Yol Kayıt Kask Kamerası (Action camera) sahipleri bilgi paylaşımı
Reklamlar
-
30 Haziran 2014, 12:43
Free shipping'lerin birçoğunda kargo takip olmuyor. Bunun için ekstradan ödeme yapmanız gerekiyor
Reklamlar
-
30 Haziran 2014, 13:43
tazy21 adlı üyeden alıntı
umarım bir an önce gelir kargo takip numarası istemişindir umarım bazen unutuyorlar çinliler :p bilgi güncellemesi yap devamlı bekliyorum haberlerini
Abi siparişi verebildiğime şükrediyorum. Bir kaç kart denedim yurtdışı alışverişine kapalıymış hepsi. En son akrabalardan bulup siparişi verdim takip numarası istemedim. Nereden ve nasıl isteyeceğimi de bilmiyorum... Eninde sonunda gelecek bu kargo takip numarası çok mu önemli ?
-
30 Haziran 2014, 13:51
fatek95 adlı üyeden alıntı
Abi siparişi verebildiğime şükrediyorum. Bir kaç kart denedim yurtdışı alışverişine kapalıymış hepsi. En son akrabalardan bulup siparişi verdim
takip numarası istemedim. Nereden ve nasıl isteyeceğimi de bilmiyorum...
Eninde sonunda gelecek bu kargo takip numarası çok mu önemli ?
Takip numarası yoksa adamın kargoyu gönderip göndermediğini bilemezsiniz. Kargonun yolda düşse kimsenin haberi olmaz. Mesaj atarak istemeyi deneyin mutlaka.
Takip numarası olmayan 30 dolarlık led stop lambası bir türlü ulaşmadı elime.
Ama kargo numarası olan 20 dolarlık manetler ulaşmıştı.
-
30 Haziran 2014, 14:18
yiqit adlı üyeden alıntı
Free shipping'lerin birçoğunda kargo takip olmuyor. Bunun için ekstradan ödeme yapmanız gerekiyor
önerdiğim satıcı hong kong air mail ile yollarken rica ettim verdi rica edeceksiniz ülkemizdeki kargo sistemi kötü diyeceksiniz kayboluyor paketler diyeceksiniz o zaman veriyorlar ücret talep etmeden :D ücret isterlerse de vermiyorum sipariş deyin :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:16 ----------
Abi siparişi verebildiğime şükrediyorum. Bir kaç kart denedim yurtdışı alışverişine kapalıymış hepsi. En son akrabalardan bulup siparişi verdim
ya soru sordugun yerden söyleyecektin bak onu detaylıca anlatmayı unuttum sana tracking number istiyorum dedim ben bizim ptt dandik dedim veririz tamam demiştiler :D
en azından paket şuan nerede onu biliyor için rahat ediyor :D
-
01 Temmuz 2014, 12:28
satıcı, ürünü yollamasına yolluyor. yolluyor da ürün yurtiçine girdikten sonra, hele ki elektronik ürünse elinize ulaşmama ihtimali çok yüksek. bu durumda hangi aşamada kaybolduğunu da tespit etmek mümkün değildir.
bu sebeple naçizane tavsiyem, yurtdışından birşey alırken mutlaka takip numarası opsiyonu fazladan ne kadar tutuyorsa ödeyip öyle satın alın.
-
01 Temmuz 2014, 13:15
braveguy adlı üyeden alıntı
satıcı, ürünü yollamasına yolluyor. yolluyor da ürün yurtiçine girdikten sonra, hele ki elektronik ürünse elinize ulaşmama ihtimali çok yüksek. bu durumda hangi aşamada kaybolduğunu da tespit etmek mümkün değildir.
bu sebeple naçizane tavsiyem, yurtdışından birşey alırken mutlaka takip numarası opsiyonu fazladan ne kadar tutuyorsa ödeyip öyle satın alın.
Ürünü aldığım satıcı kral adammış :D ben istemeden kargo takip numarası vermiş sağolsun. Bu ilk tecrübemdi o yüzden bilmiyordum, şansıma satıcı düşünceli çıktı. Bundan sonra dikkat ederim zaten
-
01 Temmuz 2014, 16:38
-
01 Temmuz 2014, 16:44
Kocaeli İl Temsilcisi
enxdesign adlı üyeden alıntı
Elimde siyah ve beyaz renk sıfır yeni üretim SJ 4000 vardır. Siparişlerini 35 gün önce vermiştim. Normalde 25günde geliyordu.
Geçen hafta tatile çıktım. Tatile çıkarken kamerasız çıkmak istemediğim için bu kameralarda bir türlü gelmediği için ikinciel gopro almıştım. Bu kameralarda dün geldi. O yüzden şimdilik elimde fazla olarak bulunuyorlar.
(Yeni tarihli üretimlerde priz ve araç sarjı çıkmıyor. Sadece usb kablosu çıkıyor. Kutu içeriği aşağıdaki resimdeki gibidir.)
Kamera ve içindeki batarya haricinde
+1 yedek batarya ile forumdaki arkadaşlara nakit 300'e satabilirim.
Sahibinden.com üzerinden kredi kartına 3 taksit ile 330 TL.
http://i.imgur.com/QNppiWX.jpg?1?6013
http://i.imgur.com/U3GjShX.jpg?1
http://i.imgur.com/FRcHBFN.jpg?1
(Kamera hakkında iyisiyle kötüsüyle objektif bir youmu buradan okuyabilirsiniz. https://eksisozluk.com/sj4000--4222008)
Fiyat biraz fazla gibi geldi sanki 100 dolar diye biliyorum sj4000'in fiyatını yanılmıyorsam . 250 tl olsaydı get ilan ile alırdım hemen sizden . Bende kamera arıyorum bu sıralar . Sj4000 ile gopro arasında kaldım .
-
01 Temmuz 2014, 16:49
Elimde siyah ve beyaz renk sıfır yeni üretim SJ 4000 vardır. Siparişlerini 35 gün önce vermiştim. Normalde 25günde geliyordu.
Geçen hafta tatile çıktım. Tatile çıkarken kamerasız çıkmak istemediğim için bu kameralarda bir türlü gelmediği için ikinciel gopro almıştım. Bu kameralarda dün geldi. O yüzden şimdilik elimde fazla olarak bulunuyorlar.
(Yeni tarihli üretimlerde priz ve araç sarjı çıkmıyor. Sadece usb kablosu çıkıyor. Kutu içeriği aşağıdaki resimdeki gibidir.)
Kamera ve içindeki batarya haricinde
+1 yedek batarya ile forumdaki arkadaşlara nakit 300'e satabilirim.
Sahibinden.com üzerinden kredi kartına 3 taksit ile 330 TL.
http://i.imgur.com/QNppiWX.jpg?1?6013
http://i.imgur.com/U3GjShX.jpg?1
http://i.imgur.com/FRcHBFN.jpg?1
(Kamera hakkında iyisiyle kötüsüyle objektif bir youmu buradan okuyabilirsiniz. https://eksisozluk.com/sj4000--4222008)
Bence de fiyat biraz fazla hocam. Hayırlı satışlar.
-
01 Temmuz 2014, 16:52
Kocaeli İl Temsilcisi
Fiyatı biraz daha uygun yaparsanız eğer alıcam hemen
-
01 Temmuz 2014, 17:50
Evet arkadaş birazda kar etmek istemiş fakat fiyat yüksek 89,90 dolar yedek bataryası ile birlikte. ben 70 dolara sj1000 aldığımda 92 dolar falan sadece sj4000 di kampoanya yapmış sanırım satıcı 89,90 dolara yedek batarya ile birlikte
Bu arada aliexprestte ürünlerin birçoğuna takip nuamrası veriyor. Size mesaj atmaz sipariş detayında gözüküyor. Genelde 3-5 gün sürüyor takip numarasını vermesi. 5 dolara kadar olan bütün siparişlerimde takip numarası aldım. Ayrıca rica etmenize gerek yok sisteme takip nuamrasını girmek zorundalar.
-
01 Temmuz 2014, 18:51
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Fiyat biraz fazla gibi geldi sanki
100 dolar diye biliyorum sj4000'in fiyatını yanılmıyorsam . 250 tl olsaydı get ilan ile alırdım hemen sizden . Bende kamera arıyorum bu sıralar . Sj4000 ile gopro arasında kaldım .
Daha önceden aldığım SJ1000 bozuldu. Garantiden değişim için eleman geri gönder dedi. 15 TL kargo parası verdim, gönderdim. Kameranın yenisinin gelip gelmeyeceği belli değil. 70 dolar + 15 TL şuan riskte.
Şimdi gelelim hesaba.
Yaklaşık 90 dolar kamera.
7 dolar batarya. Toplamda 97 dolar ediyor.
Dolar kuru: 2.12 (Kredi kartıyla yapıldığında 2.15 olarak yansıyor ekstreye)
97 x 2.15 = 208 TL.
Kargo istediğim fiyata dahil. Çkale-istanbul için 11 lira tuttu geçenlerde.
Siz diyorsunuz ki get ile 250 olsa. GET açıldığında %10 kesinti oluyor. Yani 250-25=225 TL benim elime geçecek para.
225-208-11 = 6 TL
6 TL kar elde etmek için mi onca eziyet? (Kamera 90 değil, 88 diyenler olacaktır. 6 değil, 26, 36 olsa bile değer mi 30 gün para bağlamaya?)
Ek olarak: Fiyatı ucuz olarak yazan bazı satıcıların PROCESS TIME süreleri 14-27 gün arasında. Yani bu süre içinde kargoya verecek. Kargo verildikten sonrada 20-35 gün arasında ulaşıyor. Yani ulaşma süresi 25 ile 50 gün arasında değişiyor.
-
01 Temmuz 2014, 18:55
Kocaeli İl Temsilcisi
Daha önceden aldığım SJ1000 bozuldu. Garantiden değişim için eleman geri gönder dedi. 15 TL kargo parası verdim, gönderdim. Kameranın yenisinin gelip gelmeyeceği belli değil. 70 dolar + 15 TL şuan riskte.
Şimdi gelelim hesaba.
Yaklaşık 90 dolar kamera.
7 dolar batarya. Toplamda 97 dolar ediyor.
Dolar kuru: 2.12 (Kredi kartıyla yapıldığında 2.15 olarak yansıyor ekstreye)
97 x 2.15 = 208 TL.
Kargo istediğim fiyata dahil. Çkale-istanbul için 11 lira tuttu geçenlerde.
Siz diyorsunuz ki get ile 250 olsa. GET açıldığında %10 kesinti oluyor. Yani 250-25=225 TL benim elime geçecek para.
225-208-11 = 6 TL
6 TL kar elde etmek için mi onca eziyet? (Kamera 90 değil, 88 diyenler olacaktır. 6 değil, 26, 36 olsa bile değer mi 30 gün para bağlamaya?)
Get ilan ile 270 yapın bari alayım sizden gri rengini , banada kamera lazım zaten . Kamerayı kontrol ettiniz mi çalışıyor mu ?
-
01 Temmuz 2014, 21:35
Get ilan ile 270 yapın bari alayım sizden gri rengini , banada kamera lazım zaten .
Kamerayı kontrol ettiniz mi çalışıyor mu ?
GET ile 270 gerçekten çok düşük bir rakam oluyor. Elime 240 lira geçmiş oluyor, yukarıdaki hesaba göre 21 TL
Sahibinden'e ilan açtığımda yukarıda yazdığım fiyatların en az 20 TL yukarısını yazacağım zaten. Verdiğim fiyat en düşük fiyat zaten. Sahibinden ilanlarına bakabilirsiniz fiyat olarak.
İki kamerayıda az önce test ettim. Bir sorunları yok. Satıcıya da onay verdim.
-
01 Temmuz 2014, 22:51
GET ile 270 gerçekten çok düşük bir rakam oluyor. Elime 240 lira geçmiş oluyor, yukarıdaki hesaba göre 21 TL
Sahibinden'e ilan açtığımda yukarıda yazdığım fiyatların en az 20 TL yukarısını yazacağım zaten. Verdiğim fiyat en düşük fiyat zaten. Sahibinden ilanlarına bakabilirsiniz fiyat olarak.
Hesap kitap işine girersek siz kamerayı aldığınız anda 2. ele düşmüş oluyor. Temiz 200 çalışır.
-
02 Temmuz 2014, 00:17
-
02 Temmuz 2014, 02:46
Kocaeli İl Temsilcisi
Biraz daha uygun yapın fiyatıda bizde nasiplenelim hocam
-
02 Temmuz 2014, 11:02
motokovic adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun kardeş valla denememek gereken bi yere takmışsın youtube'de motosikletin heryerine takan var ama Türkiye yollarında sürmüyorlar onlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:00 ----------
Biraz daha uygun yapın fiyatıda bizde nasiplenelim hocam
bu işi pulsar'ın başlığındaki 9'a motor satan adama benzettim doğrusu paketi açılmış denemek içinde olsa power tuşuna basılmış elektronik alette böyle melesef o kutu ikinci el şuan sıfır fiyatıyla satmak fesatlık oluyo birazcık
-
02 Temmuz 2014, 11:46
tazy21 adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun kardeş valla denememek gereken bi yere takmışsın youtube'de motosikletin heryerine takan var ama Türkiye yollarında sürmüyorlar onlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:00 ----------
bu işi pulsar'ın başlığındaki 9'a motor satan adama benzettim doğrusu paketi açılmış denemek içinde olsa power tuşuna basılmış elektronik alette böyle melesef o kutu ikinci el şuan sıfır fiyatıyla satmak fesatlık oluyo birazcık
Blamir, tazy21 siz doğrudan çinden sıfır olarak sipariş edin. Yurtdışı alışverişlere açık kredi kartınız vardır herhalde. Ürün hatalı çıkarsa 15 lira kargo parası verip geri gönderirsiniz. Gelme, gitme, ardından tekrar gelirse 70 gün içinde kameranız elinizde olur. Kış aylarında evde otururken çekersiniz aynadan kendinizi.
Benim iki kameramda hatasız, sorunsuz çalışıyor. Paketinin açılıp ürünün doğru çalıştığının test edilmesi ürünü ikinci el yapmaz. Satıcıya onay vermem için bunu yapmam gerekiyor zaten. 3 taksit ile kameran yarın elinde.
-
02 Temmuz 2014, 11:47
SJ4000 ebayde kargo dahil 150 liraya satışta ben dün kendime sipariş verdim. Buradan link verebiliyor muyum bilmiyorum ondan link vermedim, aratıp bulabilirsiniz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)