Bu ürünü kullanan varmı abiler depo üstünde nasıl olur
Bu ürünü kullanan varmı abiler depo üstünde nasıl olur
@mucoist
Hocam nereden aldın, hangi websitesi?Ben de motosiklette gün boyu kayıt yapmak için Sj4000 wifi siparişi verdim. GoPro'nun 64 gb'lık kartını kullanırım diyordum ama özelliklerinde "Support storage cards up to 32GB maximum" yazdığını yeni farkettim. 64 gb hafıza kartı ile ne gibi sorun çıkar acaba? 64 gb kart ile kamerayı deneyen olmuş mudur?
Ekşi'de vermişlerdi bu linki güvenilir denilerek. http://www.banggood.com/SJcam-SJ4000...-p-939976.html
Öncelikle bu alete 100 lira verme. Aynı işlevi gören sjcam in vantuzu bende var ve fiyatı da galiba 7-8 dolar civarıydı. Depo üstünde kullanmak kamerada titreşime neden olur, tabii bu titreşimin şiddeti motoruna bağlı.Bir eksisi de bulunduğu konumdan ötürü görüntü açısı dardır .Artı olarak da söyleyebileceğim şey direk rüzgar almaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:02 ----------
Ürünle veya kargoyla ilgili %99 sıkıntı olmaz.Olursa da siteyle irtibata geçip sorunu çözersiniz. Gümrükten vergi ödenmeden geçmesi içinde sınır 100$-75€ dur.Eğer alacağınız ürün bu fiyattan yüksek ise satıcıdan ürünün fiyatını düşük göstermesini rica edebilirsiniz. Zaten bazı satıcılar gümrük problemlerini bildikleri için siz söylemeseniz bile düşük fiyat yazıyorlar.
Arkadaşlar merhaba
bende sj 4000 modelini+ yanında orta boy Çanta yedek pil + şarj ünitesi olmak üzere kaan elektronikden aldım. ilk izlenimleri olumlu. Wifi tercih etmemekle kötümü ettim bilmem ama kullandıkça göreceğiz. Kaskın tepesine aparatı yapıştırıp bugün kullanıma gecicem tecrübeleri paylaşırım.
Dolardaki saçma kur yüzünden sj4000 wifi modelini alamıyorum 😃 sj5000 + modeli de cok güzel fakat 160$... Ebayde 250$ a sony kameraları var türkiyede 1500e satılıyor. Aklınızda olsun
normal fiyatlara gopro hero 2 alınır özelden iletişime geçin
[QUOTE=ellaksakir;3540848]Öncelikle bu alete 100 lira verme. Aynı işlevi gören sjcam in vantuzu bende var ve fiyatı da galiba 7-8 dolar civarıydı. Depo üstünde kullanmak kamerada titreşime neden olur, tabii bu titreşimin şiddeti motoruna bağlı.Bir eksisi de bulunduğu konumdan ötürü görüntü açısı dardır .Artı olarak da söyleyebileceğim şey direk rüzgar almaz[COLOR="Silver"]
Kameranın özelliğinden dolayı titreşim olmaz zaten motosikletimde'de titreşim yok sayılır kask aparatim var depo üstünden çekim yapmak istiyorum peki sj cam sony'e uyarmı sağlıklı olurmu hani üç kuruştan kaçıp makineyi pert etmeyimillaki yurt dışından'mı almam gerekiyor burda yokmu?
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
sjcam in aparatları sony ye uymaz goproya uyar ama sizin verdiğiniz linkteki ürün standarttır.Ucundaki vidaya dijital kamera vs.. bile takılır.burada da satılır .
sağlamlık konusunda sizin için test yaptım.Yüzey bu konuda çok önemli bunu unutmayın. benim 3kg lik bilgisayarı tutuyor.
Buda aparatın resmi
Teşekkürler ilginiz için ben musait bir zamanda alayım sony vantuzu
1.seçenek;
http://www.dx.com/p/sjcam-sj4000-wi-...9#.VN0qluasVqU
2.seçenek
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...00836917/detay
Arkadaşlar bir yardım edin kafam karıştı karar veremedim,sj4000 wifi türkiyede en ucuz 290 tlye var ve 1 yedek batarya mevcut.dx.com'da ise 250 tlye sadece cihaz ve 7-10 gün kargo süresi var daha önceden bu siteden alışveriş yaptım dandik bir alarm almıştım bozuk çıktı yenisini göndermişlerdi.
Acaba hiç riske girmeden türkiye'den mi alsam yoksa yurt dışından mı alsam?100 dolar üzeri vergi riski var.
Birde diyorumki riske girmişken 100 dolara başka sitelerde araç şarjı,vantuz,şarj cıhazı hediye olanlar var orası hepten kafamı karıştırıyoronlarında kargo süresi 7-25 gün:( en iyi seçenekler yine belirttiğim 2 seçenekten biri galiba.
çok enteresan,
daha geçen haftaya kadar aliexpress'de çok da iyi geri dönüşü olan bir satıcı 78 dolara satıyordu, ben de istek listemde tutuyordum bir ara alırım diye. size linki yollayacaktım ki satışı bitmiş. yine de aliexpresste 80 dolardan başlıyor yeni sj4000 wifi fiyatları. dilerseniz bir göz atın.
http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-2014-NEW-FHD-gopro-1080P-SJ4000-Wifi-RF-Remote-Control-Helmet-Sports-hd-Camera/2021125122.html#60124848319
Malesef bende bu ilanı takip ediyordum 2 hafta önce 68 dolara kadar düşmüştü.şimdi aliexpress'te 90 dolardan aşağıya wifi'li yok ve satıcı güvenilir mi bilmiyorum birde kargo süresi 15-45 gün diyor.
Aliexpress'ten sjcam ürünleri alacak arkadaşlar kesinlikle puhui digital'den alın. 15 günde elimdeydi.
Selam beyler, ben geçen günlerde aliexpressten sj4000 alıyım dedim elimdeki kartlarla maestro ve visa (normal banka karti, kredi karti degil) kabul etmedi sonra arkadasın master kartı (kredi karti )vardı onunla aldım ancak ertesi gün banka parayı karta iade etti, aliexprsste bankaniz ödemeyi kabul etmedi diye mesaj atti.Simdi ben bu zimbirtiyi nasil alirim kartlarim tl hesabi.
Arkadaşlar sjcam sj4000 satıyorum. Kutusunda ve kendi üstünde sjcam logosu var orjinal ürün hiç kullanmadım. Fazladan bir tane satmak için sipariş vermiştim. Beyaz renkte wifi'siz. İsedigim fiyat 250TL sahibinden.comdan get açabiliirm bu fiyata.
www.youtube.com Pegasus MT KANALI Facebook Pegasus MT KANALI bu kanallardan video resim takibi yapa bilirsiniz beğenin paylaşın yorum yapın iyi eğlenceler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)