peki 5 dk'Lık video bilgisayara aktarıldıgında kac mb yer kaplıyor onu biliyor musunuz oradan bi hesap cıkartsam diyorum :D
peki 5 dk'Lık video bilgisayara aktarıldıgında kac mb yer kaplıyor onu biliyor musunuz oradan bi hesap cıkartsam diyorum :D
Ellerinize sağlık. Web sitelerinde yazdiginin ajsine boyke gercek kullanicilari daima daha gercekci oluyor. Bende hero3 arasinda gidip geliyordum ama sonyde karar kilicam. 268 dolara yurtdisi satis fiyati var. 1kere alirim en iyisini alirim. Uzun yillar kullanirim.teseurler
Kesinlikle SJ 4000 kamera fiyat performans açısından çok çok iyi. Çekim kalitesini görünce ben bile o kadar beklemiyordum. saniyede 60 kare çekiyor, ışık geçişleri çok hızlı, aksesuar bol. Almadan önce youtube deki incelemelerine bakmıştım. bana o zaman yeterli gelmişti. Ancak gerçek görüntülerini kendi bilgisayarımda izleyince ordakinden daha kaliteli olduğunu gördüm. Ben hem araçta, hem motorda kullanıyorum. fiyatı da kargo dahil 100 dolar civarı. 32 gb. class 10 hafıza kartı ile kullanıyorum. 720 fps de yaklaşık 50 dakikalık kayıt yaptı. Kart dolunca eski görüntüden itibaren silip üstüne yazmaya başlıyor. Bu arada görüntü 4 gb.bulunca yeni dosya açarak kayıda devam ediyor. Çektiğim örnek videoyu youtube yüklemeye çalıştım. VPN üzerinden bağlandığım için yüklemede problem çıkarttı. bu nedenle örnek görüntü veremiyorum. İş yerindeki arkadaşlar da görüntü kalitesini, aksesuarlarını ve fiyatını öğrenince kendileri içinde sipariş verdiler. Ben gerçeğini görmediğim, elime alıp incelemediğim için ilk siparış verirken biraz riskli bir alış veriş olacağını sanmıştım. Ama gerçekten beni tatmin etti.
Bu arada su geçirmezliğini denemedim. Ama koruma kabının su geçirmeyeceğini tahmin ediyorum. Yedek pil mutlaka alın. Tek eksi tarafı bana göre, pilin şarj süresi. 3 saatte anca şarj oluyor.
http://www.indirdik.com/Mini-Aksiyon-Kamera-Sualtinda-10-Metreye-Kadar-Cekim-Yapin
bundan kullanan var mı?
gelecek hafta kullanmam gerektiği için ebaydan daha iyi birşey almayayım alayım işimi göreyim diyorum 720p yeterli bence değil mi?
çekilmiş bi video görsem keşke
Bir bilgi daha vereyim. Almak istediğiniz kameranın frame hızı yani saniyede çektiği kare sayısına fazla takılmayın. 60 , 120 veya 240 frame ağır çekimler içindir. Yani bu kare hızıyla yaptığınız çekimlerde rakam büyüdükçe görümtü oynatım hızı görüntü kalitesi bozulmadan yavaşlar. ( ses ise aynı kalır ya da anlaşılır olması için şöyle diyeyim . 120 frame ile kayıt yapıyorsunuz diyelim ki , ses reelde neyse O olur ama görüntü ortalama 5 kat yavaş akar ) Dolayısıyla 1080 P 25 frame kayıt hızı olan herhangi bir kamera rahatlıla işinizi görür.
Sj1000 için 1 saat olan kayıt süresini 2 saate çıkaran firmware 18/12/2013 tarihli.... yüklemesi çok basit :D
Firmware
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:19 ----------
denedim.... daha önce 70 dk kayıt yapan sj1000 şimde 130 dk kayıt yapıyor
bundan kullanan var mı?
gelecek hafta kullanmam gerektiği için ebaydan daha iyi birşey almayayım alayım işimi göreyim diyorum 720p yeterli bence değil mi?
çekilmiş bi video görsem keşke[/QUOTE]
http://urun.gittigidiyor.com/otomobi...izda-116678559[QUOTE=samet10;3362281]http://www.indirdik.com/Mini-Aksiyon-Kamera-Sualtinda-10-Metreye-Kadar-Cekim-Yapin
burada aynı ürün günün indiriminde 99 normal fiyatı 119 lira
BAJAJ DİSCOVER 125 MT - HONDA SPACY ALPHA
aliexpress'ten verdiğim sipariş 29 mayısta müşteriden alınmıştı 7 haziranda yurtdışına sevk edilmiş hong kong'dan hadi bakalım geliyo ürün yolda :D SJ4000 yanında ekstra 1 pil olarak almıştım hatırlatma
Ebaydan sj4000 sipariş verdim 1 hafta önce. Kartsız yedek bataryalı aldım. Bana her şey dahil gelişi 120 tl. Elime geçtiğinde bende bir iki görüntü atarım.
Geçmiş olsun ectuna sikma canini
Tazy21 ve tanertc beklemedeyiiizzz
hadi ya aldınız mı?
Benimkilerin biri 3.5 gb dan çok almadı. 4 gb kartı sanırım yazılımla 32 göstermiş. öbürü de kaydı yapıyor ama format bozuluyor hep.
siz aldıklarınızı bana yollayın ben ücretini gönderiyim size.
Yaptık bir cahillik sonucuna katlanmak gerek.
Yada siteden direk para iadesi isteyin mal gelmeden.
aksilik olur olmazsa ben öderim size masrafınızı
=== Eğitim Şart ===
@ectuna
Size güvenip aldık hacı . Şaka bir yana 32 gb micro sd kartı 8 dolara sipariş ettim, kargoya verdiler. Bakalım nasıl çıkacak?
Nasıl bir sorun yaşadınız?
Bir üst mesajda yazdım. Sıkıntılı çıkacak muhtemelen sizinki de.
Eğer benim attığım linkten aldı iseniz iptal edin direk mal gelmeden para iadesi isteyin. Aliexpress parayı kartınıza iade edecektir. Zaten ödeme yapmıyorlar siz onay vermeden satıcıya.
Dediğim gibi bir aksilik varsa bana yollayın gelen kartı. özelden yazışırız. ben size ücretini yollarım
=== Eğitim Şart ===
Yok hocam, hiç sorun değil. Ben de yorumlara falan baktım almadan, satıcı farklı bir de. Kötü yorum görmediğim için aldım. Bozuk çıkarsa da şansımıza artık .
ben de konuyu okudum sj1000 alasım geldi yahu vereyim bari siparişi
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:08 ----------
yurtdışı falan uğraşmamaya karar verdim. gopro hero3 ya da sony as100v ikisinden birini alayım diyorum
Hocam bataryalı şekilde 120 liraya sipariş vermişseniz bu işte bir sıkıntı vardır.
SJ4000 en ucuz olarak 90 dolar var güvenilir satıcılarda. Batarya ile birlikte 99 dolara geliyor. Yukarıda bir arkadaş ebay'deki siparişi iptal etti, çünkü satıcı dolandırıcı çıktı. Sizinki de böyle birşeydir kesin.
SJ1000 değilde, SJ4000 siparişi verirseniz daha doğru yapmış olursunuz.
Hem SJ1000, hem Sj4000 sahibi biri olarak sj4000'i tavsiye ederim.
Paranız çoksa gopro alın. Yalnız emin olun 1 kamera yetmiyor. 2 kamera daha güzel oluyor. Biri kaskta, diğeri motorda
Ducati 1198SP _ RedLove
Tchibo Action Cam
Şuan satışta yok sanırım. Ama tekrar satışa başlarsa fikir vermesi açısından video ekliyeyim.
110 lira gibi bir fiyata almıştım.
http://www.youtube.com/watch?v=fsKpSLirZHU
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)