valla aliexpress'te baktım ettim kullanıcı yorumları gönderdiği sipariş sayısı fazla olan kişiler ilgimi çekti ki bu sitede bu önemli neyse SJ4000 siparişi verdim ekstra yedek pilli olarak 99 dolara adamlara da dedim ki bizim gümrük biraz problemlidir siz onu düşük fiyatlı göstertin hediye örnek ürün filan onlarda tutmuş 12 dolarlık ürünmüş gibi paketlemişler :D 29'u ürün satıcıdan alınmış bugun bizim eve teslim etmişler işte :D
Arkadaşlar bende kamera almak istiyorum ama ne alsam bilmiyorum . Sizce ucuz olması için sj4000 mi almalıyım yoksa gopro hero 3 mü ?
valla ben alırken 98 dolardı şimdi 95 dolar yapmışlar bi şekli değişik sanırım
valtuzlu aparat derken araba camına filan takılanı mı diyorsun ben sipariş verirken o içerisinde yoktu zaten vantuzlu olan paket ayrıydı onda hem vantuz hem araba sarj cihazı filan vardı 115 dolar mıydı 107 dolar mıydı oyle bişiydi
bnm sipariş verdiğim yerdeki alet listesi şöyle:
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------
önce sj4000 al sonra biraz daha biriktir sony al :-D
Gopro daha iyi değil mi Sony'den ? Pek bi bilgim yok kameralar hakkında . Bu sj4000 modelini alınca 98 dolar falan sanırım aliexpress'de gördüm .Bir sürü aparatları falan gösteriyordu sizin fotoda gösterdiğiniz gibi . Bu fiyata dahil mi ? Birde sağlamlık olarak nasıldır sj4000 uzun yıllar gider mi yoksa daha sağlam kaliteli olması için gopro falan mı almak gerek ?
http://www.youtube.com/watch?v=UZBvbSColI8
ben bu videoyu izledim go pro'dan sogudum resmen yani param olmadıgı içinde sj4000 aldım şuan geldi kardeşim getirdi bana kutuyu kapatamıyorum aparatları okadar cokki :D annem evde acmıs kapatamamıs resimlerini cekip koyacagım birazdan :D ama go pro alınmaz ben onu anladım paramız varsa sony yoksa idaretenlik sj4000
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:12 ----------
yalnız youtube'de izlerken de kalitesini arttırın yoksa farkı anlayamazsınız 720p felan olsun en azından
yalnız birşeyi unutmuşum hafıza kartım yok benim :D ve hafıza kartı olmadan kayıt yapmıyor
yarın eşimin telefonundaki hafıza kartını alıp kayıt örneklerini paylaşırım burada olmadı
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:53 ----------
evet madem kayıt yapamıyoruz en azından kutu açılışını ve alet edevatın kısa bi tanıtımını yapayım dedim :D
:kutu hakkaten dolu dolu geliyor bi kere açtığınızda bi daha aynı malzemeleri koyup kapatamıyorsunuz ona emin olun :D
:serdim masaya ne varsa tek tek çekmek istedim ama gözüm korktu :D
:kamera minnacık geldi bana alışmışım telefona slr makineye :D
: lcd ekranı harika ötesi geldi bana doğrusu yani ekranı olmayan bi iki action cam görmüştüm düşündürmüştü çektiğim açıyı nasıl anlayacagım diye bunda en azından kaska takarken göreceğim nasıl bi açı yakaladığını
: sağı solu sert ama dokunuşta yumuşak hissettiren bi malzeme hoşuma gitti doğrusu hdmi çıkışı bile var evde led tv'ye bağla izle :D
: bir iki kombinasyon yapayım dedim kask veya depo üstü için
Fiyat olarak en uygunu sj4000 geldi banada . Gopro almaya kalksam sadece kamera 800 900 tl , aparatlar hariç . Aparat falan vs de almaya kalksak 1000 tl yi geçecek . Ama sj4000 fiyat performans açısından baya mantıklı geliyor . Bakalım ya artık paraya kıyacaz sony veya gopro yada fakir usulu sj4000 alıcaz
Sj1000 yerine sj4000 almanızı tavsiye ederim.
SJ4000'de ek bir kaç özellik daha var. Mesela sj1000'de ekranı döndürme seçeneği yok. Yani kamerayı ters olarak kullanıyorsanız, görüntüyü ters elde ediyorsunuz. sj4000'de ters çekim özelliği falan var.
Ayrıca tip olarak sj4000 daha güzel. Tam bir gopro çakması
hala sj1000 kullanan biri olarak, bana sj4000 in gece çekimi daha iyi gibi geldi...
Taze taze... gece ilk test videosu
gece cekiminde belki güvenlik kamerası olarak kullanılamaz plakalar gözükmuyor ama hatıra videoları gittigimiz yerlerin hatırası olarak videolar çok ama çok güzel geldi bana kamerayı kaskın çenesine taktınız sanırım çıplak olarak mı yoksa su geçirmez kabıyla mı taktınız 100 km hızdan sonra ses gidiyor çunki rüzgarın şakımasını dinliyoruz oradan sonra :D
Fotoğrafların son ikisi -yandan, ayakta çekildiğim- videodan ekran görüntüsü alma.
İlk ikisi doğrudan fotoğraf.
Kamera: Gogro hdhero2
Arkadaşlar Sj4000'i Sorunsuz şekilde aldığınız linkleri paylaşabilirmisiniz.
Teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)