Fuar İndirimleri Erken Başladı. Ekipman alacaklara müjde !
Reklamlar
-
Reklamlar
-
insanların zekasıyla alay eden bir kampanya daha....
-
Bir an heyecanlandım, mont şartı hiç hoş olmadı...
-
sonradan montu iade edebilirsiniz.
-
Nabayım Enduro bot olmayan kampanyayı.
Rüzgar hiç arkamızdan esmedi zaten, hep yüzümüze yüzümüze.
-
ulan 1000 tllik şeyi 200 tlye satabiliyorsa demekki, bu kadar kâr payı yüksek. diğer üründe de kâr payı o kadar yüksek ki, bundan çıkaracağı parayı ordan çıkarıyor. milleti söğüşlemek çok güzel bişey ya. yahu yüksek rakamdan satıp 1 tane satacağına. daha uyguna sat her gün sat.
-
yanlış okumuşum, güzel kampanya evet )
-
800 tl'lik montun fiyatını 1600 tl'ye çıkartıp, 1600 tl'ye bu montu alırsanız fiyatı hiç bir zaman 1,583'e çıkmamış pantalonun fiyatını 299tl'ye indiriyoruz demek iyimiş
fuar indirimi dendiği zaman artık insanlar aptal yerine konduklarının farkındalar, itici geliyor insanlara bu basit kampanyalar daha yaratıcı olmak lazım
-
Şaka gibi bir kampanya Gel vatandaş bende 1 sakız alana ducati panigale veriyorum, amaaa 1 sakız 200bin tl... yersen
-
Allah ta seni güldürsün sn.motoliz 😂😂
-
Milletimizin çoğu söylenen şeye inandığı için doğru taktikle ilerliyorlar bence
-
-
siz kaç para aldınız sevgili forum yetkilileri , kampanyaya bak
-
Günlük dozumu aldım, gidiyorum.
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
ulan 1000 tllik şeyi 200 tlye satabiliyorsa demekki, bu kadar kâr payı yüksek. diğer üründe de kâr payı o kadar yüksek ki, bundan çıkaracağı parayı ordan çıkarıyor. milleti söğüşlemek çok güzel bişey ya. yahu yüksek rakamdan satıp 1 tane satacağına. daha uyguna sat her gün sat.
+ herkese sat. Sürüme girer aynı parayı yine kazanırsın. Alamayanlarda almış olur...
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
-
Obareyyy bedava koşun koşun
-
Kargo da ücretsizse bu fırsat kaçmaz
-
beş on tane alayım sonra kampanya bitince satarık.
-
Buna ''şark kurnazlığı'' denir...
-
kışın üşümek istemeyen alsın
bu montlar kar yağdığında içinize bi penye giyip motosiklet kullanabileceğiniz montlar
iyi mal iyi para
bi mont bi pantolon 1600 tl civarı
ihtiyacı olan alır her daim motora biner gezer
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)