4RIDERS TOUR EVO WP BOT kısa süreliğine 299,90 TL
Reklamlar
-
18 Aralık 2016, 01:10
Fena değil gibi duruyor kağıt üstünde. Kullanıcı incelemelerini görmek lazım. 4Riders Motomax'ın kendi markasıdır. Genellikle Pakistanda yaptırdığı deri ve Çinde yaptırdığı tekstil ürünlerini bu markaya yaptırır ve ülkemizde satar. Bu botta fiyatı cazip gibi duruyor. YDS nin botları ise yerli üretimdir. İşçiliği ve kullanılan malzeme kalitelidir. Ancak fiyatı daha pahalıdır. 4Ridersta ise bazı deri diye sattıkları ürünler aslında deri tozudur. Çatlama yaşayan arkadaşları büyük ihtimal bu tip bir ürün aldılar. Ancak bazı ürünleri de gerçek deridir. Umarım bu bot da öyledir.
Bu arada İtalyan botları Alplerdeki ineklerden elde edilen deriden yapılıyor, Guiseppe'nin işçilik iyi diyenler yanılıyor. Genellikle onlar da Pakistandan, Çinden, veya Avrupanın ucuz işçilik ve malzeme olan olan ülkelerinde (Romanya, Bulgaristan, Arnavutluk v.b.) ürettirir, sonra kendi markaları ile pazarlarlar.
Reklamlar
-
19 Aralık 2016, 15:40
166 tl ye bosch marka iş botu var harika bence motor için
-
19 Aralık 2016, 17:44
Peşinde %10 indirimle 270 liraya aldım bu haftasonu. Şimdilik fiyatına göre başarılı bir ürün gibi duruyor.
-
Merhaba, bu botu kullanıp uzun vadede memnun olan varsa bilgilendirebilir mi? Fiyat olarak çok cazip geldi.
-
Alienberg adlı üyeden alıntı
Merhaba, bu botu kullanıp uzun vadede memnun olan varsa bilgilendirebilir mi? Fiyat olarak çok cazip geldi.
Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ürün su geçiriyor.
Ücretsiz değişim yapabileceklerini ancak 2. kez böyle bir sorun ile karşılaşmam durumunda hiç bir şey yapamayacaklarını ilettiler.
''Su Geçirmez'' adı altında satılan ürün su geçiriyor ve yaklaşımları dalga geçer nitelikte.
Spormoto'dan 0 km motosikleti söke söke almışım, Motomax'dan mı 300 liramı alamayacağım.
Motomax ile tekrar bir alışveriş mi? Ben kesinlikle yokum.
-
06 Aralık 2018, 15:13
Şu an 2 yıl önceki fiyatının bile altında motomaxta: 240 TL!
https://www.motomax.com.tr/4riders-tour-evo-wp-bot-yeni-seri-4638
https://www.motomax.com.tr/4riders-t...yeni-seri-4638
Alasım var... (Kendime not: 2016'da da bu bota bakmışsın. Ne zaman bot alcan?!!!)
-
06 Aralık 2018, 15:24
29.99 sandim 10 tane alayim dcektom sonra bi baktim tekrar 300 tl imis fakirlik basima vurdu
-
18 Aralık 2018, 14:11
Ağzım burnum diyesiye 43 numarası kalmamış bu yeni gelen serinin...
239,50 TL'ye iyi gibi duruyordu. Bir sonraki alternatif YDS Diablo 11.0 GTX, 689,00 TL.
Botları normalden 1 numara küçük alın diyenler de var; kalıpları büyük olur falan diye ...
Botunu böyle bir numara küçük alan var mı? 4Riderların kalıpları hakkında bilgisi olan var mı?
-
18 Aralık 2018, 14:18
işin komiği bir kaç hafta önce indirimde 184 tl civarı bişeydi, almayanlar için kötü olmuş.
-
18 Aralık 2018, 15:08
Kışlık su geçirmez bot deri olmamalı diye düşünüyorum. Zira deri ceketleri yağmurda giymeyi önermiyorlar. Goratex gibi bir malzeme olmalı sanki. Su, derinin en büyük düşmanıdır. Bence süratli şekilde yağmur-çamur çarpması olacağından, deri ürünler motosiklet kışlık bot-çizme olmamalı bence.
Kullanıcı yorumları da olumsuz. Ki genelde memnun olanlar yazar. Memnun olmayanlar aldım ve kazık yedim demekten imtina ederler.
Alıp kullanmadım. Ama ürün malzemesini ve kullanım koşullarını düşündüğümde;
Almayacağım.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)