Türkiye'de ilk Revit Shop açıldı. Revit'e özel koleksiyonlar bu mağazada
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bu krizde boyle girisimlerde bulunan firmalara cok buyuk saygim var. Insallah guzel bir noktaya gelir hayirli olsun.
-
Esenyurtta mağaza yok diye üzülüyordum şuan çok sevindim ama tek revit marka ürünlerimi olucak yoksa nolan ,ls2 kask gibi markalarda olur mu?
-
Revit fiyatları belli biraz yüksek fakat mağaza muazzam. İkinci el motor satışları .. Yamaha motorlar .. servis ve herşey benim artık istanbuldaki tek uğrak yerim. Hiç boşuna sağda soldaki sömürgen esnaflara gitmeyin. Gidin adam gibi adamları görün. Hepsi genç arkadaşlar hepsi herkonuda yardımcı olmaya çalışıyor.
-
Fiyatlar hakkında bilgisi olan varmı diğer mağazalara göre nasıl
-
Ercument adlı üyeden alıntı
Fiyatlar hakkında bilgisi olan varmı diğer mağazalara göre nasıl
Fiyatlar direk distiribitör firmayla aynı ürünler güncel ve yeni sezon oldukları için herhangi bir indirim göremedim. Belki satın alma aşamasında birşey yaparlar mı bilemiyorum. Fakat piyasada 2010 yılında üretilmiş revit montu %50 indirim ile satan mağazalar olduğu sürece iş yapmaları zor. Yinede mağaza konsept ve çalışanlarıyla yani gerek türkiye gerek dünya üzerinde en rahat gezilebilecek ve motor hakkında herşeyi yapabileceğiniz en büyük mağazalardan biri.
İkinci el satışı var, 0 Motor satışı var, Servisi var, Revit shopu var, farklı bir çok markada aksesuar satışı var. Bunların dışında istanbuldaki en rahat bulunabilir mağaza direk e5 üzerinde. Motor kullanan herkesin bence birkerede olsa mutlaka gidip gezmesi gereken bir yer.
-
20 tane mont yok orda yahu nebicim shop bu ? Bu kadar revit i kadıköydeki hemen her mağaza satıyor zaten.
-
Rev'it koleksiyonları Türkiye'ye geç gelebiliyor. Bu sorun aşılmışsa ve bütün Rev'it koleksiyonu geliyorsa bu mağaza çok iyi olmuş.
-
MahmutBiner adlı üyeden alıntı
Fiyatlar direk distiribitör firmayla aynı ürünler güncel ve yeni sezon oldukları için herhangi bir indirim göremedim. Belki satın alma aşamasında birşey yaparlar mı bilemiyorum. Fakat piyasada 2010 yılında üretilmiş revit montu %50 indirim ile satan mağazalar olduğu sürece iş yapmaları zor. Yinede mağaza konsept ve çalışanlarıyla yani gerek türkiye gerek dünya üzerinde en rahat gezilebilecek ve motor hakkında herşeyi yapabileceğiniz en büyük mağazalardan biri.
İkinci el satışı var, 0 Motor satışı var, Servisi var, Revit shopu var, farklı bir çok markada aksesuar satışı var. Bunların dışında istanbuldaki en rahat bulunabilir mağaza direk e5 üzerinde. Motor kullanan herkesin bence birkerede olsa mutlaka gidip gezmesi gereken bir yer.
özen motor zaten shoei, revit, givi gibi markaların türkiye distrübitörü. mağazada pazarlığa tutuşup makul fiyattan alınabilitesi yüksek diye düşünüyorum bu ürünlerin.
-
TanImsIz adlı üyeden alıntı
20 tane mont yok orda yahu nebicim shop bu ? Bu kadar revit i kadıköydeki hemen her mağaza satıyor zaten.
Fotoğrafa nerden nasıl baktınız bilemiyorum ama kadıköyde hangi mağazada bukadar model var bilmiyorum. Şu an distiribitör firmanın sayfasında olan tüm montlar mağazada tüm bedenleriyle mevcut. Bırakın kadıköyü 35 yıldır motosiklet üzerindeyim ve bir markanın bukadar ürününü ve çeşidini bir arada ilk defa gördüm. Fakat sizin bir mağzanız varsa kadıköyde yönlendirin orayada bakalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:40 ----------
Jemand adlı üyeden alıntı
özen motor zaten shoei, revit, givi gibi markaların türkiye distrübitörü. mağazada pazarlığa tutuşup makul fiyattan alınabilitesi yüksek diye düşünüyorum bu ürünlerin.
Bende böyle düşünüyorum. Satın alma aşamasında fiyatlarda farklılıklar yapabilirler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)