OKTAY MOTOR, KYMCO Yetkili Servisi de Oldu !
Reklamlar
-
Bajaj yetkili bayii ve servisi olan Oktay Motor, artık KYMCO scooter modellerine de servis hizmeti vermeye başladı.
Oktay motor konusunda uzman teknik ekip ile kaliteli ve güvenilir servis hizmetini Kymco modelleri içinde vermeye devam edecek.
OKTAY MOTOR İLETİŞİM BİLGİLERİ
ADRES: Ziyagökalp Mahallesi Bedrettin Dalan Bulvarı İşbatı Ticaret Merkezi No: 1 / 50 Başakşehir / İstanbul
TEL: 0 212 655 70 70 / 0 212 549 79 73
Oktaymotor.com
Google Haritası
Reklamlar
-
Oktaycım , hayırlı olsun .
Rabbim bol kazançlar nasip etsin .
-
hayırlı olsun kaliteli hizmet veriyor memnunum, oktay motorda randevulu sistem olursa güzel olur yalnız normalde zaten yoğun oluyor şimdi dahada yoğun olabilir
-
abs'li delişmen oğlanda da kayımço vardı. bana bak bahçe hortumu, burayı okuyorsan git bi oktay motorda abs'lerini yağlattır
-
hokahey adlı üyeden alıntı
abs'li delişmen oğlanda da kayımço vardı. bana bak bahçe hortumu, burayı okuyorsan git bi oktay motorda abs'lerini yağlattır
Hahahaah 😂
-
Mondial rx3 icin servis veriyor musunuz? Yetkili servis olarak sormuyorum. Yani genel bakim yapar misiniz gelsem?
-
Super Moderator
travel adlı üyeden alıntı
Mondial rx3 icin servis veriyor musunuz? Yetkili servis olarak sormuyorum. Yani genel bakim yapar misiniz gelsem?
mondial'e bakım yapmıyoruz
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
Haberim olaydı tebrik ederdim. Buradan tebrik edeyim. Hayırlı olsun. Artık sıra numarası alacağız anlaşıldı
-
Alper_tim adlı üyeden alıntı
mondial'e bakım yapmıyoruz
peki ducati getirsem bakar mısınız
-
hokahey adlı üyeden alıntı
Benim Dominar ile üstünden geçerim diyeceğimde, pek birinin üstünden geçecek hali kalmadı
-
Bajaj fiyat performans avantajını kaybediyor.Portföyü genişletmek lazım.Kaliteli servis Kymco kullanıcıları için güzel haber.
-
Super Moderator
mavzer-i adlı üyeden alıntı
peki ducati getirsem bakar mısınız
Getiriyorsun ya sen
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
Bir kymco kullanıcısı olarak hayırlı olsun. Bende 3 gün önce kymco agility 16+ aldım aydın' dan otobüsle getirdim iskenderun' a. Yedek parça konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)