350 Kişiye Ücretsiz Fuar Bileti. Motobike Expo 2017 Fuar Biletiniz Motovento'dan
Reklamlar
-
Reklamlar
-
arkadaslar gelen kodu nereye yazacagimi bulamadim deneyip alan varmi
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:49 ----------
tamam aldım simdi arkadaslar
-
Saat olarak 18.00 yazıyor. Fuar mı o saatte başlıyor yoksa davetiyeyle mi o saatte girebileceğiz ?
-
-
Ben de aldım, tesekkurler motovento ve admin.
-
macremmm adlı üyeden alıntı
arkadaslar gelen kodu nereye yazacagimi bulamadim deneyip alan varmi
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:49 ----------
tamam aldım simdi arkadaslar
nereye girdiniz davetiye kodunu acaba?
edit: Google'a yazdım da "biletix davetiye kodu" diye direk fuarın davetiye kodu gireceğim sayfa açıldı
-
hani beleş bilet yoktu..
hep hikaye hep sallamak.. atış serbest nasıl olsa
-
"Hani beleş bilet yoktu?" diyen arkadaşlar.
Motovento biletleri beleş aldığını nereden biliyorsunuz da "hani beleş bilet yoktu?" diyorsunuz.
Belki adamlar 350 biletin de parasını ödemiştir.
-
Vallahi çok iyi geldi iki bilet 70 tlden kurtulduk. Uzakdan geliyoruz yol parası felan baya masraflı olacaktı
-
-
Taner YILMAZ adlı üyeden alıntı
"Hani beleş bilet yoktu?" diyen arkadaşlar.
Motovento biletleri beleş aldığını nereden biliyorsunuz da "hani beleş bilet yoktu?" diyorsunuz.
Belki adamlar 350 biletin de parasını ödemiştir.
İşte o seviyeye gelindiğinde referandumda "HAYIR" çıkacak HAYIR'lı akşamlar forum
-
Yahu arkadaş ne kadar mezarcı insanlar var yılda bi kez oluyor bu fuar cebinizden 30 - 40 lira çıkarsa ölmezsiniz ya, en kötüsü gidin fuara zaten bahçede 10 tl ye bilet satanlar illaki var, alın girin
-
350 bilet ne ara bitti, boyle ucuz numaralarla sahtekarlik yapmayin.
-
oha bitmiş ya bilader.
-
Ne ara başladıda ne ara 350 bilet bitti ya.. Hiç inandırıcı gelmedi. Alanlara beleşçi gezmeler
-
bu ne hız yahu. kapamadık bi tane ))
-
Sayfaya ulaşılamıyor arkadaşlar büyük ihtimalle biletler bitti. 350 adet bilet bu kadar çabuk biter mi ? Birileri gerçekten çok hızlı!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
motoventodan bu yapılan kıyak çok çok iyi geldi. daha önce kendilerinden alışveriş yapmıştım ama bu kıyaklarından sonra yine ilk tercihim motovento olacak. ayrıca elimde fazladan bir bilet var arkadaşlar.cumartesi günü 11-12 gibi fuar alanında olacagım isteyen olursa verebilirim. özelden yazabilirsiniz.herkese hayırlı gezmeler hayırlı alısverişler..
-
Admin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)