Motosiklet aksesuar montajları Motomax mağazasında
Reklamlar
-
Satın aldım nereden montaj yaptırırım problemine Motomax'dan kökten çözüm! 👍 Kadıköy Hasanpaşa Motomax mağazasından satın aldığınız Sena, Givi, Kappa, Shad ve Teknotakip gibi montaj gerektirecek ürünleri temiz ve güvenilir bir ortamda montajını yaptırabilirsiniz. 😎
www.motomax.com.tr
Reklamlar
-
Topcase montajını yapamayan motorcu , motora binmesin zaten. Eli biraz anahtar tutacak, üstü biraz yağ kokacak. Yinede bu hizmeti verdiği icin ( zamanı ve becerisi olmayan arkadaşlara ) teşekkür ederiz. Umarım mır mır mır söylenerek takmıyorlardır.
-
Babasinin hayrina takmiyordur bir ucret aliyorlardir sanirim
-
TanImsIz adlı üyeden alıntı
Topcase montajını yapamayan motorcu , motora binmesin zaten. Eli biraz anahtar tutacak, üstü biraz yağ kokacak. Yinede bu hizmeti verdiği icin ( zamanı ve becerisi olmayan arkadaşlara ) teşekkür ederiz. Umarım mır mır mır söylenerek takmıyorlardır.
Cidden bana da çok gereksiz bir hizmet gibi geldi. Hatta gerçekten sadece çanta mı takıyolar diye girdim konuya.
Gerçi şöyle de bir gerçek var. Parası olan abiler, ablalar genelde uğraşmıyor/uğraşmak istemiyor bu tarz işlerle.
Şu da var adam profesyonel montaj yapıyor ölçüp biçip oturtup vs.
-
TanImsIz adlı üyeden alıntı
Kappa givi gibi ureticilerin bazi motosiklet çanta demirlerinin montaji zor olabiliyor. Kesme delme bile gerekebiliyor bazen. Onun disinda cantayi monte etmekte sıkıntı yok tabi. Guzel hizmet.
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
-
Mersin İl Temsilcisi
Eee zaten takiyorlardi millete!
Acep şimdi, ne kadari ne kadar takiyorlardir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)