Fuar boyunca MOTOMAX standında SÜRPRİZLER sizleri bekliyor
Reklamlar
-
Fuar boyunca MOTOMAX standında tüm motorcuları HEDİYELER, AKTİVİTELER VE SÜRPRİZLER bekliyor olacak.
Motomax çok sevdiğiniz ve yoğun ilgi gören fatura hediye çekilişlerine Motobike İstanbul fuarında da devam ediyor!
Her gün saat 18.00'da (Pazar günü saat:17.00) Altın Elbiseli Adam'ın yapacağı çekiliş ile 3 şanslı Motomax müşterisi faturalarının belirli oranını hediye alacak.
1 kişi %25, 1 kişi %50'sini hediye alırken yine 1 kişi ise tamamını hediye olarak Motomax‘dan kazanacak.
Yapmanız gereken yalnızca alışverişinizi yaptığınız gün Motomax standında çekiliş saatinde bulunmak. Çekilişe yalnızca alışveriş yaptığınız gün için ve sadece bireysel olarak katılabilirsiniz.
Reklamlar
-
Euro kurunu 3.80'den hesaplamasınlar o zaman görürler süprise'ı perşembe günü ordayım.
-
Koca motomax'ın kampanyaya bak.
Amaannnn zaten gitmiyorum fuara.
-
Piyasa kötü, n11.com'da 1 adet motosikleti hem de 2 sene önceki fiyatının 1500 lira altına 1 aydır satamadı adamlar. Motomax değil başka firma.
-
Muhtemelen ben de gitmeyeceğim. Düşünüyorum düşünüyorum 35 TL bilet parasını içime sindiremiyorum. Gitsem sağdan soldan kaçak girebilir miyim diye düşünmeye başladım.
-
fuara katılmayacaklardanım yeter vatandaşın cebindekilere göz dikmeniz o bilet fiyatları ne lan öyle cnr ayrı öpüyor siz ayrı öpüyosunuz
-
MazhaRR adlı üyeden alıntı
Euro kurunu 3.80'den hesaplamasınlar o zaman görürler süprise'ı perşembe günü ordayım.
euro bugun zaten 3,79 sanırım
-
Bu gün gidiyorum ( öğrenci 10 tl ) kalabalık olmazda rahatça dolaşırım umarım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)