MOTOMAX %50 İNDİRİM KAMPANYASINDA SON 4 GÜN
Reklamlar
-
oialdemir adlı üyeden alıntı
2010 dan beri batacak diyorsunuz batmıyor. Sanki her şey çok iyi memlekette ekipmanlar ucuz olsun. Yerli yazdığına aldanma. Motomax 4Riders markasının, Motoplus Venom markasının ürünlerini Pakistan' da üretiyor.
Şişme bot gibi valla herkes batacak diyor bir rüzgarla ordan oraya uçuyor ama batmıyor dediğiniz gibi Sadece ezber bozan bir ürün satma politikası var.
Reklamlar
-
bajajpulsar2 adlı üyeden alıntı
İndirimin başlamasının ertesi günü aşağıdaki gibi bir açıklama,hem sitenin hem mağazanın kapalı olması garip.
"Bu süreçte web sitemiz ve mağazamız kapalı olacaktır."
Ben bot aldım sonra kapatmışlar. Demek ki yoğunluk var. Kampanya belli bir süre devam eder zaten. Pat diye bugün bitmez.
-
Rakaful adlı üyeden alıntı
Ben bot aldım sonra kapatmışlar. Demek ki yoğunluk var. Kampanya belli bir süre devam eder zaten. Pat diye bugün bitmez.
Hocam 16 Kasım Cuma günü mağazada satışlar başlayacakmış. İmkânınız varsa gidin deneyin alışveriş yapın derim. Geçen sene sabah dükkâna giren ilk bendim. Sorsanız onlarca kişi vardı. Tüm gün boyunca mağazada birsey kalmamıştı.
-
siteyi ve mağazayı 00.00'a kadar kapattılar kurumsallığa bak
-
06Serhat adlı üyeden alıntı
Hocam 16 Kasım Cuma günü mağazada satışlar başlayacakmış. İmkânınız varsa gidin deneyin alışveriş yapın derim. Geçen sene sabah dükkâna giren ilk bendim. Sorsanız onlarca kişi vardı. Tüm gün boyunca mağazada birsey kalmamıştı.
Ankara'da mağazaları yok Serhat. Eskiden varmış da kapatmışlar. Mecburen internetten aldım. Yorumlara da baktım bayağı kullananlar memnun görünüyor. Cumartesi günü ydsye gittim baktım bota 570 lira istiyorlar. Çok da içime sinmedi. Hatta sanki havaalanı yolunda seni görür gibi oldum saat 11 civarı
-
Şaka gibi
Kapatmışlar siteyi.
-
Ankara'da mağazaları yok Serhat. Eskiden varmış da kapatmışlar. Mecburen internetten aldım. Yorumlara da baktım bayağı kullananlar memnun görünüyor. Cumartesi günü ydsye gittim baktım bota 570 lira istiyorlar. Çok da içime sinmedi. Hatta sanki havaalanı yolunda seni görür gibi oldum saat 11 civarı
Ankarada vardı geçen yıl gitmiştim. Şimdi kapandı ise bilmiyorum. Yds pahalıdır fakat kalitelidir. Cumartesi saat 11 civarı havaalanından geçtim Ankaraya gidiyordum. Keşke arasaydınız Ankarada vakit geçirirdik
-
Ankarada vardı geçen yıl gitmiştim. Şimdi kapandı ise bilmiyorum. Yds pahalıdır fakat kalitelidir. Cumartesi saat 11 civarı havaalanından geçtim Ankaraya gidiyordum. Keşke arasaydınız Ankarada vakit geçirirdik
Yds'de hem bot hem balaklava baktım ama balaklava kalmamıştı. Bot için de o kadar para vermeyi istemedim açıkçası. Bakalım bu bot işimi görür diye düşünüyorum. Sonuçta çok güçlü bir makinem yok.
Ben arabayla ailemle geliyordum. Motosiklet geçince baktım son anda gördüm sen olduğunu tahmin ettim. Motosikletle gelince genelde seninle haberleşiyorum zaten. Yine gelirsem haber veririm inşaallah.
-
Yds'de hem bot hem balaklava baktım ama balaklava kalmamıştı. Bot için de o kadar para vermeyi istemedim açıkçası. Bakalım bu bot işimi görür diye düşünüyorum. Sonuçta çok güçlü bir makinem yok.
Ben arabayla ailemle geliyordum. Motosiklet geçince baktım son anda gördüm sen olduğunu tahmin ettim. Motosikletle gelince genelde seninle haberleşiyorum zaten. Yine gelirsem haber veririm inşaallah.
İnşaallah hocam. Bu aralar motoru yatırmayı düşünüyorum. Aküyü söküp eve koyacağım. Gelirseniz araba ile atom çayı içmeye gidebiliriz
-
İnşaallah hocam. Bu aralar motoru yatırmayı düşünüyorum. Aküyü söküp eve koyacağım. Gelirseniz araba ile atom çayı içmeye gidebiliriz
İnşaallah müsait olursam görüşürüz
-
-
Yoğunluk nedeni ile Çarşamba saat 10:00'e kadar kapalıyız
-Bu süreçte web sitemiz ve mağazamız kapalı olacaktır.
-
kargo fiyatından yakınanlar olmuş.
ptt kargo ile yarım kiloluk bi kargo göndermeye çalıştınız mı son 1 ay içerisinde merak ediyorum.
şu anda 16 TL civarında bildiğim kadarıyla normal kargo ücreti.
adamlar size 1 kg üzerinde eşya gönderecekler.
-
syreaom adlı üyeden alıntı
Şaka gibi
Kapatmışlar siteyi.
Havale yaptıktan sonra kapatmasalardı iyiydi.
-
Reklam gibi pis bir şey kokuyor sizde aldınız mı?
-
Dün verdim siparişi. 760 lira 70 lira kart komisyonu. 14 lira kargo. Az önce ürünler elime geçti, sorun yok.
-
Yeni ürünleri siteden kaldırıp, mağazadakileri de depoya yığıyor olabilirler.
-
nerde sorun yok ... 5 kalem malzeme siparişi verdim 3 kalemi iade etmişler koskoca gibi obk 58 çantayı iade ettiler. Haber buraya düşmeden verdim siparişi. 3 Tane ürünün stoğunu tutamadan %100 indirim yapsan kime yarar.
-
MahmutBiner adlı üyeden alıntı
nerde sorun yok ... 5 kalem malzeme siparişi verdim 3 kalemi iade etmişler koskoca gibi obk 58 çantayı iade ettiler. Haber buraya düşmeden verdim siparişi. 3 Tane ürünün stoğunu tutamadan %100 indirim yapsan kime yarar.
Siteyi bu yüzden kapatmış olabilirler. Kampanya öncesi stok kontrolü yapılması gerekirdi tabi.
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
-
SAYIN MÜŞTERİMİZ
13 KASIM İTİBARİ İLE BAŞLAYACAK %50 İNDİRİM KAMPANYASINDA ALINAN ÜRÜNLERDE İADE/DEĞİŞİM İMKANI BULUNMAMAKTADIR.
ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)