Bajaj Motor'dan enflasyonla mücadele kampanyası #TürkiyeKazanacak
Reklamlar
-
Bajaj motosiklet modellerinde enflasyonla mücadele kampanyası kapsamında indirime gitti.
05 Eylül – 31 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak kampanya stoklarla sınırlı olup mevcut tüm modellerin stoklarını kapsamakta.
Enflasyonla Mücadele Kampanyasında Dominar D400 2017 modeli için geçerlidir.
Vergi oranlarında oluşabilecek değişiklikler fiyatlara yansıtılacaktır.
Reklamlar
-
siz bu fiyatlarla mücadele etmesenizde olur
-
Bajaj bundan sonra çok iyi tutulur AMA İKİNCİ ELİ 😂
-
Enflasyonla mücadele lafından da bunu kullanarak milleti enayi yerine koyandan da tiksiniyorum.
-
Vallahi gözlerim yaşardı.
Kazığa oturma değil enflasyonla mücadeleymiş.
Koş vatandaşşş...
-
Enflasyonla mücadelemi 😂 insanlarımızda slk hemen yedi enflasyonla mücadeleymiş hey Allaham ya 😂
-
lan 18 milyara pulsar 200 mü alınıyor YUH arkadaş ne olmuş ya.
-
Pulsar parasına dünya turu yapılır. Ne hale gelmişiz. :(
-
Çok para bunlar.Pulsar alana kadar elde kalanlardan sıfır kawasaki, ns'ten ucuza cıbır, dominar fiyatina cb500f alınır. Bu mücadele başarısız olur!
-
inzell adlı üyeden alıntı
Pulsar parasına dünya turu yapılır. Ne hale gelmişiz. :(
Alp bey nerelerdesiniz paylasımlarınıza hasret kaldık
-
2017 model ve daha eski yıldaki satamadığınız motorları KAKALAMA kampanyası desek?
-
Ridefornat adlı üyeden alıntı
2017 model ve daha eski yıldaki satamadığınız motorları KAKALAMA kampanyası desek?
Bajaj yine iyi. Yamahnın 2016 dan kalan motorları var bayilerde. Malum ilan sayfasında bir bakın derim.
-
Enflasyonla mücadele diyolar 2 ay %10 indirim yapıp sonra indirimi kaldırıyorlar :D Ayrıca fiyatlar zaten uçtu gitti bundan sonrası fantezi :D Fiyatlar 2013 yılından beri en az %100 arttı.
%10 neyin nesi ?
-
Bir iki tane zor sattıkları v15 in giriş fiyatı 11 di sonra 17 ye çıkardılar şimdi aynı motoru 14 indirip satacaklarini düşünüyorlar hey gidi hey bu millet parayı kolay mı kazanıyor
Heey bajaj siz kimsiniz yaa enflasyon u sizden öğrenecek değiliz
-
Bu enflasyonla mücadele muhabbeti bir tek bana mı saçma geliyor. Tüm ülkede 2 aylığına çoğu ürüne sözde yüzde 10 (en az) indirim yapılmış. Acıcık kafa yoran bir insan yıl sonu enflasyon rakamının düşük gösterilip memura işçiye yılda bi kere verilen zammın en düşük orandan verilmeye çalışıldığını anlar. İşverenlerin de işine geliyor asgari ücrete az zam gelecek onlar da 2 ay stok eritecekler bir yıl daha düşük maaş verecekler. Halkımıza da Türk bayrakları ile sanki lütufmuş gibi sunuluyor. Vallahi çok değişik şeyler oluyor ben artık takip etmekten yoruldum. Düşünün ya halka hizmet için yüzde 10 indirim ama nedense sadece yılbaşına kadar. Ondan sonra eski fiyatlar gelecek, insan şubata marta felan uzatır bari anlamayalım felan diye, sen salaksın demenin daha güzel bir yolu var mı acaba?
-
alp010 adlı üyeden alıntı
Bu enflasyonla mücadele muhabbeti bir tek bana mı saçma geliyor. Tüm ülkede 2 aylığına çoğu ürüne sözde yüzde 10 (en az) indirim yapılmış. Acıcık kafa yoran bir insan yıl sonu enflasyon rakamının düşük gösterilip memura işçiye yılda bi kere verilen zammın en düşük orandan verilmeye çalışıldığını anlar. İşverenlerin de işine geliyor asgari ücrete az zam gelecek onlar da 2 ay stok eritecekler bir yıl daha düşük maaş verecekler. Halkımıza da Türk bayrakları ile sanki lütufmuş gibi sunuluyor. Vallahi çok değişik şeyler oluyor ben artık takip etmekten yoruldum. Düşünün ya halka hizmet için yüzde 10 indirim ama nedense sadece yılbaşına kadar. Ondan sonra eski fiyatlar gelecek, insan şubata marta felan uzatır bari anlamayalım felan diye, sen salaksın demenin daha güzel bir yolu var mı acaba?
yalnız değilsin...
-
Pulsar alacağıma 99 palyo alırım hem de klimalı
-
Şu bajajdaki büyük mağduriyetimden sonra bir daha asla yanından uğramam! Uzak kalsn benden
-
Eflasyonla mücadele adı altinda kampanya mı? Bu cümleyi duydukca darlanıyorum.
Aslında bu duruma başka bir sey denilebilir. Siz malsınız birde bu şekilde yedirelim (kimse üstüne alınmasın)
Hayırlı işler kazancınız bol olsun.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)