Dane Jurs model goretex ceket alana Tour EVO WP hediye
Reklamlar
-
Şu son zamanlarda artan döviz kurlarına ve yeni gelen vergilere inat Motomax kampanyaları devam ediyor.
Motomax, Dane markalı Jurs model goretex ceket alan müşterilerine gerçek deri, su geçirmez 300TL değerinde motosikletçi botu olan 4RIDERS Tour EVO WP hediye ediyor. Mağazalardan ve internet sitesinden bu ürünü ve hediyeyi almak mümkün.
Kampanydaki ürünleri görmek için tıklayın.
Reklamlar
-
Kampanya'ya bak hizaya gel...
-
Ülkede kim kiminle şey geçiyo belli değil. (dalga)
-
Çok ucuzmuş hemen alalım 3-5 tane
-
Gene insaflı davranışlar 1150 lira degil o da olumlu :D
Şaka bir yana ceketin ederi
max:300 tl bot:200 tl
Fazladan istenen 650 tl ne parası onu cözemedim ama :D
-
2 zara 1150 lılık olduk hayırlı işler
-
Fazladan istenen 650 TL Kampanya bedeli işte 😁
-
Hem montu hemde botuda satmış oluyo yüksek fiyata kampanyaya bak çay demle -
-
abi dalga mı geçiyorsunuz anlamıyorum. yayınlamayın bile böyle haberleri.
-
mont pek tanınmış değil,
bir kaç sitede gördüm fiyatı en düşük 350 euro,
bot ile ikisi fena değil,
montun markası pek bilinir olmadığından olumsuz yorumlar var.
hocam 300 liraya ancak yağmurluk alırsınız,
eleştirirken biraz kantarın topuzunu sıkı tutalım.
burada da markanın diğer ürünleri var.
isteyen bakabilir
-
Aslında bi monta ihtiyacım var botta guzelmis dedim fiyatlara bakıncaya kadar :D
-
4riders Evo bot beklentinin altında sattı galiba.Ellerinde kaldı Montla beraber sattıklarına göre.
-
Goratex en dandik mont 1500 tl civari
Bu adamlar da 1150 tl ye mont verecek birde yaninda beles bot
Yani prohel venom revitin naylon iclikli montlari ile bir tutmayin
-
Her nekadar motomax şirinevlerle ufak bir memnuniyetsizliğim olmuş olsa da 2 senedir kullanmış olduğum gore-tex montumdan memnunum. Tavsiye ederim.
Ne kadar ekmek, o kadar köfte...
-
Dane markası prohel,venom, vb giriş seviyesi montların bir tık üstü seviyededir.
montlarda kullanılan koruma kumaş işçilik bakımından.Fakat tasarım ve bilinmeyen bir marka oldugundan taleb görmüyor,buna birde yüksek fiyat eklenince böyle komik durumlar ortaya çıkıyor.
Renault halkın gözünde orta segment bir araç olarak gözükür.fakat mercedes dahil bir çok lüx segment araçların motorları Renault dur.
Kısacası aynı özelliklere sahip olsa dahi aynı paraya mercedes varken kimse Renault almaz.
Not: 4. Senesine girmiş yazlık montlarımdan birisi dane Jack strandby modeli halen 0 gibi kalite/saglamlık olarak revit tex montlarından üstündür.en küçük bir dikiş atma, sökülme, sünger özelliği yitirme,fermuar bozulma vb. Durum yok halen
ama görsel açıdan ve yedek parça durumundan dolayı revit'le boy ölçüşemez.
Motomaxdan alışveriş yaparken bilinen markalardan satın almaya özen gösterin lakin 3 sene önce almış oldugum kask A yedek parça olarak vizör bulunmadığından kask yatıyor öyle motomax ı arayıp konuyu iletigimizde ise yardımcı olamıyacaklarını belirtiyorlar.
Bu arada kask scorpion exo 750 air vizör satan varsa talibim ;)
-
Exo 2000 air aldım(en baba kaskı) shoei parasına veriyo bir buçuk liraya yarı fiyatına aldım o ayrı shoeinin yanına bile yaklaşamaz scorpion alacaklar bi daha düşünsün
-
Mardin İl Temsilcisi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)