4RIDERS TOUR EVO WP BOT kısa süreliğine 299,90 TL
Reklamlar
-
Gerçek deriden, su geçirmez, kaydırmaz tabanlı, Cordura kumaş ve bir çok özelliği ile 4RIDERS markası ile üretilen TOUR EVO WP botlar Motomax stoklarına girmiştir. Sayılan özelliklerden daha önemlisi bu özellikteki bir ürünün fiyat etiketi, soğuk günlerde hiçbir motorcu botsuz kalmasın diye ŞİMDİLİK fiyatı 299,90 TL olarak belirlendi.
4RIDERS TOUR EVO WP BOT hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayın.
Reklamlar
-
Ben birkaç sene önce almıştım ve o körüklü kısım plastik olduğu için çatlamıştı. Yeni modellerde orayı kumaş yapmakla bunun önüne geçmişler.
-
Seko adlı üyeden alıntı
Ben birkaç sene önce almıştım ve o körüklü kısım plastik olduğu için çatlamıştı. Yeni modellerde orayı kumaş yapmakla bunun önüne geçmişler.
tabi su geçirmez kumaş ve ekstra işçilik ile maliyette artmıştır. 300 lira, belki ucuz olabilir ama bana pahalı.
-
bana pahalı geldi ama gerçek deri vs ordan arayı kapatıyor.299 değilde 199 olsaydı kesin alırdım.
-
50-100 TL, olmadı 10-20 TL kenara atıp bi 300'ü denkleştirmeye çalışınız arkadaşlar, yaza kadar. Moto çizme önemli bir konu.
Ürün hakkında bir şey diyemem. Bilen arkadaşlar değerlendirirse makbule geçerdi...
Deri meri olması güzel duruyor da; 4-5 noktada yeterli korumalar var mı? ...
-
Buna çok para 250 liraya İtalyan çok sağlam çizmeler var
-
Bundan birkaç yıl önce bu markanın botunu almıştım. 3 gün sonrasında öndeki körük çatladı. Motomaxa geri götürdüğümde kullanıcı hatası denildi. O gün bu gündür; ne Motomax'a giderim, ne de 4Rıders markasını kullanırım.
-
Bu gün basit bir nike veya NB bile daha pahalı. Elinizin ayağınızın yedeği yok, iyi kötü botu çizmesi olmayan bu fırsattan yararlanmalı.
-
-
16 Aralık 2016, 12:10
fkambay adlı üyeden alıntı
yds al daha iyi
Aynı fikirdeyim en azından yds ile ilgili olumlu yorum daha fazla diye düşünüyorum.
-
16 Aralık 2016, 12:20
Moderatör
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Bu gün basit bir nike veya NB bile daha pahalı. Elinizin ayağınızın yedeği yok, iyi kötü botu çizmesi olmayan bu fırsattan yararlanmalı.
http://i.hizliresim.com/9gLjjr.png
Biz Nike giyemiyoruz ama dert etmiyoruz.
199 olsa bende alırımcılara benide yazın.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
16 Aralık 2016, 12:27
Lucas adlı üyeden alıntı
Bende nike giymiyorum, hiç de sevemedim zaten, ama oran ve orantı diye bişi var.
-
16 Aralık 2016, 12:37
Moderatör
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Bende nike giymiyorum, hiç de sevemedim zaten, ama oran ve orantı diye bişi var.
39 numara ayakkabı ile 45 numara ayakkabının fiyatları farklı olmalı derneği yönetim kurulu başkanlığı adına size yönetim kurulu başkan vekilliğini teklif ediyorum.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
16 Aralık 2016, 17:52
Lucas adlı üyeden alıntı
39 numara ayakkabı ile 45 numara ayakkabının fiyatları farklı olmalı derneği yönetim kurulu başkanlığı adına size yönetim kurulu başkan vekilliğini teklif ediyorum.
peki 43 numaralar hangisine tabi olacak
-
16 Aralık 2016, 20:50
-
16 Aralık 2016, 21:39
mekap nasıl? oo pardon mekap markasının motor için botu yok galiba. ben yds deyince direk iş ayakkabıları aklıma geldi.
-
16 Aralık 2016, 21:55
Ayağınızda o kadar güzel bir koku bırakır ki, girdiğiniz ortamda kokarca görseniz ''sen ne sevimli bir şey mişsin kıııız'' dersiniz
-
17 Aralık 2016, 14:03
-
17 Aralık 2016, 21:02
Cordura, Impactec, gerçek deri, YKK fermuar. Bunlar maliyet arttırıcı şeyler. Ve yabancı örnekleriyle kıyaslanırsa ucuz. Hani diyorlar ya yabancı yapınca çok pahalıya satıyorlar marka adı yüzünden, yerlisi yapıyor da biz mi almıyoruz diye. İşte, en azından malzeme açısından yabancılara denk malzeme. Ve sırf malzeme açısından bakılacak olursa fiyatı makul. Üretim kalitesi nasıl, o ayrı konu.
-
17 Aralık 2016, 22:27
3 yıl yaz-kış kullandım çok memnun kaldım. En sonunda sürekli soldan inip-bindiğim için olduğum yerde dönmekten sol tekinin altı delindi ama öyle bile sürdüm. Ayakkabıcı 50 lira istedi taban için. Sıfır km bot alsan daha mantıklı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)