Yol Kayıt Kask Kamerası (Action camera) sahipleri bilgi paylaşımı
Reklamlar
-
18 Nisan 2015, 22:49
Asagida bahsettigim Nilox markasinin ornek videosunu izleyebilirsiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:39 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:43 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:47 ----------
diger videolarada youtube kanalindan bakabilirsiniz.
http://www.youtube.com/user/WebNilox/videos
Reklamlar
-
18 Nisan 2015, 23:07
http://www.ebay.com/itm/Waterproof-SJ4000-Camera-720P-Helmet-Sports-DVR-Car-Cam-Camcorder-Sport-DV-New-/381145233288?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item58be06 b788
Ekonomik kamera isteyenler için çözüm olabilir.
-
18 Nisan 2015, 23:16
Sifir kutusunda acilmamis oregon atc9k satiyorum. Uygun bütçeye. Usa malıdır. En iyi kameralar arasinda zaten.
-
19 Nisan 2015, 21:55
Sony action cam'lerde loop(eski kayıtları silerek sürekli kaydetme) yokmuş. Sony kullananlar şikayetçi mi bu durumdan? Hergün yol kaydedenler ne yapıyor?
-
19 Nisan 2015, 22:11
arkadaşlar bende de gopro plus 3 var çekimleri özellikle renkleri çok iyi hatta ben video serisi bile çekiyorum onla ilgilenirseniz urlsihttps://www.youtube.com/channel/UCwn...S2Bqiww/videos
-
20 Nisan 2015, 11:30
Sizce ?
Gopro Hero4 Black mi Sony FDR-X1000V mi ?
-
20 Nisan 2015, 11:36
GoPro Hero 3 white + Vantuzlu aparat 500 liraya bırakırım. Bir yerlerde tripod aparatı da vardı bulabilirsem onu da veririm. Aralık 2012'de İtalya Roma mediamarkt'dan alınma. Android telefondan kumanda da edilebiliyor. Ankara içi elden teslim.
-
20 Nisan 2015, 12:14
metinkilic adlı üyeden alıntı
sj 4000. Ben sipariş verdim, ama elime geçmedi henüz. geçince ayrıntılı inceleme yazarım. Gerçi yurt dışı sitelerde ayrıntılı incelemeleri var. Araştırın isterseniz.
kesinlikle tasiye etmıyorum aldım 1 hafta kullanamadım bozuldu güncelleme yapiyim düzelir dedim bu sefer hiç çalışmadı ASLA ÖNERMİYORUM alıcaksan ebay.com dan al bari ben sahibinden.com falan gibi yerlerden aldım o yüzde birabir aynısı sjcam açılış logosu zart zurt herseyi aynı oysa almadan 1 ay önce arastırmaya baslamıstım
-
20 Nisan 2015, 13:43
Abi 400liraya next sd21 var.2yılda garantisi var gayette iyi ne uğraşıyosunuz sj4000'le ayrıca bir ay bekliyceksin bide çakması gelicek hop çaktı.
-
20 Nisan 2015, 13:57
noob adlı üyeden alıntı
Sony action cam'lerde loop(eski kayıtları silerek sürekli kaydetme) yokmuş. Sony kullananlar şikayetçi mi bu durumdan? Hergün yol kaydedenler ne yapıyor?
ben 32gb kart kullanıyorum. benim kullanımımla, günde 80dk gibi, iki gün çok rahat yetiyor. hatta bazen 3 günü bitirdiğide oluyor. Normalde her akşam bilgisayara aktarıp kartı boşaltıyorum. böylece hem çektiklerimi unutmadan ayıklayabiliyoum hem de kartı boşaltmaya fırsatım olmazsa diye hafızada yer açılıyor.
Tekrarlı çekimin action cam.lerdeki amacını anlayamadım? yol kayıt kamerası (dash cam.) değilki bunlar; neden daha önce çektiklerinin üzerine yazıp benim kaydımı silsin ki? action cam'in amacı çektiklerinizi kayıt etmek; onları kaybetmek değil?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:46 ----------
dislilastik adlı üyeden alıntı
Go prolar piksellenme ve netlik kaybı yapıyor. belki yazılım güncelleme ile ilgili bir sorundur ancak pekçok gopro çekiminde bu sorunlar var.
Not: senin kanala aboneyim. videolarını beğenerek izledim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:53 ----------
oenaj adlı üyeden alıntı
Sizce ?
Gopro Hero4 Black mi Sony FDR-X1000V mi ?
royal jordanian'ın gopro 4 black'i var ama o, 3+yı beğeniyor. https://www.youtube.com/watch?v=PVULgH3mOtw
ben as100v kullanıyorum. ben çok memnunum. özelikle gece, az ışıklı ortam çekimleri goproalrdan iyi. ( elbet benim düşüncemdir.)
-
20 Nisan 2015, 14:25
sdirer adlı üyeden alıntı
ben 32gb kart kullanıyorum. benim kullanımımla, günde 80dk gibi, iki gün çok rahat yetiyor. hatta bazen 3 günü bitirdiğide oluyor. Normalde her akşam bilgisayara aktarıp kartı boşaltıyorum. böylece hem çektiklerimi unutmadan ayıklayabiliyoum hem de kartı boşaltmaya fırsatım olmazsa diye hafızada yer açılıyor.
Tekrarlı çekimin action cam.lerdeki amacını anlayamadım? yol kayıt kamerası (dash cam.) değilki bunlar; neden daha önce çektiklerinin üzerine yazıp benim kaydımı silsin ki?
action cam'in amacı çektiklerinizi kayıt etmek; onları kaybetmek değil?
[COLOR="Silver"]
Cevap için teşekkürler. 32gb kartım vardı. Sony alırsam yeterli olur o zaman.
Motorsiklette action cam'i dashcam oalrak kullanıyoruz zaten. Dash bizim kafamız. İlgilinç bir olay yoksa, Kaza falan olmadıysa kamera silsin işte en eski görüntüyü. İşe gidiş geliş kaydetmek için loop çekim daha rahat olur kanısındayım.
-
20 Nisan 2015, 14:37
noob adlı üyeden alıntı
Cevap için teşekkürler. 32gb kartım vardı. Sony alırsam yeterli olur o zaman.
Motorsiklette action cam'i dashcam oalrak kullanıyoruz zaten. Dash bizim kafamız.
İlgilinç bir olay yoksa, Kaza falan olmadıysa kamera silsin işte en eski görüntüyü. İşe gidiş geliş kaydetmek için loop çekim daha rahat olur kanısındayım.
Allah kaza, bela vermesin tabii. Ben kaydettiğim ilginç şeyleri montajlayıp youtube'ye koyuyorum aklım ona gitti. Siz delil amacı ile kullanıyormuşsunuz.
benim kamerada tekrarlı çekim " loop " diye değil " flip " diye geçiyor. " flip " komutunu " on " durumuna ayarlarsanız kart dolduğunda eski verinin üzerine yazacaktır. selamlar.
-
20 Nisan 2015, 14:41
merhaba. sj4000 kameramı değiştirmek istiyorum. uzaktan kumandalı kamera almak istiyorum. amacım 10 saat yolculuğu parça parça, tek şarj ile çekmek. bu uzaktan kumandalı kameralarla kayda başlayıp durdurabiliyorsunuz ama kayıttan çıkınca pil tüketimleri ne oluyor? 10 saatlik yola dayanabilir mi?
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
20 Nisan 2015, 15:19
solmyr adlı üyeden alıntı
merhaba. sj4000 kameramı değiştirmek istiyorum. uzaktan kumandalı kamera almak istiyorum. amacım 10 saat yolculuğu parça parça, tek şarj ile çekmek. bu uzaktan kumandalı kameralarla kayda başlayıp durdurabiliyorsunuz ama kayıttan çıkınca pil tüketimleri ne oluyor? 10 saatlik yola dayanabilir mi?
standart ekipmanla 10 saatlik çekim yapabilen kamera yok
en iyisi bile 3 saati geçmiyor genelde
güçlendirilmiş pil yada hareket halinde usb kabloyla beslemek işe yarayabilir
ayrıca wireless desteği olan kameraların daha fazla enerji tükettiğini unutmamak lazım
bu da benim gopro hero yu monster 796 ya uygulamam
bu açıdan iyi görüntü ve ses veriyor
-
20 Nisan 2015, 15:28
Görüntülerde yüksek karşıtlık ve renk doygunluğunu çok seviyorum ama GoPro serisindeki gereksiz kontrast beni sinir ediyor. Bu yüzden SJ4000 Wi-Fi ^=^
-
20 Nisan 2015, 15:39
okican adlı üyeden alıntı
standart ekipmanla 10 saatlik çekim yapabilen kamera yok
en iyisi bile 3 saati geçmiyor genelde
güçlendirilmiş pil yada hareket halinde usb kabloyla beslemek işe yarayabilir
ayrıca wireless desteği olan kameraların daha fazla enerji tükettiğini unutmamak lazım
bu da benim gopro hero yu monster 796 ya uygulamam
bu açıdan iyi görüntü ve ses veriyor
http://i.hizliresim.com/VV2kgv.jpg
10 saat kayıt yapmasını istemiyorum. yol 10 saat ama motordan inmeden kayda başlayıp, 30 saniye kaydedip durdurucam. bu şekilde parçalarla 1 saat kayıt yapabilir. ama uzaktan kumandadan bu işi yapmak istersem, kayıt yapmayacağı o 9 saatte pil harcıyor mu, ne kadar harcıyor, onu merak ediyorum.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
20 Nisan 2015, 15:59
Sony icin soyleyeyim kaydi durdurunca bir sure sonra uykuya geciyor. Ama bu sekilde 9 saat dayanirmi bilmiyorum?
Kendi ozel kumandasindan ya da telefonunuzdan acip kapatabilirsiniz. Tel icin uygulasi car.
-
20 Nisan 2015, 16:53
stand by moduna geçiyordur kamera
ancak yine de enerji tüketimini bilmek zor
test etmek lazım
-
20 Nisan 2015, 19:58
arkadaşlar bugün next sd21 action kameram geldi.Kullananlar ayarlarını söyleyebilir mi?birde aldığımda balık göz çekiyor onu nasıl ayarlayacağım.Kısacası bu makinadan verim alabilmem için bütün ayarlarını tarif eder misiniz?Teşekkürler.
-
20 Nisan 2015, 20:11
solmyr adlı üyeden alıntı
10 saat kayıt yapmasını istemiyorum. yol 10 saat ama motordan inmeden kayda başlayıp, 30 saniye kaydedip durdurucam. bu şekilde parçalarla 1 saat kayıt yapabilir. ama uzaktan kumandadan bu işi yapmak istersem, kayıt yapmayacağı o 9 saatte pil harcıyor mu, ne kadar harcıyor, onu merak ediyorum.
telefonuda motorda önünüzde bir yere monte ediyorsanız eğer wifi ile bağlayıp bu sorunu çözebilirsiniz.
fakat wifi açıkken baya bir pil harcanıyor bilginiz olsun
yani tam dolu bir pille 2 saat üzerinde kayıt alabiliyorsunuz fakat wifi açıkken 1 saat altına iniyor bu süre çünkü sürekli olarak telefona görüntü aktarımı oluşuyor en basidi
he ama benim gibi elinin kolayca erişebileceği yola olan bakışını bozmayacak yerlerde ise yolda açıp kaydı başlatıp yine durdurabilirsiniz.
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)