Yol Kayıt Kask Kamerası (Action camera) sahipleri bilgi paylaşımı
Reklamlar
-
14 Nisan 2015, 16:38
Sony HDR-As30V incelemesi;
https://www.youtube.com/watch?v=n37Nx4OWbVU
GoPro, Sony, Sjcam incelemesi;
https://www.youtube.com/watch?v=wxOkU5DNgms
Arayış içinde olanlara bir fikir olsun.
Reklamlar
-
14 Nisan 2015, 16:41
uçnkaplumbğa adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir alet. Uzun süredir takip ediyorum.
Su geçirmez kabı çıktığı an almayı düşünüyorum.
Motosiklet için koruma kabı olmadan kullanılması imkansız.
Su gecirmez kabi bu degilmi acaba?
http://www.ebay.com/itm/40M-Diving-W...item234ec3ea76
-
14 Nisan 2015, 16:47
disturbed adlı üyeden alıntı
Aksiyon kamera için 2 liralık kafa bandı :D
https://m.youtube.com/watch?v=pvdVrIZNn84
Video güzel olmuş.
-
14 Nisan 2015, 17:20
santo78 adlı üyeden alıntı
Evet bu fakat aşırı pahalı. Yakında her şey dahil ilanlar düşmeye başlar.
-
14 Nisan 2015, 17:38
karşılaştırma açısından sj4000 vs go pro hero 3b videosu :
-
14 Nisan 2015, 17:56
Sj4000 benim lg g2 den iyimi cekiyodur?
-
14 Nisan 2015, 22:22
Arkadaşlar selamlar, birkaç sorum var cevap bulursam çok memnun olacağım.
Çekim yapıp aynı anda ses kayıt etmek istiyorum fakat bunun mikrofon girişi yoluyla olması taraftarıyım. Gopro hero'ya baktım fiyatı iyi fakat aksesuarları ile bütçemi aşar. Sj4000 istiyorum fakat mikrofon girişi yok. Sj5000 dikkatimi çekti, resmi internet sitesinde ses kısmında stereo diyor, bu hoparlör girişi olduğu anlamına mı gelir?
Aee yani Next çıktı karşıma fakat kararsızım, makineyi hiç bilmiyorum. Fakat mikrofon girişi varmış, bu nedenle bakabilirim. Önerir misiniz?
-
14 Nisan 2015, 23:03
Espaniole adlı üyeden alıntı
Çekim yapıp aynı anda ses kayıt etmek istiyorum fakat bunun mikrofon girişi yoluyla olması taraftarıyım. Gopro hero'ya baktım fiyatı iyi fakat aksesuarları ile bütçemi aşar. Sj4000 istiyorum fakat mikrofon girişi yok. Sj5000 dikkatimi çekti, resmi internet sitesinde ses kısmında stereo diyor, bu hoparlör girişi olduğu anlamına mı gelir?
Aee yani Next çıktı karşıma fakat kararsızım, makineyi hiç bilmiyorum. Fakat mikrofon girişi varmış, bu nedenle bakabilirim. Önerir misiniz?
Cep telefonuna takacağın bir mikrofonla ya da ses kayıt cihazıyla kayıt yapmanı öneririm.
-
14 Nisan 2015, 23:03
Espaniola ben aldım kullanıyorum gayet hoş.
Next sd21 pro kart dolunca geçmişi silip üstüne nasıl yüklüyor ben bulamadım.
-
15 Nisan 2015, 00:11
sj4000 için youtubede bir video vardı
ses girişi nasıl yapılır diye ama kameranın için açmanız gerekiyor bunun için ve tabi biraz ince işçilik yapacaksınız yandan bir delik açıp ses girişi için 3,5mm jack girişi lehimlemek gerekiyor
hatta senin için videosunuda buldum
k_ayhn adlı üyeden alıntı
menüde cycling record diye bir seçenek varmı acaba ?
-
15 Nisan 2015, 09:52
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
sj4000 için youtubede bir video vardı
ses girişi nasıl yapılır diye ama kameranın için açmanız gerekiyor bunun için ve tabi biraz ince işçilik yapacaksınız yandan bir delik açıp ses girişi için 3,5mm jack girişi lehimlemek gerekiyor
hatta senin için videosunuda buldum
https://www.youtube.com/watch?v=N9MPZD5s30I
menüde cycling record diye bir seçenek varmı acaba ?
menü türkçe bizim next kameraların, bende yeni oldugumdan bu secenegi araştırmadım varsa bilen söylesin
-
15 Nisan 2015, 12:00
YouSuffer adlı üyeden alıntı
menü türkçe bizim next kameraların, bende yeni oldugumdan bu secenegi araştırmadım varsa bilen söylesin
Next camerada, Menu tuşuna bas, 1defa sola bas(çark işaretine gelsin) "sürekli kayıt = Açık" yap.
Sjcam'de arkadaşın dediği gibi "Setup" kısmında ilk sayfada "Cyclic record" var, onun açılması gerekli.
-
15 Nisan 2015, 12:03
Teşekkür ederim arkadaşlar, sj ye mikrofon girişi yapabileceğimi sanmıyorum, elim bu işlere pek yatkın değil. Kesin yapabileceğini bildiğim biri de yok.
Ya Next, 200 küsür tl daha gözden çıkarıp Gopro Hero alacağım. Gönlüm Gopro diyor, bakalım.
-
15 Nisan 2015, 17:25
Teşekkür ederim arkadaşlar, sj ye mikrofon girişi yapabileceğimi sanmıyorum, elim bu işlere pek yatkın değil. Kesin yapabileceğini bildiğim biri de yok.
Ya Next, 200 küsür tl daha gözden çıkarıp Gopro Hero alacağım. Gönlüm Gopro diyor, bakalım.
Arkadaşım, şöyle birşeyde yapabilirsin. Ses kaydını telefonla (mikrofon kulaklık ile) yaparak. basit bir programda video ve sesi birleştirebilirsin. Movie maker da bile yapılabiliyor.
-
16 Nisan 2015, 10:47
video ses birleştirme işi kolay, gözünüz korkmasın. sürükle bırak ben premiere kullanıyorum. sadece senkronu tutturun yeter. burada bir arkadaş paylaştı royaljornadian sürüşe başlamadan önce kornaya basıyor ve siz iki parçayı nerede birleştireceğinizi anlıyorsunuz. sonrası kesip biçme.
-
16 Nisan 2015, 10:56
Bana kesin gülüceksiniz ama yapcak bişe yok.kaskın üstüne takmam gereken aparatı yan aparat sanarak kaskın yanına taktım çıkmıyorda namussuz.cok sağlammış 3m bant.daha önce çıkartan oldumu.
-
16 Nisan 2015, 11:34
Bana kesin gülüceksiniz ama yapcak bişe yok.kaskın üstüne takmam gereken aparatı yan aparat sanarak kaskın yanına taktım çıkmıyorda namussuz.cok sağlammış 3m bant.daha önce çıkartan oldumu.
Biraz zorla çıkıyor, bende 3m ile yapıştırıyorum .
-
16 Nisan 2015, 13:09
bir kamera daha,
contour roam 2
http://www.ebay.com/itm/Contour-ROAM...item19fe4c23fe
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------
-
16 Nisan 2015, 13:35
Sony Action Cam için buğu sorunuyla karşılaşan veya çözebilen var mı?
-
16 Nisan 2015, 14:01
Xiaomi Yi (bu satıcıdan) ve yanında bu seti almayı düşünüyorum sizce pahalıya mı geliyor?
Contour ROAM2 de iyi bir alternatif gibi duruyor. Kafam karıştı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)