Held en iyi markalar 2017 ödüllerini topladı / MOTORRAD BEST BRAND 2017
Reklamlar
-
Avrupan'ın en önemli ve en büyük motosiklet dergisi "MOTORRAD", 12. kez düzenlen oylaması ile "YILIN MOTOSİKLETİNİ" ve motosiklet kıyafet ve aksesuarlarında "BEST BRAND 2017 (en iyi markalar 2017)" seçimlerini gerçekleştirdi. Motorrad dergisi çalışanları ve editörleri tüm Avrupa’daki okuyucularına tercihlerini sordu. Bu yıl da yine 3 kategoride EN İYİ MARKA ve diğer iki gruptaki dereceleri ile HELD markası kürsüdeki yerimizi aldı.
ELDİVEN KATEGORİSİ
Gelenek değişmedi, Eldiven kategorisinde %62’lik oy oranı ile bu ödül verilmeye başladığından itibaren (12. kez) her sene birinci olarak HELD yerini sağlama aldı. Profesyoneller yanılıyor olamaz, Held hepinizin bildiği üst düzey motosiklet kıyafet ve aksesuarları markalarının da eldiven tedarikçisidir.
TEKSTİL KATEGORİSİ
HELD markası ardarda aldığımız bu ikinci BEST BRAND birinciliği ile üç yıldır şeref kürsüsündeki varlını korudu.
Bu kategori, tüm kategoriler içinde rekabetin ve yarışın en çetin olduğu kategori.
SIRT ÇANTASI KATEGORİSİ
Bu senenin yeni kategorisi olan sırt çantası kategorisinde, Motorrad okuyucuları, sırt çantalarının fonksiyonerliği ve çok yönlü kullanılabilirliği özelliklerini öne çıkartarak %32,1 lik oy oranı ile birincilik derecesini HELD markasına verdiler.
JEANS KATEGORİSİ
Bu yıl ikincisi düzenlenen motosikletci kot pantolonu kategorisinde, Motorrad dergisi okuyucuları %18,8 ile ikinciliğe HELD markasını layık gördüler. Bu yeni ve önemli kategoride geçen sene birinci ile arasındaki fark %5,4 iken bu farkı %3,6’a indi.
KORUMA KATEGORİSİ
HELD markasının koruma kategorisinde ilerlesiz sürüyor. Bu sene tekrar 3. olarak başarısınıı podyuma taşıdı. Bu yıl da ilk iki sırayla aramsındaki farkı biraz daha kapattı.
Held markası ülkemizde, 2013 yılından beri Motomax tarafından temsil edilmektedir. Geniş Held ürün yelpazesi tüm Motomax mağazalarında, seçkin bayilerde ve seçkin internet sitelerinde Türk tüketicisi ile buluşmaktadır.
HELD marka ürünleri Motomax internet sitesinde incelemek için tıklayın.
Reklamlar
-
Cok gururlandim. Yerli sermayenin gucu bu iste!
-
EmirŞengezer adlı üyeden alıntı
Cok gururlandim. Yerli sermayenin gucu bu iste!
Memleket neresi hocam sizin?
-
Held aslında Türk Motorseverler için önemli ve ciddi bir marka..hiç unutmam ilk motosiklet montum HELD idi..2005 de almıştım..ve inanın 8 yıl banamısın demedi ne bir dikiş patlağı ne bir başka bir kumaş hatası oldu...ve aynı montumu kilo almaya başlayınca sahibinden com da sattım..zamanın efsanesidir Held montlar..şimdiki kalitesini tahmin edebiliyorum..ama üretim yerine baktığımda Pakistan diyordu yani aslında markalar ucuza mal edip bize yüksek fiyatlara kaktırıyorlar...fakat yinede kalite tartışılmaz...
-
bende altı sezondur kışlık eldivenini kullanıyorum,
bazı parmak uçları ve avuç içinde hafif aşınmalar başladı ama önümüzdeki kış da hizmet edebilecek gibi,
Ocak ayında Mudurnu da ki ''Yoldançık'' grubunun kampından akşam sekizde -7 derecede çıkıp İstanbul a geldim ellerim gram üşümedi tebrik ettim
-
Çok güzel haber şimdi hemen MOTOMAX'e gidip held marka bir eldiven ve ceket alacağım. teşekkürler Held
-
İki markayıda yıllardır sıkı takip ediyorum.
Motorrad firması yani Motorrad Magazine(dergisi)sponsoru HELD olduğu için onu en iyi seçmiş.
Bu şuna benziyor.ATV'nin A haberi en iyi kanal seçmesi gibi birşey
-
Alman markası ve alman dergisi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)