MOTOMAX %50 İNDİRİM KAMPANYASINDA SON 4 GÜN
Reklamlar
-
16 Kasım 2018, 23:46
Motomax motosiklet aksesuarları mağazası tarafından tüm ürünlerde geçerli olacak %50 indirim kampanyası şimdi Hasanpaşa mağazasında devam ediyor.
Web sitesi üzerinde geçerli olan kampanya 17 Kasım Cumartesi gününden itibaren Motomax Hasanpaşa mağazasında da geçerli olacak.
Stoklar tükenmeden Motomax mağazasını ziyaret etmeyi unutmayın.
www.motomax.com.tr
Reklamlar
-
17 Kasım 2018, 00:53
Deadly Sto(R)m adlı üyeden alıntı
Forma bot konusunda herseye hakim oldugumu dusunuyorum. 2 sene once motomaxden bot almistim. Bu sure zarfinda 2 kere fermuari patladi ve bir kere de ust dikisleri atti. Her seferinde garanti kapsaminda onarim yapildi. Onarimi da Hasanpasa'da Budax Lostra Ferhat Usta yapti. Sorun surada ki, botlarim dikile dikile au gecirmezlik ozelligini kaybetti ve motomaxten degisim talep ettim. Onlar ise reddetti. Simdi tuketici hakem heyetinden degisim icin onay bekliyorum.
@LynXMaSTeR Kisacasi, onarim icin Ferhat Usta'ya gidebilirsiniz, cunku motomax de ona goturecek. Ama su gecirmezlik etkilenebilir...
bende bulunan forma velocity zaten su geçirmezlik özelliği olmayan bi bot.
o yüzden sıkıntı olmaz sanırım.
-
17 Kasım 2018, 09:40
turkmen48 adlı üyeden alıntı
Kargolandı lakin kargo ücretli mi? Ücretsiz mi? Göreceğiz.
Şöyle ki benden hizmet bedeli felan alınmadı sadece kredi kartı ile ödeme yaptığım için 2-3TL ücret kesildi. Kargo ertesi gün kargolandı 9TL kargo ücreti geldi yani toplam 40TL gibi bir fiyata geldi. Bir sorun yok gibi.
-
17 Kasım 2018, 11:03
Baya kalabalıktı. Bir çok ürünün bedeni vardı. Mağaza 10'da açıldı. Öğleden sonraya biter sanırım f/p ürünleri.
-
17 Kasım 2018, 11:08
Emreerol adlı üyeden alıntı
Baya kalabalıktı. Bir çok ürünün bedeni vardı. Mağaza 10'da açıldı. Öğleden sonraya biter sanırım f/p ürünleri.
bende akşam uğramayı düşünüyordum gerek yok sanırım bize bir cacık kalmaz.
-
17 Kasım 2018, 16:52
-
17 Kasım 2018, 16:55
Remzidemir41 adlı üyeden alıntı
4riders evo tour WP bot aldım. Umarım memnun kalırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:44 ----------
Edit: Bot elime ulaştı. Motomax karşı ödemeli yollamış kargoyu
. Kurumsal firmanın karşı ödemeli yollaması da ayrı komik doğrusu
. Kalitesi güzel duruyor. Korumaları botu giyince hissedebiliyorsunuz. Ama alacak olan arkadaşlar giydigi spor ayakkabı numarasından 1 numara küçük alsınlar. Ben 41 numara giyiyorum. Botu da 41 numara sipariş verdim. Önde hafif bir boşluk var ama beni pek rahatsız etmiyor.
botu kullanırken gün içerisinde 41 numara olur ayağınız
-
17 Kasım 2018, 16:57
(10 karakter)
-
17 Kasım 2018, 21:11
Benim için güzel bir hafta sonu gezisi oldu. Bakırköyden E5, köprü güzergahını kullanarak Motomaxa gidiş. Harem, feribot, Sirkeci, sahilyolu güzergahından Bakırköye dönüş.
SX10 kask ve Alpine kulak tıkacı almak istiyordum. İyi bir fırsat oldu. Her ikiside vardı.
Şunuda belirtmeden edemeyeceğim.
Biz burnumuzun dibinde diye takılmış kalmışız Şirinevlere. Kadıköydeki motor malzemeleri bölgesini gördükten sonra Şirinevler motorcular bölgesi sanayi mahallesi gibi geldi gözüme...
-
17 Kasım 2018, 22:25
Kampanya dahilinde satılan ürünlerde iade/değşim yoktur yazıyor afişte. Ama mağaza ile aramda 700km var. Aldığım ürün 1 numara büyük geldi , ne yapacağım şu an ?
-
19 Kasım 2018, 00:17
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Tum mesajlari okumadim, yazan oldu mu bilmiyorum. Bugun Instagram'da bir motorcu arkadas urun odeme ekranini paylasmisti, 2000 kusur liralik alisveris icin 200 lira "Hizmet Bedeli" aliyorlardi. Hizmet bedeli nedir bilemedim ama indirimin acisini cikarmak gibi geldi bana
O arkadaş ürünü kredi kartına taksitle almış. %50 indirim internette havale ile ödemede vardı. Kredi kartı ile alınca %45. Aradaki %5 lik fark o şekilde yansıtılmış. İlkokul matematik bilgisi ile çözülebilecek bir problem. Ama tabi meşhur olmak insanlara güçlü olduklarını zannettiriyor ki komik...
-
19 Kasım 2018, 12:44
ınternetten ürün aldım, iade talebinde bulundum fakat cevap gelmedi. yasal olarak hakkım var, sanırım 1 hafta içerisinde. bu süre zarfında cevap vermeseler bile ben ürünü gönderebilir miyim?
-
19 Kasım 2018, 13:50
%50 Kampanyası Son Hızla Devam Ediyor! Stoklar Yenileniyor?
4RIDERS BREEZE MONT 365 TL - 4RIDERS ARIZONA KEVLARLI KOT PANTOLON 328 TL
www.motomax.com.tr
-
20 Kasım 2018, 12:18
cuma günü verdiğim ürün pazartesi elime ulaştı ..çiziksiz defosuz giyilmemiş
yiğidi öldür hakkını ver teşekkürler motomax
-
22 Kasım 2018, 01:10
Geçtiğimiz cumartesi alışveriş yaptım. Eve geldiğimde cüzide olsa bir miktar fazla ödediğimi farkettim.
Pazartesi bir çok kez aradım ama telefonu açan olmadı. Öğlen e-posta yazdım. Akşam cevap geldi.
Önerileri ödediğim fazla meblağın kredilendirilmesi, bir sonraki alışverişimde indirim yapılması şeklindeydi.
Bahardan önce tekrar gidemeyeceğim için ihtiyacım olan ve fazla ödediğim meblağdan 2-3 lira kadar pahalı olan bir ürünü kargoyla gönderip gönderemeyeceklerini sordum.
Bu akşam gelen mesajda kargo adresimi vermem halinde derhal göndereceklerini belirtmişler.
Motomax'tan ilk kez alışveriş yapıyorum. Mağazadaki kimseyi tanımam. Buna karşın telefona cevap veremeselerde e-postama hemen dönüş yapmaları güzel.
Benim açımdan mağazanın olumlu puan aldığını söyleyebilirim.
-
22 Kasım 2018, 02:20
Arkadaşlar İndirim halen devam ediyormu?
-
22 Kasım 2018, 10:00
PAPAZ_39 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar İndirim halen devam ediyormu?
Son 4 gün yazıyor en son gelen mailde.
-
22 Kasım 2018, 11:45
RoofRoof adlı üyeden alıntı
Son 4 gün yazıyor en son gelen mailde.
Eyvallah 👍
-
22 Kasım 2018, 13:14
Çarşamba siparişini verdiğim Forma Hyper Bot larım sorunsuz bir şekilde bugün geldi. motomax.com dan ilk alışverişimdi ve memnun kaldım. Tek sorun karşı ödemeli kargo sürprizi oldu
-
26 Kasım 2018, 09:41
Burada yazılanlardan sonra siparişimi tereddütlü bir hal içerisinde verdim fakat elime ulaşan ürünün olması gerektiği gibi olduğunu görünce şüphelerin yersiz olduğunu gördüm.
Bu kadar sıkışık zamanda bile problemsiz ve zamanında ürün gönderimi yapan bir firmaya teşekkürler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)