Yol Kayıt Kask Kamerası (Action camera) sahipleri bilgi paylaşımı
Reklamlar
-
Berkay Eraydın adlı üyeden alıntı
Sağolun, diyelimki sipariş verdik. Sonra gümrüğe takıldığını nasıl öğrenicez ? Takip kodundanmı ? Ve vergisi ne kadar ? Birde gümrüğe takılınca ben mesela istanbuldayım. İstanbulda biryerde olacak demi ödeyeceğim yer.
Bu arada arkadaşlar cevap geldi diye yazmamazlık etmeyin he sizde yollayın
Gümrükten yazı geliyor, ya da takip kodundan görebiliyorsunuz. Ben kağıt beklemeden gittim, ben ürünü aldıktan 3 gün sonra kağıt geldi. Vergisi %20 (ekstre çıktısı isteyebilirler, internetten bakabilirler, ya da ürünü tanıyabilirler). İstanbul'da İkitelli UKİM var oraya gitmek gerekiyor.
www.capitalcitychoppers.org
Reklamlar
-
Bu aynı satıcıdan 5.ci alışverişim çevremdeki arkadaşlarım kredi kartı vs kullanmadığı için ben yardımcı oluyorum. En son aldığımız wifi olan modeller aşağıdaki adresten alındı. 3 batarya ve şarj aleti ile tanesi 94$ a satın aldım.
http://www.aliexpress.com/snapshot/6...65746181520764
Wifi tabiki olmazsa olmaz değil benim şuan çene kameram wifi siz 10 dakikalık parçalar halinde devamlı çekim yapıyor. Bu tarz bir kullanımda aç kapat sadece durduğumda yaptığım için kameranın pozisyonunuda birkaç seferde ayarladığım için çok önemli değil. Fakat ikinci bir kamera alacağımda bu kesinlikle wifi olucak.
-
pardus81 adlı üyeden alıntı
ben de riske girmemek için burdan siparişini verdim bakalım inşallah gümrükte sorun çıkmaz.
Hocam şans işi, benim kutuyu telefon sanmışlar çağırdılar, yoksa vergi ödemeden evime kadar gelecekti Gitmişken vergiyi de ödedik
-
orhanerdogan adlı üyeden alıntı
Bu aynı satıcıdan 5.ci alışverişim çevremdeki arkadaşlarım kredi kartı vs kullanmadığı için ben yardımcı oluyorum. En son aldığımız wifi olan modeller aşağıdaki adresten alındı. 3 batarya ve şarj aleti ile tanesi 94$ a satın aldım.
Wifi tabiki olmazsa olmaz değil benim şuan çene kameram wifi siz 10 dakikalık parçalar halinde devamlı çekim yapıyor. Bu tarz bir kullanımda aç kapat sadece durduğumda yaptığım için kameranın pozisyonunuda birkaç seferde ayarladığım için çok önemli değil. Fakat ikinci bir kamera alacağımda bu kesinlikle wifi olucak.
3 batarya gayet güzelmiş. kargo içinde sadece 2 dolar ödüyoruz başkada bişey çıkmıyorsa alayım bende bunu bari geldiyse sizin aldıklarınız. Acaba dolar ne zaman düşer beklesemmi alsammı kararsız kaldım. Tam 250 TL m var birazı kalsın isterdim ama kalmasada olur. Kararsız kaldım ah dolar ah tam zamanında yükseldi yahu Kask aparatıda çıkıyor demi setin içinden ?
-
Kask aparatı diye bahsettiğiniz şey eğer yapışkan ise ondan bir kaç tip çıkıyor, kaskınızın şekline işinizi görür görmez bileme ben çeneye monte şekilde kullanıyorum. Tek başına aparat yetmediği için silikon yapış vs biraz ekstra çalışma yaptım ama çok mennunum.
720p ile örnek çekimler
Gündüz
Gece
-
Kaskım Lazer Vertigo. Çenede kamera açısı güzelmiş bende orada kullanırım. Sağolun. Takip kodu veriyormu bu satıcı ? Genelde Ebayden alış veriş yaptım orada bazıları vermiyorda burdada öylemi acaba diye sordum.
-
Evet takip numarası veriyor, kargo en son 24 gün sürdü.
-
SJ 4000 Wifi
Gündüz/Gece Çekimi
1080P izleyin
Youtube Ekleyince Görüntü Kalitesi Düşüyor
-
eek adlı üyeden alıntı
Hocam şans işi, benim kutuyu telefon sanmışlar çağırdılar, yoksa vergi ödemeden evime kadar gelecekti
Gitmişken vergiyi de ödedik
Gümrüğe takılmazsa vergi ödemiyoruz değil mi ?
Dolara bakın yahu düşşün diye bekliyorum yavas yavas artıyor hala
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:00 ----------
Aaa 75 euroyu aşıyor nasıl takılmıyor gümrüğe
-
Berkay Eraydın adlı üyeden alıntı
Gümrüğe takılmazsa vergi ödemiyoruz değil mi ?
Dolara bakın yahu düşşün diye bekliyorum yavas yavas artıyor hala
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:00 ----------
Aaa 75 euroyu aşıyor nasıl takılmıyor gümrüğe
Hocam üzerine gerçek değerini yazmıyorlar, fatura da olmadığı için üründen şüphelenmezlerse geçip gidiyor
-
Hmm bende internetten bakıyorlar sanıyordum doğruya nasıl bakacaklar
-
-
Banada bir keresinde neden bu kadar ucuz demişlerdi bende zaten ucuz olduğu için çin den aldığımızı ifade etmiştim. Yani işin Allah'a kalmış.
-
Banada bir keresinde neden bu kadar ucuz demişlerdi bende zaten ucuz olduğu için çin den aldığımızı ifade etmiştim. Yani işin Allah'a kalmış.
Sizinkidemi takıldı gümrüğe ? Birde şarjı nekadar gidiyor ve 32 GB lık hafıza kaç dakikalık video alıyor 720p de ?
-
Ayağımız kick starta değer değmez, gözümüz dağlara çevrilir.
-
Arkadaşlar sony action cam kullanan kişilere sorum olacak.Ben az1vr modelini yani,minisini kullanıyorum.Ayarlar en düşükte wifi kapalı 2 saate yakın video çekiyor.Ama gps saatini takıp eşleştirirsem bu süre yarım saate düşüyor.çekim kalitesini yükseltirsem 20dkya kadar düşüyor.media markt 2.5 3 saate kadar çekim ypabileceğini söylemişti.Eğer bende bir sorun varsa iadesini isteyeceğim.
-
İsteyen olursa elimde 0 kutusu hiç açılmamış gold renk sj4000 wifi var. Yanında 32 gb class 10 hafıza kartı ve kart okuyucu vericem 320 liraya özelden ulaşabilirsiniz.
İstanbul (Güngören-Bakırköy) / 2014 YAMAHA YZF-125R MAT GRİ / İnstagram : ilkerakdaag
-
Bilgiler için teşekkürler, en kısa zamanda bende edineceğim
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
Arkadaşlar örnek olması için, kamerayı sabitlediğiniz yeri kamera ile beraber bir yada daha çok resmini çekip paylaşabilirmisiniz.
Kameranın markası önemli değil, sabitlemek için yaptığınız extra işlemler varsa anlatabilirsiniz.
Konuya baya bir faydası olacaktır. ( başta bana ).
-
http://www.aliexpress.com/store/prod...016716076.html
Bende bu phui den almayı düşünüyorum, diğer satıcıdaki 3 batarya olan kargoyla 97 dolar tutuyor şuan buda 97 dolar, 2 batarya ama güvenilirliği kanıtlanmış olduğu için burdan alasım var. Ama @eek in gümrüğe takılmış ondan korkuyorum.
http://www.aliexpress.com/item/SJ400...751389221.html
Bumu yoksa en üsttekimi kararsız kaldım.
-
Ayağımız kick starta değer değmez, gözümüz dağlara çevrilir.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)