KARDEŞLER MOTOSİKLET'TEN %50 İNDİRİM KAMPANYASI
Reklamlar
-
Kardeşler Motosiklet kış henüz bastırmadan motosiklet kullanıcılarının içini ısıtacak bir kampanya duyurdu. Motosiklet ekipmanından, yedek parçasına, sürücü ekipmanından servis ve bakım işçiliğine kadar pek çok ürün ve hizmette oldukça iddialı indirimler yaptığını duyurdu.
Dev markalarda %50 İNDİRİM
Arai, Shoei, Agv, Dainese, Ls2, Revit, Airoh, Celluar, Cox, Liz, Dunlop, Esquad, Givi, Held, Higwayhawk, Honda, İpone,Kappa, Keiti, Lazer, Luma, Yamaha, Nixwax, Orange, Orina, Print, Pro-Nix, Prohel, ScalaRider, Sxp, TCX, Tex, Wexo, Zen, Yohe, Axo, Free-M, Gdr, Grex, Modeka, Yema, Probikers, Nic, Elf, Bld, Zandona...ve daha bir çok dev markanın tüm ürünlerinde nakit alımlar için %50 kredi kartıyla 5 taksitli alımlarda ise %40 İndirim var. Kampanya stoklarla sınırlı ve Cuma günü saat 10:00’dabaşlıyor. Önümüzdeki sezon için kaliteli ekipman almak isteyen motosiklet kullanıcıları için çok iyi bir fırsat.
Servis işçiliğinde ve Orijinal Yedek Parça’dakampanya
Yamaha Kardeşler Motosiklet’teekipman kampanyasına ek 24 Kasım-24 Aralık tarihleri arasında geçerli tüm servis işçiliklerinde ve yedek parçalarda da kampanya olacağı öğrenildi
Motosiklet Lastiklerinde5 aya varan taksit imkanı
Lastik değişimlerinde vade farksız 5 taksit kampanyası da yine duyurulan bir diğer haber olarak öne çıkıyor.
Orijinal Yamaha Aksesuarlarında kampanya
24 Kasım – 24 Aralık tarihleri arasında tüm Yamaha motosikletlerin orijinal aksesuarlarında kampanya var.
Kardeşler Motosiklet’in duyurduğu kampanya stoklarla sınırlı tutulacaktır.
İNDİRİM SADECE KARDEŞLER MOTOR MAĞAZASINDA GEÇERLİDİR
0212 535 40 27
RAMİ YENİ MAHALLE,RAMİ KIŞLA CADDESİ, NO : 114 EYÜP / İSTANBUL
Reklamlar
-
sitede sadece yamaha marka ürünler var, diğer markaları göremedim?
-
Bu kadar ürünün olduğu yer neresi? Sitelerine baktım o listedeki hiç bir ürün yok ki. Filtrelere bakayım dedim, menüyü tıkladım bir tane filtre bile yok. Hiçbir şey anlamadım ben bu açıklamalardan.
-
r25 sele kapağı 800 lira , n11 de 675 lira bu nasıl bindirim ..
-
Ya ne güzel tamda rutin bakımım geliyordu. Filtrelerde indirim varsa alırım dedim ama sitelerinde hiçbir şey yok abi. Nerede bu bahsedilen ürünlerin satışı?
-
cuma günü 10 diyor bekleyin sabahı
-
burak burk adlı üyeden alıntı
cuma günü 10 diyor bekleyin sabahı
kampanya 10:00 da başlıyor tamam ama kampanyasız fiyatları da göremiyoruz.
sitede ürün yok ürün
-
Bana kışlık mont ve eldiven gerekiyor. Alınabilir mi sizce, yamha ürünlerinin kalitesi nasıldır ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:12 ----------
Bana kışlık mont ve eldiven gerekiyor. Alınabilir mi sizce, yamaha ürünlerinin kalitesi nasıldır ?
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
kampanya 10:00 da başlıyor tamam ama kampanyasız fiyatları da göremiyoruz.
sitede ürün yok ürün
Gerçekten de sitede ürün yok. Şimdi bende baktım doğru dürüst hiçbir şey yok. Olanların da fiyatları piyasa fiyatı, o nasıl bir indirimse artık?
Yüzde 50 indirim yazmışlar birde. 50lt yamaha orijinal arka çantayı yüzde 50 indirimle verecekler mi acaba? pek sanmıyorum
-
Sitelerinde kampanyalar kısmında showroomumuza bekliyoruz diyorlar yani sanılanın aksine online bir satış olmayacak. Showroomlarının ikinci katında bulunan tüm elbise ve aksesuarlarda indirşm olacakmış. Mağazaları da Eyüpte,gidip bilgilendiren olursa sevinirim.
-
-
mağazaya giden var mı, bilgilendirme yapabilir misiniz durum nedir?
-
-
Sayın admin;
bu fiyatlar %50 indirimli mi yoksa %40 indirimli taksitli fiyatlar mı?
-
twisten adlı üyeden alıntı
Sayın admin;
bu fiyatlar %50 indirimli mi yoksa %40 indirimli taksitli fiyatlar mı?
Peşin indirimli fiyatları yazdım
-
admin adlı üyeden alıntı
Peşin indirimli fiyatları yazdım
Teşekkür ederim. Önce bindirim sonra indirim yapılan diğer kampanyalara pek benzememiş anlaşılan. Gayet uygun. Ahh para olacaktı, bottan kaska tüm vücudu ödüllendirseydik. Gün içinde kaçabilirsem gideceğim. 1000 bakımım da gelmişti zaten. Servise motoru bırakıp mağazaya dalmak uygun olur sanırım. Gidebilirsem buradan sizleri bilgilendirebilirim...
-
Kışlık eldiven fiyatları nedir?
-
-
Ürün alma arifesinde olanlar için fırsat olabilir bakmak lazım
-
Diğer konuya da yazmıştım ama
Bence fiyatlar çok iyi.
Güncel döviz kurlarına göre ve ek vergilerle ekipmanların fiyatı uçmuşken.
Çok güzel fırsat.
Kaçırmamak lazım.
Kask ihtiyacım vardı arai rx7 v aldım güzel fiyata
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)