Hepsini denedim, 3 kere sele kaplattım, çivili tahtayı lastikle seleye bağlamaktan başka çözüm yok.
Hepsini denedim, 3 kere sele kaplattım, çivili tahtayı lastikle seleye bağlamaktan başka çözüm yok.
H.Haluk Aydar
Küçükyalı İstanbul
Varadero 34 MB 8705
Çok güzel bir konu, ben de bu konudan muzdarip(tim), ama artık takmıyorum
Selemi bile yırttı küçük hayvanlar. Ama onlara da yazık değil mi?
Not: Bir ara ben de bu konuyu araştırırken bir topic açma hatasında bulunmuş olacağım ki açtığım topic hemen kitlenmişti.
Moderatör arkadaşlara selam.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
Ben sorunumu naftalin ile çözdüm. Bence kesin çözüm naftalin.
2012 Bmw F800gs; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).
Naftalin denedim ama hayvan bu kez gaz maskesiyle mi geldi bilmiyorum, sağı solu parçalayıp gitmiş. Herhalde sinir oldu. Nöbete mi kalksam acaba?
Bu yorumu yapani sevdim.
Espirili arkadaşmiş
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
kediler soğan kokusu ve limonu sevmiyorlar
kuru soğanı ortadan kesip seleye süreceksiniz,üzerine de limon damlatın
Sanırım soğan ve limon onları önce cezbediyor"aha balık çöpü bulduk" diye zıplıyorlar motorun üzerine ve sonra hiç bir sey bulamayınca vazgeçiyorlar orada olmaktan.
İyi de soğan ve limon sürülmüş seleye sonra biz nasıl oturacağız ? . Arkamız o şekilde kokarsa elalem ne der ? Hanım eve almaz valla.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:36 ----------
Evet ben de naftalinle çözdüm. Tülden yaptığım minik naftalin kesesini elciğe asıyorum. Kedi brandanın altına giremiyor kokudan.
Ben akşamları selenin üstüne sele ile aynı büyüklükte kesilmiş kaygan bir gardrop kapağı bırakıyorum, pek sevmiyor onun üstünde uyumayı )
tavsiye ederim soğanla sarımsakla uğraşmayın..
branda oldugu icin ve motorumu park ettigim garajimizda köpekte oldugu icin üstüne cikmiyorlar. Fakat jantlar sidik icinde
kedi besleyen biri olarak apartmanımda sadece kendi kedim oturuyor motorumun selesine, ufakken koynuma alıp gezdiriyordum ama büyüyünce olmuyor işemesine uyuz oluyorum ama yapacak bişey yok.. Kediler işeyerek kokusunu bırakıyor başka kediler gelmesin diye sanırım en azından ben öyle biliyorum
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
bir gün 1 tane kedi bırakmayacağım mahallede !!!!!!!!!!!
Hayvan Hakları savunucuları basmasın MT yi..
bizim sokağın kedileride yağmur yağdığı zaman yerler ıslanınca benim selenin üzerinde uyuyorlar, çamurlu ayakları seleyi de çamur ediyor ve motorun üzerine ön çamurluk far göstergeleri kullanarak çıkıyorlar, oralar bile batıyor
artık alıştım kızmıyorum yeterki işemesinler
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
bizde bununla anlaşamıyoruz biraz aksi motoru bırakmıyor
Uploaded with ImageShack.us
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Bu ne ya , abi bırak bırak motorda yatsın sen bu arkadaşın haraç kesmediğine dua et
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
anahtarı ona bırakıyorum, motor güvende
CENGOMOTO
diğer akrabaları mahallenin köpeklerini yemiş şimdi firardalar
CENGOMOTO
Sizde bilirsiniz belki straforun üstüne yatmaya bayılırlar, Seleye monte edebileceğiniz sert bir strafor işe yarayabilir. Bıçak ucunu kanca gibi eğebileceğiniz maket bıçağı ile sert straforu istediğiniz gibi oyup şekil verebilirsiniz. Straforu bagaj lastiği ile de sabitleyebilirsiniz.
eski motoruma yatan yavru bir kedi vardı hatta ben geldigimde bile inmiyor bana tıslıyordu çalıştırınca sinirlenip mırıldanarak iniyordu .epey bi baktım yemegini suyunu düzenli olarak verdim kanka olmuştuk 2 sene sonrası ne olduysa göremedim dün motoru dışarı çıkardım sabah baktım selede pati izleri vardı hadi bakalım yeni den kedi sahibi olucam gibi bide bu motorda 2 koltuk var 2 kedi ayrı ayrı yatıyor .sabahları arka tekere işemeleride ayrı bir sorun kilidi açmaya çalıştıgım zaman sorun
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)