Merhaba arkadaşlar,Yeni sipariş ettiğim Sj4000 için Transcend 300x hafıza kartım var internette class10'un üstünde gözüküyor,sizce kayıt yaparken sıkıntı yaşar mıyım?
Arkadaşlar öncelikle bu uygulamayı yapmamın nedenin yapışkanlı olan kask aparatının yüzeyinin düz, kaskın şekilsiz olmasıydı. Dolayısıyla yapışan yüzeyde boşluklar oluşuyor ve sağlam durmuyordu.
Sugru isminde bi tür hamur yapışkan buldum, tam aradığım şeydi ama İngilterede üretildiğinden 2. seçenek olarak erteledim.
Sağa sola rastgele sorarken Sun-Fix adında gene hamurumsu yapışkanı buldum. Ürün Alman malı.
Kutunun üstüne yapışkan yazmamın nedeni, buzdolabında saklıyor olmam. Yanlışlıkla kimse yemesin diye.
Hazırlanış ve kullanım alanlarını fotodan okuyabilirsiniz.
Kısaca; 2 renkten oluşan hamurlar (sarı ve mavi) birleşince (yeşil) reaksion gösterip yapıştırıcıya dönüşüyor. Kuruması ise zaman alıyor.
Örnek teşkil etmesi açısından fotoları atıyorum:
Son resimde tüm ağırlık kamerada.
Kameranın yeri konusunda ise yan taraftan ne kadar güzel bir görüntü alınsada, bana üste takmak daha mantıklı geldi.
Bu arada hafif bir kayıklık var Rengi biraz tuhaf duruyor ancak boyanabildiği için isteyen boyayabilir.
Satıcıdan uyguladığı bir yeri görünce almıştım. Ama ne denli iş göreceğini deneyerek öğrenicem.
Herkeze iyi günler.
merhaba tekrar. yukarıdaki videonun uzun halini arkadaşlar beğenince her maç çekelim dediler. bu defa kale arkasına sabit olarak koyduk kamerayı. kamera tam üzerine füze gibi bir şut yedi. kutusu (housing) kilit mekanizmasından açıldı, ekranı açtığımda kart error hatası veriyordu. kameraya ya da kutusuna bir şey olmamış ama sd kartım bozuldu. bir hafıza kartı böyle bir darbe ile nasıl bozulur? kameranın önce bozulması gerekmez mi? plastik kutunun bile kırılmadığı darbede kart nasıl bozuluyor anlamadım. kart kurtarılabilir mi? kamerada kart error diyor, bilgisayarda hiç takmamışım gibi, kart takıldığında çıkan ses geliyor ama bilgisayarda görünmüyor.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
kartı takın bilgisayarda yönetimsel araclara orada bigisayar yönetimi depolama disk yönetimine girdiyinizde kartı gormeniz lazım oradan formatlayın sanırım dosyalama sistemi bozulmus pc goruyor ama okuyamıyor oyuzden bilgisayarımda gorunmez girip
garantisi vardır goturun birebir deyisirler fatura varsa tabi
Arkadaşlar eski kaskın üzerine takmıştım ama yenisine kıyamadım, gidon ile kaska takmak arasında titreşim açısından fark oluyor mu?
valla motorda bilmiyorum ama bisiklette hep gidona taktım bı sorun olmadı kaska taktığımda milletin tepkisi uzaylıgormüş masum köylü gibi oluyodu gopro ve sony kamerayıda kullandım tercihim kesinlikle sony olur suan action cameram yok bisikletle birlikte sattım ful set
Arkadaşlar merhaba,
Buradaki bilgi paylaşımları sonucunda AEE SD21 Pro satın aldım. Henüz motosiklette kullanmadım ama araç içerinde gündüz vakti oldukça iyi, akşam çekimi ise eh işte.
Benim asıl paylaşmak istediğim bilgi farklı,
Kayıt başladıktan sonra ekran sürekli açık kalıyor, haliyle batarya daha kısa zamanda bitiyor. Bir şekilde kapanabilir mi diye epey araştırdım, Next' in destek bölümüne de sordum, bilmiyorlar.
Cihazın pilini bitirmek için kurcalarken buldum
kayıt esnasında fotoğraf çekme tuşuna 2-3 saniye kadar basılı tutarsanız, ekran kapanıyor fakat kayıt etmeye devam ediyor.
Bu şekilde 20 dakikaya yakın daha fazla kayıt süresi aldım.
Sizin de işinize yarayacağını düşünüyorum,
Herkese iyi çalışmalar,
32 Gb Class 10 olarak Sandisk kullanıyorum 48Mb/S. Birde ne olur ne olmaz diye 16 Gb Class 10 kullanıyorum yedekte...Video işleme olarak ben Sony Vegas Pro 13 kullanıyorum..Alışınca çok güzel program..Rüzgar sesine ise denemedim ama belki mikrofon kısmına bir bant çözüm olabilir mi? Aslında en güzeli mikrofonu kaskın içine almak, hem konuşup anlatabilirsin hem motorun sesi daha güzel duyulur diye düşünüyorum...yurtdışı siteden bir tane sipariş ettim yolda artık bakalım gelmesi yakındır...
...Bir acaip Mühendis.....3 aşağı 5 yukarı yok...1 aşağı...2..3..4..5..6 yukarı
mikrofon deliklerinin olduğu kısıma sünger koyabilirseniz rüzgar sesini engelleyebilirsiniz..haber sunucularının mikrofonlarını düşünün, dışarda yayın yaparken rüzgar sesi gelmez bize..mikrofonlar kanal logolu süngerle kaplıdırlar...
rica ederim maktama,
kullanma kılavuzuna bakmadan kurcalamak hep daha keyifli oluyor ama bazen, buradaki gibi, amerika'yı yeniden keşfetmiş oluyorum
AEE SD21 pro olan modelde wifi varmı.yoksa kaska takınca açıyı nasıl yakalıycaz.
Evet AEE SD21 Pro aldınız kullandınız.kullananlar memnunlarmı iyiyse yarın sipariş edicem.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------
şuan AEE SD21 Pro siparişini vermiş bulundum.inşallah pişman olmam.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)