Teknoseyir Xiaomi Yi incelemesi yapmış
Şayomi
Teknoseyir Xiaomi Yi incelemesi yapmış
Şayomi
Bende araştırmalar neticesinde sj 4000 de karar kıldım ve sipariş verdim.Aparatları su geçirmez koruyucu kabı tam teşkilat herşey dahil $99 a offical sitesinden satın aldım.Şimdi 3 aşağı 5 yukarı fiyat bakımından bu iki actioncamde aynı sayılır.Xiaomi hangi yönleriyle daha ağır bastı ?
Bacın's Cam vb marka kameralara göre iyi görünüyor inceleme için teşekkür ederiz.
Hahah Bacın's Cam
Paypal hesabım yok gearbest ten yapı kredi kartıyla alışveriş yapmamda bi sakınca var mı güvenilir midir? ( dalga geçmeyin )
Teslimat süresi falan ne kadar sürer bir de?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:59 ----------
Cevap yok mu sipariş vercem bekliyorum
Ben birkaç alışveriş yaptım sorun yaşamadım. Teslimat süresi kargo seçeneği kısmında çıkıyor klasik ücretsiz gönderimlerde
süre 20-30 günlerde. Kamera için EMS gönderisini seçmiştim 5 günde geldi ama ücreti biraz pahalı. Birde Türkiyede teslimat
yapan kişi gümrük kontrolü adında 3tllik bir ücret aldı.
Kargo takip no şeçeneğini kesin işaretlemeni öneririm.
Bu arada siteden kampanya mailleri geliyor kamera fiyatı gittikce düşüyor beni aldığım fiyattan şu an daha ucuz.
Kampanya linki
Hamak ilgili çekti kamp için güzel olabilir.
Yukarıdaki teknoseyir incelemesini izlemelisin ben sj kullanmadım videoda farklarından bahsedilmiş.
bu vantuzu motosiklet için önermem
zayıf bir plastik malzeme ve gerçekten çok ufak
yüksek süratlerde ve çok sarsıntı yaşayacağınız durumlarda düşme riski çok
hemde malzeme ince olduğundan çok titreme yapıyor
ya gopronun orj vantuzunu alın paraya kıyıp ya da telefonlar için yapılan vantuzlar var büyük vantuzlu olanlarından bir tanesini alıp parçalayın bu iş için bende vardı şahsen öyle yaptım hayli işimi görüyor fazla fazla
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Az önce sipariş verdim bakalım ne zaman gelecek. Uzun süredir SJcam düşünüyordum bu konu sayesinde buna yöneldim. Gelince görüşlerimi paylaşırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:57 ----------
Aksesuarlarla 98 $ a geliyor. Vergilendirme veya gümrükte takılma olur mu acaba? Vergi olursa 98$ lık ürün kapıya kadar gelir mi, vergi kapıda mı ödenir gidip almak zorunda mıyım?
Güzel inceleme olmuş teşekkürler. Ben de uygun fiyatlı bir alternatif arıyorum ancak görüntü gayet iyiymiş ama harici mikrofon olmaması çok büyük eksiklik bana göre
4 temmuzda sipariş verdim hala gelmedi. Ucuza getireyim derken bir tarafıma kaçtı galiba
Artık gelmeyeceğini düşündüğüm kameram bugün geldi.
Xiaomi Yi + 4 batarya + 1 silikon + 1 alüminyum + 1 su geçirmez kılıf = 96 $ a mal oldu.
Küçük vantuzlardan sakın almayın , aldığım gün düştü ve kayboldu
Youtube : Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
Ben var olan bütün aksesuarlarını aldım 120 dolar gibi bir ödeme yaptım. Gümrüğe takılmaması için önce aksesuarları ardındanda kamerayı aldım. Aksesuarlar geçen hafta geldi. Kamera'da bu hafta içinde teslim olacak. 2 tane almıştık bu 3. olacak. SJ4000'den bana göre daha iyi. Telefonla kontrol olayı kolay ve eğlenceli. Ben birde kumanda aldım bluetooth ile çalışan motor gidonuna sabitleyip istediğim anları fotoğraflamak ve videoya almak için...
Aksesuar olasılığı çok zenginleşti. Kafa, göğüs, kol, kask için montaj aparatları ve bantları. Su altı kabı, su altında performanslı çekim için batmayan tutacak, selfie çubuğu, gidon montaj ekipmanları, bilimum amaç için montaj aparatları mevcut. Ekstra olarak 2 adet farklı lens aldım önüne takılan. Güneşte çok daha iyi çekim yapıyor ve biraz daha geniş açılı çekim sağlayabiliyor. Fiyat-Performans oranı çok iyi bence. Bu arada Xiaomi'nin Piston kulaklıklarıda çok başarılı kulaklık almak isteyen boşa para bayılmasın GearBest üzerinden alabilirsiniz...
Bu ürünü kaska 3M yapistiricili olan aparatla mi bagladiniz yoksa su alti kabinin kaska sabitleme icin bir modülü var mı? Ayrica kask kullaniminda su alti kabi sart mıdır rüzgar vb. etkenlerden korunmasi için?
O kadar internet sitesini, forumu gezdim. Bir kişi de motosiklete bu kamerayı bağlamak için hangi aparatların alınacağını söylememiş. Forumlar birbirinin tekrarı çöp bilgilerle dolmuş..
Bu forumda da aradım, binlerce sitede belirtilmiş olan incelemeler, fotoğraflar paylaşılmış ama kask bağlantısı için gerekli aparatları bir Allah'ın kulu da yazmamış. Kask bağlantısını yapmış arkadaşlar, bu kamerayı (Xiaomi Yi) kaska bağlamak için hangi aparatları almam gerektiğini (münkünse link belirterek) yazarsa büyük sevaba girecektir.
Selamlar.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)