4RIDERS ve HELD marka bot ile eldivenler kışın soğukdan korunmanıza yardımcı olacak
Reklamlar
-
Herkesin iyi bildiği gibi insan önce kan akışın en zayıf olduğu el ve ayaklarından üşümeye başlar. El ve ayakları sıcak ve kuru tutmak bu anlamda önemlidir.
4RIDERS ve HELD marka bot ile eldivenler kışın soğukdan korunmanıza yardımcı olacak.
4RIDERS TOUR EVO WP BOT
HELD Descot Eldiven
HELD Touring 5 Tex Eldiven
HELD Satu Gore-Tex® Eldiven
Reklamlar
-
4Riders bildiğim kadarıyla Pakistan vb ucuz iş gücünün olduğu ülkelerde düşük maliyetlerle üretiliyor. Fakat satış fiyatlarını nedense o miktarda düşük göremiyoruz. Sahi o fark nereye gidiyor?
-
4Riders ilk piyasaya sürüldüğünde fiyatları çok uygundu. Ucuza rağbet yüzünden hatrı sayılır satışlara ulaştılar. Şimdi masallah ürünlerin fiyatları revitlere yaklasıyor. Held, çizgisini hic bozmayan gercekten çok kaliteli bi marka. 2004 de aldığım montun, fermuar kopcası dahi kopmadı. Üzerindeki renk solması haric hala çok sağla. Keza eldivenleride. Kalıpları biraz büyük ( Alamancilar icin ) alırken mutlaka deneyip alın.
-
İspanyol mali bildigim kadariyla. Sahin ekipleri de 4riders giyiyor. Birkac urununu kullandim, mahcup etmedi.
-
4riders montum var 1 yıl oldu dikiş yerleri patladı fişi olmadıgı icin garanti altına girmiyormuş . ( feyizoğlu )
-
Bu fiyatlarla yardımcı olamaz,cebini kısa sürede doldurmayı amaçlamış ,vatandaşı soğuktan korumayı değil.
-
Held, BMW'nin kılık kıyafetlerini üreten firma. Yalnız distribütör zayıf.
-
Dün akşam bot siparişi verdim, inceledikten sonra yorum yazacağım.
-
Almaz olaydım, bot su alıyor. Hemde öyle böyle değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:37 ----------
Motomax ile görüştüm, mağazamıza gönderin, gerekli incelemeyi yapalım dediler.
Bakalım sonuç ne olacak.
-
Ürünü 6 Mart tarihinde Motomax'a gönderdim. Gün içerisinde geri dönüş yapacaklarını ilettiler. Ücret iadesi talebinde bulunacağım.
Ürünü kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)