Türkiye'de böyle bir kamera satılmıyor. Yurtdışından getirtmek gerekiyor. İsteyen
riskleri üstlenip kendisi alabilir.
Kredi kartı olmadığı için, yaşı tutmadığı için, risk alamadığı için,
15-25 gün beklemek istemeyen için Türkiye satış fiyatı bu civarlardadır.
Ki ben bunu birkaç seferlik dahi olsun kullanıpta satışa çıkarmış değilim. Sadece çindeki satıcıya onay vermem için makineyi kontrol etmem gerekiyor. Ki sj4000 alıpta renk karmaşası sorunu yaşayan, makine açılmama sorunu yaşayan, kutuya koyulduğunda ön tuşunun basık kalması bu yüzden makineyle kayıt yapılamama sorununu yaşayan bir sürü insanın mesajını bulabilirsiniz forumlarda. Ayrıca sipariş veripte
27 gün sonra siparişi iptal edilip para iadeside alanlarda var.
Ki bende bu 2 kameranın 25 gün değil, 35 günde elimde olmasından ötürü mağduriyet yaşadım ve tatile çıkmadan önce ikinci el GoPro2'ye bir sürü para bayılmak zorunda kaldım. Bunlar satılmazsa kendim kullanırım, parayı kurtarmak gibi bir derdim yok.
Ürün test edildi, sorunsuz ve SIFIR'dır.
Türkiye şartlarında bu parayı vermek istemeyen, yukarıda saydığım riskleri alarak aliexpressten, banggooddan, dxden, ebayden sipariş verebilir. Hatta yanında 2-3 adet bataryada sipariş etmenizi tavsiye ederim.
(Aliexpressten nasıl alışveriş yapabilirsiniz, burada anlatılmış.)
Alıp, üzerine bindiğim motosikletlerde bende kar etmedim. Fakat buradaki durum tamamen farklı birşeydir.