http://www.aliexpress.com/item/1080P...684922889.html
teşekkürler
alırsanız pazarlık yapın hediye isteyin
Arabistan'da Go pro Hero 3 white (500tele) Fiyat iyimi sizce ? Burada genelde fiyatlar sade makina için 700-800-1000-1200 tele arası.
Gopro'nun aparatlı fiyatı ; http://www.goproturkiye.com/gopro-he...r-paket-pmu351
http://www.goproturkiye.com/gopro-he...k-paket-pmu350
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Merhaba arkadaşlar motosikletiniz için veya başka bir şey için aksiyon kamerası arıyorsanız ve go pro ya çok pahalı diyorsanız işte go pronun nerede ise aynısı olan ve gerçekten de işinizi görebilecek bir ürün No Pro (SJ4000). Ürün Go Pro Hero 2 İle dış kasa olarak birebir aynı sayılır hatta bazı özellikler ilede Go Pro'dan size daha iyi gelebilir. İlk olarak sizlere ürünün özelliklerinden bahsedeyim
Ana Özellikler:
-Su sporlarını filme almaya olanak sağlayan suya dayanıklı kasa; su altında suya dayanıklılık 30 metreye kadar
-NTK96650 + AR0330 çözümü
-Kaydedilen videoları LCD ekranda (Kameranın Arkasında) izleme
-Ayrılabilir pil
-Sarj ederken Video kayıt
-Pil ile video kayıt
-12-megapiksel HD geniş açı lens
-HDMI HD çıkışı
-Web kamera
-32GB maksimum depolama kartları desteği
-Çoklu video kayıt formatları: 1080P 720P WVGA
-MOV formatında kaydetme
-Birden fazla fotoğraf çekim modları: Tek çekim, Snapper
-Özellikli video şifreleme
-Mini görünüm, ve çeşitli renkleri mevcut
Teknik Özellikleri ;
Sıvı Kristal Ekran (LCD) = 1.5LTPS
Lens = 170°A+ HD geniş açı lens
Dil Seçenekleri = İngilizce / Almanca / Fransızca / İspanyolca / İtalyanca / Portekizce / Geleneksel Çince / Basitleştirilmiş Çince / Japonca / Rusça
Video Kaydetme Çözünürlükleri ;
080P (1920*1080 ) 30FPS
720P (1280*720) 60FPS
VGA ( 848*480) 60FPS
QVGA (640*480) 60FPS
Video Formatı = MOV
Sıkıştırılık Video Formatı (Codec) = H.264
Resim Çözünürlükleri = 12M / 8M / 5M
Depolama = Micro SD
Çekim Modu = Tek Çekim / Zamanlayıcı (2s / 5sn / 10sn) / Sürekli Çekim
Optik Kaynak Sıklığı = 50Hz / 60Hz
USB Arabirimi = USB2.0
Güç Kaynağı Arabirimi = 5V1A
Batarya Kapasitesi = 900MAH
Güç Tüketimi = 400mA 4.2V
Kayıt Süresi = 1080P / Yaklaşık 70 dakika
Şarj Süresi = Yaklaşık 3 saat
İşletim Sistemi (OS) = Windows XP/VistaorAbove/Win7/Mac os
Ürün Boyutu = 59.27*41.13*29.28
Ürün Özellikler Böyle Resimleri ;
Daha Fazla Resim İçin Googlede SJ4000 Olarak Arayabilirsiniz.
Ürün Tanıtım Videosu ;
Go Pro Hero 3+ İle Karşılaştırma ;
Ürünü Türkiye'de satan ben göremedim mecbur yurt dışından alacaksınız. Ürün fiyat ve linkleri ;
Ali Express Adresi = Fiyatı US $86.61 Ve Ücretsiz Kargo
Ebay Adresi = Fiyatı US $38.99 Ve $39.99 Kargo Bedeli
Bunlar benim en ucuz bulduğum linkler. Sizler ebay,aliexpress,alibaba,amazon vs. gibi sitelerde ürünü SJ4000 olarak arayabilirsiniz.
Ürünü satın almak isteyen ve bilgisi olmayan arkadaşlara yardımcı olabilirim. Bana özelden mesaj atın ürünü sizler için satın alabilirim.Tüm Motosikletçi arkadaşlarıma iyi günler hayırlı sürüşler dilerim...
Abi hazır almışken size sorayım. Forumun birinde alan arkadaşların bazıları demişler ki: gelen ürün kutusunda SJ4000 adına birşey yok diyorlar. Yan ürün/çakma gibi şeylerden bahsediyorlar. Sizin kutu nasıl acaba. Fotoğraf ekleyebilir misiniz?
yakın zamanda bende almayı düşünüyorumda. Muhtemelen sizin satıcıdan alır geçerim.
birde hocam kaç günde geldi ürün sipraişinden sonra?
Teşekkür ederim.
edit: Birde hocam yanında hafıza kartı veya yedek batarya filan geldi mi? ikisi veya ikisinden biri.
Ebay adresleri açık arttırma fiyatı. Fakat fiyatlar genel düzeyi 84 ile 95 arasında değişiyor. Bazıları bu fiyatlara ek batarya veriyor. Bazıları bataryalı 102 dolara satıyor.
Ürün kutusunda SJ4000 olarak herhangi bir ibare geçmiyor. HD DV SPORTS şeklinde kutusu var. Orjinal ile fake denen yeni ürünün kutuları aynı. Görüntü kaliteside, işlemci ve merceğide aynı. Sadece bataryası birazcık ufak ve 20 dakika kadar daha az gidiyor.
Ducati 1198SP _ RedLove
Ebay'de çok sayıda hesabın şifresini çaldılar geçenlerde o yüzden fazla ucuzsa sahtedir. Bu link de sahte duruyor, hatta satıcının 0 işlemi var. Çok bariz.
hafıza kartı gelmiyor yanında, benim aldığım satıcı ekstra 1 batarya daha veriyor toplam 2 batarya var elimde şuanda
aliexpresten hafıza kartı alırken dikkat etmek lazım 32-64gb yazıyorlar ama 8 gb lık depolama ile geliyor çok güvenilir bir satıcı bulunursa belki alına bilir ben hafıza kartını Türkiyeden indirimli 45tl ye aldım class 10 sandisk ultra
Arkadaşlar ben dahil sayın almış kişilerin önceki sayfalardaki paylaşımlarını okuyun biz burada paylaşım yaptıkça önceki paylaştıklarımız arka sayfalarda kalıyor bir cok unsur var cok ucuzsa şüphelidir vb. Durumlar var satıcının profili aliexpress'te oldukça önemli işlem sayısı sattığı olumlu aldığı puanlara bakın resim ve video paylaştık bayağı gerekirse konuyu en baştan okuyun been bu konu sayesinde bilgi edinip sağlam şekilde satın aşdım çinden sizde korkmayın tecrübe ile sabittir ifadesi ile birlikte paylaşımları takip edin
arkadaşlar ben bu linkini verdiğim ürünü sipariş ettim. ürün hakkında bilgisi olan varmı acaba?
http://www.aliexpress.com/item/HD-Wa...465060446.html
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
Buyrun beyler sj4000 ile arazi çekimim .
tesekkürler bilgiler için
ilerde bende sj4000 alacam, ama bakalım ne zaman
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)