400 NK ile sonbaharda Türkiye Turuna Hazır Mısınız?
Reklamlar
-
Motosiklet tutkunlarının Deneme Tahtası'ndan tanıdığı Erkin Yeşil; 400 NK ile birlikte Türkiye turuna çıkıyor, sizlerden gelen öneriler doğrultusunda rotasını belirliyor, izlenimlerini ve tecrübelerini sizlerle paylaşıyor. 19 Ekim'de başlayacak bu uzun yolculuk ile ilgili tüm gelişmeleri sosyal medya sayfalarımızdan takip edebilirsiniz. Haydi başlıyoruz!
www.facebook.com/cfmototurkiye
www.instagram.com/cfmototurkiye/
https://twitter.com/cfmototurkiye
http://www.cfmoto.com.tr/[/SIZE]
Reklamlar
-
Bu güzel örnekleri alkışlıyorum.Bir benzerini Bajaj da gördük. Bol resimli sayfa bekliyoruz
-
Bajajınkini kaçırmıştım. Umarım buna gidebilirim. Keşke her marka sürekli böyle etkinlikler yapsa.
-
mfBulut adlı üyeden alıntı
Bajajınkini kaçırmıştım. Umarım buna gidebilirim. Keşke her marka sürekli böyle etkinlikler yapsa.
Gidebilirim derken, katılımlı bir durum mu söz konusu?
-
En sevdiğim yerleri yazıyorum, lütfen oralara mutlaka uğrayın, ok?
Hakkari, Tunceli, Siirt, Şırnak, Muş, Mardin, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır ve Batman.
;)
İşin ironi kısmı bir tarafa, güzel organizasyonlar bunlar. Tebrik ediyorum.
-
FCTokuri adlı üyeden alıntı
Gidebilirim derken, katılımlı bir durum mu söz konusu?
Yanlış anlamadıysam gün gün farklı şehirlerde etkinlikler düzenleyip motorla ilgili bilgi verecekler. Büyük ihtimalle test sürüşü de olacaktır.
Yani umarım yanlış anlamamışımdır
-
Motorun tipi bozuk, servis ağı mondial bu yüzden dünya turuda yapılsa bajaj varken bu motor tutmaz..
-
mfBulut adlı üyeden alıntı
Yanlış anlamadıysam gün gün farklı şehirlerde etkinlikler düzenleyip motorla ilgili bilgi verecekler. Büyük ihtimalle test sürüşü de olacaktır.
Yani umarım yanlış anlamamışımdır
Hmm anladım... Evet olabilir Bayilerde genelde test motoru var sanırım, ben test ettim gayet hoşuma gitti, tavsiye ederim. Torku baya iyi, arka dişli kocaman(sanırım 52), frenler iyi abs var. Tasarım zaten iyi ama işte ikinci eli nasıl olur, servis, parça olayları nasıl olur diye düşünüyor insan tabii. Bir de 10 dak sürüşte 100 c ye gelip fan açtı, biraz çabuk ısınıyor gibi geldi.
-
Şu kayyum işi insanların gözlerini çok korkutuyor
-
FCTokuri adlı üyeden alıntı
Hmm anladım... Evet olabilir
Bayilerde genelde test motoru var sanırım, ben test ettim gayet hoşuma gitti, tavsiye ederim. Torku baya iyi, arka dişli kocaman(sanırım 52), frenler iyi abs var. Tasarım zaten iyi ama işte ikinci eli nasıl olur, servis, parça olayları nasıl olur diye düşünüyor insan tabii. Bir de 10 dak sürüşte 100 c ye gelip fan açtı, biraz çabuk ısınıyor gibi geldi.
Teşekkür ederim bilgilendirme için
TIGERSHARK adlı üyeden alıntı
Şu kayyum işi insanların gözlerini çok korkutuyor
Kesinlikle katılıyorum.
-
Tvs01 adlı üyeden alıntı
Motorun tipi bozuk, servis ağı mondial bu yüzden dünya turuda yapılsa bajaj varken bu motor tutmaz..
tipi dominardan güzel ve dominardan iyi gidiyor. tipi bozuk demeni kötü göz zevkine değilde sadece resimlerden görmüş olmana veriyorum. hatta bu motordan sonra aklı başında hiçbir insanın dominar alacağını düşünmüyorum. eskiden dominar almayı düşünen biri olarak bu motor fikrimi tamamen değiştirdi. o yüzden bu motor sizin geçmişte mondial servisi ile yaşadığınız problemden dolayı yaptığınız bu boş yorumu hak etmiyor.
-
-
Güzel Etkinlik. Gelsin G.antebe de tanıtsın malum burda daha göremedik de motoru..
-
Bence 100 tane Dominar satılırsa 20 tane 400NK satılır 2018 sonunda.
Oranlarsak Dominar satışlarının 5 te 1 ini anca görür bu motosiklet.
-
Vay anasını, motor Türkiye'yi gezdi. Çok kaliteli hemen alalım ! Dememiz icinmi bu showlar ben anlamadım. Mobilet bile dünya turu atıyor, neyin ispatında bu firmalar. Millet gezmeye bahane arıyor galiba.
-
Tanıtım için yapıyorlar. Aynısını Bajaj yapmasaydı şu anda sattığının yarısını satardı. Bizim millet önyargılı olduğu için motoru gözüne sokmadan anlamıyor. Tabi bu gezide insanlara motoru test ettirmeyeceklerse kendilerine gezmiş olurlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:31 ----------
Tvs01 adlı üyeden alıntı
Motorun tipi mi bozuk ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:33 ----------
ayetlervaray adlı üyeden alıntı
tipi dominardan güzel ve dominardan iyi gidiyor. tipi bozuk demeni kötü göz zevkine değilde sadece resimlerden görmüş olmana veriyorum. hatta bu motordan sonra aklı başında hiçbir insanın dominar alacağını düşünmüyorum. eskiden dominar almayı düşünen biri olarak bu motor fikrimi tamamen değiştirdi. o yüzden bu motor sizin geçmişte mondial servisi ile yaşadığınız problemden dolayı yaptığınız bu boş yorumu hak etmiyor.
Motorda Dominar gibi artçı selesi olsaydı katılabilirdim ama bu haliyle Dominar'ın yerini tutması mümkün değil. Tek başına kullanacaklar için mükemmel tercih. CF Motor bir tane 400TK veya enduro çıkarırsa süper olur.
-
Mükemmel bir pazarlama hareketi. 3-4bin km'de zaten ne sağlamlığı anlaşılacak, hiç bir şey. Ama işte yarattığı algı harika.
-
Bu CF nin bi Ekrem abisi yok mu ? Ne faceden ne buradan ilgilenen sorulara cevap veren kimse yok.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)