Motomax %50 indirim kampanyası şimdi de web sitesinde başladı
Reklamlar
-
Motomax mağazalarındaki %50 indirim kampanyası yoğun bir ilgi gördü, ama mağazaların olduğu şehirler dışından da indirim kampanyası için çok talep geldi.
Ve nihayet Motomax %50 indirimleri web mağazasında da aktif.
Bu indirim fırsatını lkaçırmayın...
Motomax Websitesine Gitmek için Tıklayın
Reklamlar
-
şu an ki fiyatlar %50 indirimli hali mi acaba?
-
şu an ki fiyatlar normal, sepete atıp ödeme kısmına geldiğinizde seçeceğiniz ödeme türüne göre indirim sağlanıyor.
havale/eft %50
kredi kartı %40
-
Sitede baya yoğunluk var belliki zorlanıyor açılırken bide beden seçene kadar var zannetiğiniz şeyler yok olabiliyor. Sanırsam toplamda bayilerden kalanları flan toplayıp webden bitirecekler
-
Hangi ürüne baksam temin edilememektedir yazıyor. Nexx xd1 kask alacaktım hayal oldu.
-
4Riders Circuit deri ceket alasım var, 2 saattir bakıyorum hala karar veremedim.
-
Bering Aero almaya değer mi ki acaba yaz için? biraz eski bir model ama fena bir mont değil gibi, kullanan daha önce alan var mıdır?
-
şaka mı bu ? iyice saçmaladılar şu an siteye girilmiyor. Perşembe akşamı tekrar açılacak falan... Dalgamı geçiliyor anlamış değilim.
-
4rider armor çeket aldım site açılınca 1 saat sonra kapalıydı site 15 de açılcak diye bekleseydim kapalı olcakmış 14 de akşam açıldı site
-
Tam yağmurluklara bakarken site gitti Perşembe şansımızı bir daha deneriz artık
-
Stok yeniliyecek diyip yenilemeden açıyorlar anlamıyorum şaka gibiler
-
Yapamıyorsanız yapmayacaksınız bu kadar basit. Milletle alay eder gibi...
-
-
Dün gece 00:30 da gördüm reklamı. Hemen siteye girip sorunsuzca 4 parça ürün aldım, bu sabah da havalemi yaptım. Umarım ellerine yüzlerine bulaştırmadan ürünlerimi yollarlar.
-
Sırf boş çıkmım diye bitane çakmaklık aldım. Beden bulunmuyor L arayanlar hic boşuna gitmesinde, bakmasında. XXL ve xS modelleri ve bayan modellerinden bol mıktarda vardı.
-
Yapamıyor olduklarını sanmıyorum pek ben şu an.. =)
-
Wokiie adlı üyeden alıntı
Stok yeniliyecek diyip yenilemeden açıyorlar anlamıyorum şaka gibiler
iyiki forum var adamlar reklam yapıyor işte reklamda farklı bir boyuta geçtik. Siteye girilmiyor zaten. Çoğu markayı ve ürünleri satıştan kaldırmışlar. Çer çöp ne varsa %50 yiyene ..
-
siteye girebiliyrosunuz demek ben girmeye çalıştığımda site yapım aşamasında diyor hiç anlamadım
-
sipariş sorgulama kısmını aç bari de sipariş ne alemde görsünler, bu nası bişi böle
-
reklamın iyisi kötüsü olmaz.
Bende açılmıyor bile site..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)