BT intercom Videolu inceleme 89 USD Ebay
Reklamlar
-
11 Aralık 2015, 01:37
40yapar adlı üyeden alıntı
Darkcity 2000 Bu ürün sendekiyle aynı mıdır? Yani konu hakkında bütün yazılarını okudum ve videoyu izledim, diğer arkadaşların yorumlarıyla almaya karar verdim. Eğer aynısıysa cebimiz zaten yanıkken o kadar para vermemiş olayım en azından
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:11 ----------
Hmm anladığım kadarıyla çift kulaklık ama cihaz tek sanırım
Reklamlar
-
19 Aralık 2015, 22:38
az önce arkadaşın interkomla eşleştirdik ve arkadaşın interkoma farklı bir kulaklık taktık, ben konuştuğumda sadece kendi sesimi duyuyorum. sanırım programla mı ne kısıtlamışlar, sadece interkom için yapılan mikrofonlu kulaklık ile düzgün çalışıyor. farklı bir kulaklık denediğimizde sadece karşı taraf kendi sesini duyabiliyor. enteresan bişi.
buna çözümü olan var mı ?
-
ekransız olandan vardı bende. su aldı (kendi hatamdan dolayı. makinada yıkandı. ama çalışmaya devam etmişti. arkasındaki vidalı kapak yalama oldu. yağmurda hakkın rahmetine kavuştu) ekranlıdan sipariş verdim. radyo olayıda ayrı bi tat katmış. ama ilk gözlemim , ekranlının şarjı daha az gidiyor. biyerde okumuştum, bunun daha büyük pilleri varmış. ondan almayı planlıyorum. duyan, gören , bilen varmı? link paylaşabilirmisiniz?
-
-
efeeryurt adlı üyeden alıntı
bozuk değilse hepsi birbirini görür.
sonuç olarak wireless frekansı ile birbirlerine bağlanıyorlar.
bu arada tekli olandan iki tane sipariş verirseniz daha ucuza geliyo sanki
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)