Yol Kayıt Kask Kamerası (Action camera) sahipleri bilgi paylaşımı
Reklamlar
-
tian adlı üyeden alıntı
Bende bir tane SJ4000 aldım. Fakat housing içerisinde ses kaydı çok az oluyor. Bu sorunu aşabilen yada bir çözümü olan var mı ?
Gerekirse kutuyu delmeyi planlıyorum :D
dockerengin adlı üyeden alıntı
@tian housing içine sesi az alıyor. Ama bunun bir alternatifi var. Pakette Housing'in arka kapağının yanları açık olanından da yolluyorlar. Denize vs girmeyeceksen bu kapağı takıp sesin daha fazla gelmesini sağlayabilirsin.
uthec adlı üyeden alıntı
Ben arayıp bulamamıştım. Buradaki arkadaşın fotoğrafında bahsettiğim delikli arka kapak var.
Reklamlar
-
dockerengin adlı üyeden alıntı
Ben arayıp bulamamıştım. Buradaki arkadaşın fotoğrafında bahsettiğim delikli arka kapak var.
bunu kastediyorsunuz sanırım. arka kapaklardan bırının yanları açık.
-
uthec adlı üyeden alıntı
Evet bu kapak teşekkür ederim.
-
Kullanan arkadaşlar pil durumu nasıl? 1 ay sonra falan extra batarya aldırtırmı bize?
-
mhmtesk adlı üyeden alıntı
Kullanan arkadaşlar pil durumu nasıl? 1 ay sonra falan extra batarya aldırtırmı bize?
4-5 aydır aynı pil ile kullanıyorum. Hala gözle görülür bir performans düşmesi yok.
-
Arkadaşlar selam,
Kamerayı, motor koruma demirine, bar mount aparatıyla bağlamayı düşünüyorum. Aranızda şu ürünü kullanan var
http://www.ebay.de/itm/Lenker-Seatpo...item27e354fe23
Varsa başka önereceğiniz bir marka var mı? Gopro'nun kendi parçası çok pahalı.
-
Arkadaşlar, geçen gün SJ4000 wifi satın aldım. İnternetten zor bulunan bilgileri paylaşmak isterim;
-kayıt kapasitesi benim aldığım 32 gb kartla 4,5 saat oluyor, pil kapasitesi full HD kayıtta 80 dk
-wifi özelliği; kameranın nereye baktığını göstermesinin yanında kamera üzerindeki tüm fonksiyonların uzaktan kumandası olarak da iş görüyor
Titreşimle gelen görüntü bulanıklığı benim izlediğim videolardan çok düşük (anti-shake kapalı), ışığın azaldığı ortamlarda karıncalanma yüksek ama fiyatı göz önüne alındığında önemsenmeyebilir ve kör edecek kadar da fazla değil. Bence f-p ürünü olarak zirveye oynar, hangi arkadaşıma gösterdiysem "ben de almak istiyorum" şeklinde tepki aldım. Ahım şahım bir görüntü kalitesine ihtiyacınız yoksa neredeyse aynı işi yapan 5 katı fiyatındaki ürünlere para vermek istemiyorsanız tavsiye olunur
-
hakikiteker adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar, geçen gün SJ4000 wifi satın aldım. İnternetten zor bulunan bilgileri paylaşmak isterim;
-kayıt kapasitesi benim aldığım 32 gb kartla 4,5 saat oluyor, pil kapasitesi full HD kayıtta 80 dk
-wifi özelliği; kameranın nereye baktığını göstermesinin yanında kamera üzerindeki tüm fonksiyonların uzaktan kumandası olarak da iş görüyor
Titreşimle gelen görüntü bulanıklığı benim izlediğim videolardan çok düşük (anti-shake kapalı), ışığın azaldığı ortamlarda karıncalanma yüksek ama fiyatı göz önüne alındığında önemsenmeyebilir ve kör edecek kadar da fazla değil. Bence f-p ürünü olarak zirveye oynar, hangi arkadaşıma gösterdiysem "ben de almak istiyorum" şeklinde tepki aldım. Ahım şahım bir görüntü kalitesine ihtiyacınız yoksa neredeyse aynı işi yapan 5 katı fiyatındaki ürünlere para vermek istemiyorsanız tavsiye olunur
Kardeşim bir gün turlayalım kamerayı görmek isterim.Hem bi çekim yaparız :D .Bende çiğlideyim...
Mutluluk iki bacak arasındadır.
-
xbuky adlı üyeden alıntı
Kardeşim bir gün turlayalım kamerayı görmek isterim.Hem bi çekim yaparız :D .Bende çiğlideyim...
Ben daha turlayamıyorum maalesef, aldıktan sonra sürekli yolda olmayı düşünüyorum neden olmasın. Müsait bir zamanda toplaşıp görüşsek bi tanışsak en azından bölge insanları olarak, kamerayı getirmekten mutluluk duyarım
Rüzgarın saçlarını yalayıp,saçlarının ahenkle dans etmesi olayına hiç girmiyorum, çünkü kasksız binmiyoruz
-
hakikiteker adlı üyeden alıntı
Ben daha turlayamıyorum maalesef, aldıktan sonra sürekli yolda olmayı düşünüyorum neden olmasın. Müsait bir zamanda toplaşıp görüşsek bi tanışsak en azından bölge insanları olarak, kamerayı getirmekten mutluluk duyarım
Kardeşim arka selemizde yer var :D Turlarız ne olacak ayıpsın yavv
Mutluluk iki bacak arasındadır.
-
KutlayGül adlı üyeden alıntı
Kutay Dx.com adresine bak. Orada ucuza bulabilrsin. Kargo ücretsiz.
-
Darkfriairs adlı üyeden alıntı
Kutay Dx.com adresine bak. Orada ucuza bulabilrsin. Kargo ücretsiz.
sağolasın Darkfriairs, lakin almanya'da yaşıyorum. buradan alırsam bir sıkıntı durumunda iadem kolay olur, fazla bekletmezler. bu ürünü alınca kötü diye tekrar para harcamayım derdindeyim.
-
Bu basliga uzun zamandir yazmak istiyordum. SJCam meraklilarina "pis fakirler, bozuk kameracilar" diye beni affedin burun kiviriyordum ama bi ton para verip GoPro hero3 black edition aldim...
SAKIN GOPRO falan almayin SJ4000 / 5000 falan muthis aletler kaliyor onun yaninda!
Tekrar dedigim gibi yukaridaki yakistirmami utanarak desifre ediyorum, SJCamden sasmayin.
-
Sj's adlı üyeden alıntı
Bu basliga uzun zamandir yazmak istiyordum. SJCam meraklilarina "pis fakirler, bozuk kameracilar" diye beni affedin burun kiviriyordum ama bi ton para verip GoPro hero3 black edition aldim...
SAKIN GOPRO falan almayin SJ4000 / 5000 falan muthis aletler kaliyor onun yaninda!
Tekrar dedigim gibi yukaridaki yakistirmami utanarak desifre ediyorum, SJCamden sasmayin.
Dostum parası olan var, olmayan var. Herkez senin gibi tonla para verip gopro almak zorunda değil.
Bazıları için geçici bir heves, bazıları için birbaşlangıç.
Hem topicin amacı sadece sj cileri kapsamıyor farkındaysan.
Zoruna gidenmi olduda buraya terbiyesizlik yapmaya geldin.
Böyle yapınca anca kendini avutursun. Karsılaştırmak istediğin bir şey varsa adam gibi çektiğin görüntüyü koyarsın, sj si olanda koyar başka markalardan alanlarda koyar topicin amacına uygun bir şeyler yapmış olursun.
Ona buna hakaret etmen, acizlik göstergesidir.
-
Moderatör
mhmtesk adlı üyeden alıntı
Dostum parası olan var, olmayan var. Herkez senin gibi tonla para verip gopro almak zorunda değil.
Bazıları için geçici bir heves, bazıları için birbaşlangıç.
Hem topicin amacı sadece sj cileri kapsamıyor farkındaysan.
Zoruna gidenmi olduda buraya terbiyesizlik yapmaya geldin.
Böyle yapınca anca kendini avutursun. Karsılaştırmak istediğin bir şey varsa adam gibi çektiğin görüntüyü koyarsın, sj si olanda koyar başka markalardan alanlarda koyar topicin amacına uygun bir şeyler yapmış olursun.
Ona buna hakaret etmen, acizlik göstergesidir.
Benim kayınpederim de bana fakir der. Latife yapmış yani arkadaş, sanal ortamda mimikler kullanılamadığından bazen bazı cümleler yanlış anlaşılabiliyor. Kavga çıkmaz yani bu mevzudan
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
basitleştirilmiş gopro ya mikrofon bağlaya bilir miyim ? diyerleri gibi net de aradım durdum hiç bir bilgi yok
[IMG][/IMG]
www.youtube.com Pegasus MT KANALI Facebook Pegasus MT KANALI bu kanallardan video resim takibi yapa bilirsiniz beğenin paylaşın yorum yapın iyi eğlenceler.
-
Zaten çok uzaktaki bir sesi almak istemiyorsanız özellikle goproda ses biraz daha iyi kayıtta sj4000 ile karşılaştırırsak. Fakat kamerayı hausing olmada da kullanabileceğiniz aparatlar vardır sj4000 içerisinden çıkıyor keza.
Birkaç gündür hausing arka kapağı delik olanları kullanıyorum fakat sürat arttıkça rüzgar seside inanılmaz artıyor. Delik olan yerlerin oraya sünger uygulaması yapıp deneyecem bu gün yarın sonuç daha iyi olur umarım rüzgar dışındaki sesleri daha net alabilmek daha güzel olur açıkçası motorun sesi diğer dış sesler gibi...
Bunun haricinde çekim gayet iyi denebilir gündüz çekiminde goproya göre çok az bulanıklık olabiliyor ama ciddi dikkatli izlemek gerek bunun için fakat gece çekiminde ışıklar bariz bir şekilde patlıyor
Birde dx.comdan almayın bence ebayde aynı paraya veya 1 2 dolarda olsa daha ucuza ekstrq pil veren satıcılar var
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
Arkadaşlar merhaba,
biraz komik olacak ama bana orijinal olmayan SJ4000 lazım.
İkinci kamera olarak kullanmak istiyorum.
Belki aramızda çekim olarak iyi orijinal olmayan SJ4000 alan olmuştur,
bana yardım ederse sevinirim.
Selamlar.
-
Arkadaşlar selam. Bu konuda sizlere yardımcı olabileceğimi düşünerek yazmak istedim. Ben de hem Prestigio Roadrunner 710x hem de SJCAM 4000 WIFI var. SJCAM 4000 WIFI'den daha memnun kaldım. Zaten Prestigio'dan sonra aldım diğerini. Motorsiklette kullanmak için hem SJCAM'in aksesuarları daha iyi hem de görüntü kalitesi çok daha güzel. Ama Roadrunner'ı iyi sabitlerseniz eğer, el feneri şeklindeki bu ürünün kamera olarak anlaşılma şansının daha az olduğunu söyleyebilirim. Prestigio'da daha az meraklı bakışla karşılaşırken, SJCAM'de bu adam kaska ne takmış acaba diye daha fazla meraklı bakışlara denk geleceğinizden emim olabilirsiniz. Ama bir süre sonra umursamıyorsunuz Her ikisi ile de yaptığım çekimleri Youtube kanalıma yüklemiştim. Linkleri vereyim. Bakıp karşılaştırma yapın.
Prestigio Roadrunner 710x Video Link:
https://www.youtube.com/watch?v=Ep2mhxtXgPI
SJCAM 4000 WIFI Link:
https://www.youtube.com/watch?v=oUVFLw9Zafw
Bu arada motorum Yamaha X City 250 cc. Kameralar her iki çekimde de kaska monte edilmiştir.
-
Sj's adlı üyeden alıntı
Benim gorduğum butun karşılaştırmalarda gopro 3 daha iyi olduğunu belli ediyor. Sizin boyle duşunmenizi sağlayan gopronun kotu ya da yetersiz yonu nedir?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)