Motosiklet Lastik Tamir Takımı - 4Riders
Reklamlar
-
Yolda lastik patlarsa, çözümü Motomax’ta, hem lastiğinizi tamir edebileceğiniz hem de şişirebileceğiniz dahası motosikletinizde de rahatlıklar taşıyabileceğiniz lastik tamir seti sadece 119,90TL’lik fiyatı ile Motomax mağazalarında ve internet sitesinde.
4RIDERS Lastik Tamir Setini satış sayfasına gitmek için tıklayın.
www.motomaxonlineshop.com/4riders-lastik-tamir-seti-pmu3440
Reklamlar
-
120 lira biraz fazla gibi geldi.
Hamdım, piştim, hala hamım.
-
for raydırs diyorki lastik patlarsa fitil atın benim arka lastikte 3 fitil var ve havası inmiyor.
-
120 lira deyilmiş neyseki
-
maliyeti en fazla 40-50 lira arasındaki bir sete 120 lira istemek iyi kafaymış. nedense işin içinde bi tane 'motosiklet' kelimesi geçince fiyatlar aniden kalınlaşıyor. onu da geçtim 20 lira verip lastik tamir spreyi almak varken neden millet bu kadar para versin ki buna?
-
İyi de arkadaşım bu çantayı yolda neremize ...cağız? 15 TL ye yeni çıkan küçük carpex lastik tamir spreyi alırız iş biter. Hem de çantaya cebe koy! Oki?
-
da o lastik tamir spreyleri de iş görmüyor bazen başıma geldi çünkü arka lastiğe çivi girdiği için sprey oradan fışkırdı boşuna 20 tl vermiş oldum
-
Lastik tamir spreyini sıkmadan önce lastiğe giren civi veya vida her neyse kesinlikle çıkarmayınız, eğer çıkmış ve delik büyük ise herhangi bir vida ile deliği tıkayıp daha sonra spreyi kullanın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)