hocam benim kargo durumu da bu şekilde görülüyor acaba uşağa ne zaman getirirler :D bir de vergi ve gümrük parasını nereden öğrendiniz hocam :D
hocam benim kargo durumu da bu şekilde görülüyor acaba uşağa ne zaman getirirler :D bir de vergi ve gümrük parasını nereden öğrendiniz hocam :D
Allah seni bildiği gibi yapsın PTT, benimle aynı gün sipariş veren kardeşimizin siparişi neredeyse 1 haftadır elinde kullanıyor, benim ki istanbulu geziyor...
gümrük ücreti cıkmamış :D
son işlem
video düzenleme için hangi programı kullanıyorsunuz ?
Selam arkadaşlar. Bu kameradan alacağımda yurtdışında güvenilir hangi siteyi önerirsiniz? Aparatları ve ekstra batarya filan da alacağım kaskta kullanacağım. Toplu satılan bir site var mı yoksa tek tek mi seçmem gerek? Tek tekse eğer hangi parçalar onu da yazarsanız sevinirim.
ben şuradan almıştım,
http://tr.aliexpress.com/item/For-Original-Xiaomi-yi-Action-Camera-WiFi-1080P-Xiaomi-yi-Sport-Camera-Bluetooth-4-1-Selfie/32497094386.html
bundle 7 yi seçtim. ancak içerisinde yapıştırılacak aparatlar yok, sonradan farkettim, onu da ayrıca sipariş vermem gerekti.
Büyük hevesle aldığım xiaomi yi kamera ve aparatlarını motosikletimi sattığım için satıcam. Düşünen olursa özel mesaj yoluyla görüşelim.
http://tr.aliexpress.com/item/1080P-xiaoyi-Travel-sport-camera-FHD-WIFI-Bluetooth-16MP-ambarella-waterproof-mini-dv-cam-stand-version/32342567426.html?isOrigTitle=true
Arkadaşlar bu satıcıdan bundle 6 yı almayı planlıyorum. Toplam 135 dolar a geliyormuş kargo dahil. Güvenilir mi birde fiyat iyi mi? Ben bunu gümrüğe takılmaması için nasıl daha ucuz göstertirim?
Seçeneği 6:Standart(Kamera, monopod ve uzaktan kumanda) + aksesuarlar + ekstra pil + ekstra şarj cihazı + 32gb sınıf 10 hafıza kartı = 135 dolar kargo dahil gösteriyor.
hocam 135 dolar fazla gibi :D bu arada satıcıya 25 22 dolar olarak göstermesini rica edebilirsiniz genelde yazıyorlar üzerine.
hocam kamerayı bir süre kullandım ve motovlog yapmak için ben de kameraya kıymaya hazırlanıyorum lehim bilgim var ama kameraya zarar vermekten korkuyorum bir de mikrofon jackını kameraya dahili yapamıyor muyuz yani kameranın icerisine bir yuva ve kameranın dahili mikrofonunu iptal etmeden :D
Bu makinenin dinamik aralığı ne kadar?
||| 500Px.com/Arranger ||| Flickr.com/photos/132925453@N03 ||| Youtube.com/channel/UCpMYGwzlf5cTevF5uVbXWeg |||
Kameranın mikrofon sesini düzeltmek için herkesin yaptığı gibi içini açıp mikrofon üzerindeki bandı söktüm kamerayı geri topladım.
Şimdi hiçbir şekilde SD kartı görmüyor. Kopan kablo çıkan jack falan görünmüyor. Uygulama üzerinden kamera çalışıyor ama kayıt tuşuna bastığımda sd kart hatası veriyor. SD kartı bilgisayara taktım çalışıyor başka sd kart ile de denedim olmadı. Önerisi olan var mı?
Ürünü en uygun gearbest sitesinden gözünüz kapalı alabilirsiniz 58 dolar kargo ücretsiz.Tüm yedek aksesuar pil vs bulunur sitede
Kameranın kutusundan sanırım bir şey çıkmıyor. Sudan koruyucu kılıf elzem onu alacağım. Merak ettiğim bu kameranın nereye bağlı hangi aparatla kullanmayı tavsiye edersiniz?
Ben de birkaç gün önce Xiaomi Yi siparişimi verdim, yol kaydı yapacağım ancak motovlog gibi bir düşüncem yok. İhtiyacım olabileceğini düşündüğüm her şeyi aldım toplam 107.24$ tuttu. SJ4000'in ekipmanlı paketine göre ve kalite farkıyla bence fiyat gayet uygun.
- Xiaomi Yi (x1)
- 23 parça bağlantı aparatları (x1)
- Su geçirmez kap (x1)
- Ekstra batarya (x3)
- 32GB Samsung Class-10 UHS-I hafıza kartı (x1)
Kamera ve bağlantı ekipmanları elime ulaştı, kullanıcılara sorum; 720p 120fps'de kalite sorunu var, 120fps kullanan var mı? Nedir durum?
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)