Arkadaşlar, flexible mount ı tekrar kullanmak için 3m in çift taraflı bantından nerden bulabilirim? Uzerinde gelen bant resmen araba çekecek güçte mazot ve wd-40 ile sökene kadar canımdan bezdirdi aynı güçte bant istiyorum ki kamera fırlayıp gitmesin.
Arkadaşlar ben de ucuz bulunca kenarda dursun diye Codegen Falcon Aksiyon kamerası aldım. İncelemeyi yapınca buraya tekrar yazarım.
Arkadaşlar hatırlarsanız birkaç gün önce SjCam 4000 hakkındaki fikirlerimi yazmış ve bazı çekim videoları eklemiştim. Arada ürün incelemeleri de yaptığım bir bloğum var, bu gece üşenmedim kameranın fotoğraflarla ve videolar ile de desteklenmiş uzun bir incelemesini yazdım. Eminim yazıyı okuyan herkes kamera hakkında geniş bir bilgi sahibi olabilir. Faydalı olur diye inceleme linkimi buraya da atıyorum.
Yakında elimdeki diğer aksiyon kamerası olan Prestigio Roadrunner 710x hakkında da bir inceleme yapacağım. Onu da sizlerle paylaşırım. Sağlıcakla kalın. Tekeriniz düz bassın.
SJCAM DETAYLI İNCELEME: http://technoartman.blogspot.com.tr
Selamun aleyküm abi. Bütçen yetseydi kesinlikle sony nin kameralarına bak derdim..
sj4000 satmak isteyen olursa normal fiyatlara alabilirim
kılcal çizikler önemli değil yeter li lensinde çizik olmasın istanbul içi olursa mükemmel olur
kazasız sürüşler
https://www.youtube.com/watch?v=jsCI7zLLIRI
Alibaba'dan sipariş verdiğim SJ5000 Wifi ile yaptığım deneme çekimini izleyebilirsiniz.
Cihaz 1080p 60fsp çekim yapıyor. Upload ederken youtube elden geçiriyor videoyu 720p ile izlenebilir.
Bu arada gümrükte takıldı gidip İkitelliden almak zorunda kaldım. Birde vergi kitlediler 80 tl kadar. Ptt memurlarının lakayık ve kaba tavırları da cabası oldu.
http://www.aliexpress.com/snapshot/6448426333.html ürün bu. Adres güncellemesi için satıcı ile kontak kurdum hemen yardımcı oldu. Satıcıdan memnunum yani. Almak isteyenler değerlendirebilir. Cihazla ilgili sormak istedikleriniz olursa cevaplayabilirim.
iyi akşamlar sjcam 4000 wifi modelini aliekspres den alma aşamasındayım. wifi özelliği ile akıllı telefondan ekran takip edilebiliyormu? deneyen varmı? tecrübeli arkadaşların bir önerisi varsa bilgi rica ediyorum. birde fiyatının 100 usd altında olmasımı gerekli gümrüğe takılmaması için
not: genel olarak forumu okuyarak bu model konusunda karar kıldım. başka önerilerede açığım
teşekkürler
Evet telefondan android ve ios ikisindende kontrol edilebiliyor. Fiyat 100 dolar altı olursa gümrük sıkıntısı çıkmıyor. Bu fiyata alınabilecek ve gümrük sıkıntısı olmayacak en iyi alet bu bence. Eğer gümrük sorun değil derseniz SJcam SJ5000 Plus Ambarella alabilirsin çok güzel bir kamera. Alırken orjinal ürün almaya dikkat edin. Hatta direk kendi sitelerinden almak en güveniliri. http://www.sjcam.com/en/home/27-sjcam-sj4000-wifi-1080p-full-hd-action-camera-sport-dvr.html
Arkadaşlar 2 ay önce sj4000 kask kamerası aldım.Bugüne kadar gayet memnundum kameradan.Kamerayı açtıgım zaman görüntü donuyor ve çizgi çizgi oluyor sebebi ne olabilir acaba 16 gb hafıza kartı var onumu desteklemiyor yoksa bataryadamı sorun var sebebi nedir acaba??
Dünyaya şahit olmanın yolu, maceranın kendisinden başka bir şey değildir. Çünkü dünyadaki en büyük mutluluk, bu dünyanın şahidi olmaktır.
arkadaşlar sj4000 wifi kameram var nasıl update edebilirim.Bilen birisi yardımcı olabilirmi acaba
Önce kameranız orjinal sjcam'mı kontrol edin, zira kopyası mevcut, şayet kopya ise orjinal yazılım yüklensede sorun yaşanıyor , aşağıda kopya wi-fi ile orjinal videosu.
Orjinal ise aşağıdaki linkteki yönergeyi izleyin.
http://www.sjcam.com/en/content/8-sj...amera-firmware
SJ4000 modelini banggood.com'dan almak istiyorum. (WiFi özellikli olanını)
Bu websitesi ya da ürünle ya da kargolama, gümrük vs. ile ilgili sıkıntı yaşanır mı?
(Daha önce internet üzerinden yurtdışından hiçbir şey satın almadım :( )
Arkadaşlar bir sorum olacak; bilenler yada bir fikri olanlar cevap verirlerse çok sevinirim.
Şimdi ben sj4000 almayı düşünüyorum yada başka bi kamerada olabilir. Bunların bataryası hemen bittiği için [ özellikle uzun yolda ] tıpkı araç içinde çekim yapar gibi kamerayı depo üstüne sabitlediğimizde ve motorumuza da çakmaklık takarsak sürekli çekim yapabilir miyiz. Tabi şarjdayken çekim yapma özelliği varsa.
Birde 32 GB hafıza karına kaç saatlik çekim alıyor , 720 p ve 1080 pikseldeyken.
Teşekkürler.
SJ5000 kullanıyorum şarj esnasında kayıt yapılmıyor. Alet USB portundan şarj oluyor motosiklette böyle bir aksam oluşturulursa yedek pil ünitesi ile şarj dolumu yapılabilir. Bataryaların değişimi gerekecek yolda. Ben 1080p çekim yapıyorum yaklaşık olarak 45 dklık bir çekim 5GB gibi bir boyuta yaklaşıyor. 16GB kart kullanıyorum her çekim sonrası kartı boşaltıyorum.
http://www.sjcam.com/en/accessories/...rt-camera.html batarya dolum ünitesi.
sj5000 kullanmadım, sjcam kendi sitesinde "araç içi kayıt modu" olduğu yazıyor. Bu da demektir ki ayarını yaptığınızda ve aleti çakmak güç girişine bağladığınızda,çakmaklığa elektrik geldiği anda çekime başlıyor, o arada da şarja bağlı olmuş oluyor tabiki. Yani şarja bağlıyken kayıt yapıyor olması gerek (orjinal sjcam sj5000'den bahsediyorum)
Kullandığım sjcam sj4000 wifi'de ise şarj ederken kayıt yapıyor. Bir sorun yok.
Aleti şarj ederken kullanabilirsiniz ancak seyahat sırasında bu aleti koruyucu kabıyla kullanmak isteyeceğiniz için şarj kablosunu o kabın içinden nasıl şarj (usb)girişine sokacaksınız onu bilemem. Hani ona yer yok da, bilesiniz. Ancak kabı delerseniz ya da el işçiliğiyle kablonun giriş kısmını biraz küçültebilirseniz olur. Ya da en rahatı korumasız (kapsız)olarak kullanmak olabilir. Ancak makinaya da lensine de yazık etmiş olursunuz.
sj4000 wifi 1080p-720p Çekim süresi hakkında önceki sayfalarda ben de bilgi vermiştim, bir kaç sayfa geriye doğru bakabilirsiniz.
Cevaplar için teşekkürler.
Hiç durmdan zırt pırt batarya değiştirmek istemiyorum, gerekirse dış koruma kabında küçük bir delik açarak, motorda devamlı şarj halinde kullanabilirim. Artık yağmurlu havalarda da bir çaresine bakarız.
arac moduna alip sinirsiz enerji ile cakim yapabilirsin 4000 ile
Ben de motosiklette gün boyu kayıt yapmak için Sj4000 wifi siparişi verdim. GoPro'nun 64 gb'lık kartını kullanırım diyordum ama özelliklerinde "Support storage cards up to 32GB maximum" yazdığını yeni farkettim. 64 gb hafıza kartı ile ne gibi sorun çıkar acaba? 64 gb kart ile kamerayı deneyen olmuş mudur?
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)