Yol Kayıt Kask Kamerası (Action camera) sahipleri bilgi paylaşımı
Reklamlar
-
07 Temmuz 2014, 10:31
Ok bozulmadan kayıt aldım sonunda . Görüntü kalitesi fiyatına göre çok iyi. Gopro white silver arasına denk geliyor.
Cyclic recording özelliği varmış, 3 dk'da bir yeni videoya geçiyor. Bozulsa da son 3 dk bozulur böylece. Bunu açmanızda fayda var.
Tabi bir de dispute lehime sonuçlansa tadından yenmez . Bir sonraki aksiyon kameralar çıkana kadar idare eder.
Reklamlar
-
07 Temmuz 2014, 11:58
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Gidon bağlantısını denemek için takmıştım , tam ortalamadığı için sağ tarafı göstermiyor haklısınız . Aklımda da kaskın tepesi ve motorun ön kısmı var . Farın hemen üstüne yapıştırsam nasıl olur acaba görüntü ?
Kaskın solunada yapıştırırsak bu sefer hafif sağ taraf gözükmeyecek .
Aslında bu aparatlardan ekstra bulmak lazım o zaman hem motora , depoya hemde kaska bağlamak lazım . 2 tane olunca secenekler az ne yazıkki
gidon bağlantısını biraz daha yukarıya alsak olur mu acaba ama yer var mıydı orada hatırlayamıyorum cbf'imi özledim ben bu arada :D
ama ön tarafa önermem rüzgarı direk göğüsleyen kısım orası farın üstü kamera direncini zorlar bi müddet sonra bağlantı noktaları filan kırılabilir yapışkan dayanır dayanmasınada
kaskın çene kısmı bence daha iyi şimdi aklıma geldi önceki sayfalarda bi arkadaşta yapmıştı hem yanağa hem çeneye takmıştı :D
-
07 Temmuz 2014, 14:52
Kocaeli İl Temsilcisi
tazy21 adlı üyeden alıntı
gidon bağlantısını biraz daha yukarıya alsak olur mu acaba ama yer var mıydı orada hatırlayamıyorum cbf'imi özledim ben bu arada :D
ama ön tarafa önermem rüzgarı direk göğüsleyen kısım orası farın üstü kamera direncini zorlar bi müddet sonra bağlantı noktaları filan kırılabilir yapışkan dayanır dayanmasınada
kaskın çene kısmı bence daha iyi şimdi aklıma geldi önceki sayfalarda bi arkadaşta yapmıştı hem yanağa hem çeneye takmıştı :D
Gidon aparatını uzatma şansımız yok ne yazıkki hocam . Artık kaska bağlayacağız öyle gözüküyor . Dediğiniz gibi ön tarafta devamlı rüzgar sirkülasyonu gevşetebilir kamerayı .
-
08 Temmuz 2014, 20:03
Polaroid XS100 diye bir kamera buldum meraklısına sj4000den daha iyi ve fiyatı aşağı-yukarı aynı.
http://www.ebay.com/itm/Polaroid-XS1...item2a3fd90a3b
-
08 Temmuz 2014, 20:08
kurufasulye adlı üyeden alıntı
135 dolar normal satış fiyatı sizin attığınız link açık artırma
-
08 Temmuz 2014, 20:15
arkadaşlar merhaba , bende goprohero3 black modeli aldım , sadece kamera vardı aksesuar olarak da sahibinden.com dan bi tane vantuz var 4 tane de kask ve depo ya yapısan aparattan aldım. acaba gopro kullanıp da bu vantuz yada yapışkan ile sorun yaşayan oldu mu ? hani düşme felan olabilir mi ? ( orj aksesuar değil aldıklarım )
-
08 Temmuz 2014, 22:48
Kocaeli İl Temsilcisi
Beyler sj4000'de ortalama batarya kaç dakika çekim yapıyor toplam ?
-
09 Temmuz 2014, 01:55
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Beyler sj4000'de ortalama batarya kaç dakika çekim yapıyor toplam ?
Tam sarj sonrasında kaydı başlattığında aralıksız olarak 60-70 dakika kadar kayıt yapıyor olması lazım. Sonrasında sarjı bitiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:53 ----------
teknoali adlı üyeden alıntı
arkadaşlar merhaba , bende goprohero3 black modeli aldım , sadece kamera vardı aksesuar olarak da sahibinden.com dan bi tane vantuz var 4 tane de kask ve depo ya yapısan aparattan aldım. acaba gopro kullanıp da bu vantuz yada yapışkan ile sorun yaşayan oldu mu ? hani düşme felan olabilir mi ? ( orj aksesuar değil aldıklarım )
Bugün GoPro2'yi arabanın çeşitli yerlerine vantuzladım. Stabilize asfaltta 120li hızlarda falan düşme olmadı. Vantuzu temiz ve parlak yüzeye güzelce tutturduğunda sorun yaşamaman lazım. Yapışkanlarında bir o kadar sağlam olması lazım.
-
09 Temmuz 2014, 06:08
[QUOTE=enxdesign;3392855]Tam sarj sonrasında kaydı başlattığında aralıksız olarak 60-70 dakika kadar kayıt yapıyor olması lazım. Sonrasında sarjı bitiyor.[COLOR="Silver"]
Banada sj4000 geleli 1 hafta olacak bugün arabamda deneme fırsatı buldum. Şarj dediği gibi 1 saat kadar gidiyor.Çekim kalitesine bakmadım ama kaska takılan kısımı gevşeyebilir gibi geliyor bana takıp kullanan var ise yorum yazabilir mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:18 ----------
enxdesign adlı üyeden alıntı
Bunu fake model değil de, yeni model olarak gönderiyorlar.
Çünkü içindeki aparatlar falanda değişmiş. Eskisinde çakmaklı sarj aleti ve priz çıkarken şimdilerde sadece usb kablosu çıkıyor.
Görüntü kalitesi olarak bir fark göremedim ben. İşletim sistemi de aynı. Sadece su geçirmez kutuda ve makinede yeniliğe gidilmiş gibi geldi bana. Bende satıcıya sorayım, bakalım ne diyecek.
Bende daha 3 gün önce onayladım tüh bende de açılmama sorunu vardı ama bugün kullandım sorunsuz çekmiş.(1 saate yakın çekim) Şimdi ben dispute açabiliyor muyum ya da siteye mi yazmamız gerek satıcıya yazsam ne cevap verir merak ediyorum!
No matter how bad your day is
Your bike will always make you feel better.
-
09 Temmuz 2014, 12:15
[QUOTE=qezgin;3392990]
enxdesign adlı üyeden alıntı
Tam sarj sonrasında kaydı başlattığında aralıksız olarak 60-70 dakika kadar kayıt yapıyor olması lazım. Sonrasında sarjı bitiyor.[COLOR="Silver"]
Banada sj4000 geleli 1 hafta olacak bugün arabamda deneme fırsatı buldum. Şarj dediği gibi 1 saat kadar gidiyor.Çekim kalitesine bakmadım ama kaska takılan kısımı gevşeyebilir gibi geliyor bana takıp kullanan var ise yorum yazabilir mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:18 ----------
Bende daha 3 gün önce onayladım tüh
bende de açılmama sorunu vardı ama bugün kullandım sorunsuz çekmiş.(1 saate yakın çekim) Şimdi ben dispute açabiliyor muyum ya da siteye mi yazmamız gerek satıcıya yazsam ne cevap verir merak ediyorum!
2-3 satıcıya fake-orjinal ayrımı olan resimleri gösterip sordum hangisini satıyorsunuz diye. Israrla fake-orjinal sj4000 diye bir ayrım olmadığını söylüyorlar. Yalnız order sayısı çok olanlar bu yeni olanı satıyor hep (700-800 satışı olanlar). Hepsinin kutu içeriğinde sadece usb kablo var.
-
09 Temmuz 2014, 13:13
http://www.aliexpress.com/item/SJ400...751389221.html
Arkadaşlar bu linktekini sipariş verme aşamasındayım. Olumlu yorumlarda aramızdan mıdır bilmiyorum ama türkiyeli arkadaşlarımızda var. Daha önce alan arkadaşlara soruyorum paket içerisinde eksik fazla var mı?
-
09 Temmuz 2014, 15:33
orhanerdogan adlı üyeden alıntı
Eksik göremedim ben aynı satıcıdan aldım fakat ürün ile ilgili ürünün çakması gibi bir durum var önceki sayfalarda arkadaş yazmış okursan bulabilirsin. Hatta konuya dispute açıp haklı çıkmış sanırım.
Gece çekimini test ettim dün pek iyi değil bilginiz olsun.(görüntü kalitesini fine kısmına getirmemiştim bugün tekrar deneyeceğim bakalım.)
-
09 Temmuz 2014, 16:15
Akşamı bekleyelim bakalım diğer arkadaşların yorumlarına göre alıcam.
-
10 Temmuz 2014, 12:04
Sj4000 i bende arastirdim tam f/p urunu anladigim kadariyla.
Bende siparis vericem fakat bide basimiziza cin malinin sahtesi cikti
Elinde sj4000 olupta satmak isteyen olursa bilgim olsun
-
10 Temmuz 2014, 12:08
-
10 Temmuz 2014, 12:39
orhanerdogan adlı üyeden alıntı
Bende aynı satıcıdan sj1000 aldım. birtanede sj4000 almayı düşünüyordum fakat.. sweden post ile gönderiyor kargo felaket yavaş. 6 haziranda vermişim siparişi. 13 Haziranda yurt dışına sevkedildi. fakat o günden bu yana gelen giden bişey yok. Normalde yurt dışına sevk edildikten en fazla 10 gün sonra trye giriş yapıyordu siparişlerim. Herife sordum kargo yavaş yapabileceğim bişey yok bi ara gelir heralde dedi :D
Gerçi yinede alabilirim sj4000 i benim acelem yok arkadaşıma lazımdı ama işimizi göremedik sj1000 1 ayda gelmeyince
-
10 Temmuz 2014, 14:24
-
10 Temmuz 2014, 14:49
qezgin adlı üyeden alıntı
Eksik göremedim ben aynı satıcıdan aldım fakat ürün ile ilgili ürünün çakması gibi bir durum var önceki sayfalarda arkadaş yazmış okursan bulabilirsin. Hatta konuya dispute açıp haklı çıkmış sanırım.
Gece çekimini test ettim dün pek iyi değil bilginiz olsun.(görüntü kalitesini fine kısmına getirmemiştim bugün tekrar deneyeceğim bakalım.)
Açtığım dispute'a 15 usd geri verelim dediler, peki dedim . Totalde 58 usd'ye gelmiş oldu böylece. Benim açımdan birşey fark etmiyor, o da çinli, bu da çinli .
Çekim kalitesi olarak fark yok sanırım, şu an memnunum, 58 usd'ye f/p olarak daha iyisi çıkmaz.
-
10 Temmuz 2014, 15:22
İzmir İl Temsilcisi
seigen adlı üyeden alıntı
Açtığım dispute'a 15 usd geri verelim dediler, peki dedim
. Totalde 58 usd'ye gelmiş oldu böylece. Benim açımdan birşey fark etmiyor, o da çinli, bu da çinli
.
Çekim kalitesi olarak fark yok sanırım, şu an memnunum, 58 usd'ye f/p olarak daha iyisi çıkmaz.
Cakması olayı sj4000 icinmi gecerli ? Ben sj1000 sanıyordum ..
Fakat herkesin aldıgı belirli satıcalardan alırsanız sorun olmaz.
İzmir mt'den bir abimiz sipariş verdi yanlış hatırlamıyorsam 98 dolara. Fazla sürmeden geldi ve cekimde yaptı gayet güzel ama ben renklerini sevemedim cansız gösteriyor Go pro'ya göre.
Aynı gezide 2 cekim yaptık go pro hero 2 ve sj4000. Gündüz cekiminde sanki 1080psi sj4000'in go pronun 720hd'sine denk..
Yani 2 videoyu 360p 'de izlediginiz zaman yada 240p'de go pro hem üstün netlik ve kalite olarak hemde renkleri canlı.
Sj4000 ise bulanık gibi sanki cok net degil ve dedigim gibi renkleri cansız.
Ama fiyatına göre alınabilir tabiki.
-
10 Temmuz 2014, 15:26
Bende GoPro2 var ama sadece yol kayıt demek yanlış olur. Ben işim gereği sualtında kullanıyorum. Şimdi yolda da kullanıcam tabii ki.
Fakat aparatını nerde alacağım bilmiyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)