Kevlar Kot Alırken Mutlaka Sorun
Reklamlar
-
Kevlar Kot Alırken Mutlaka Sorun: GERÇEK DuPont KEVLAR mı?
Gerçek Kevlar kumaş sadece DuPont tarafından üretilen kevlar liflerinden örülür ve DuPont tarafından onaylanarak üzerinde resmi olarak Kevlar etiketi bulunmasına hak kazanır.
Held markalı ürünlerde gerçek Kevlar bulunur. Bu kot pantolonlardan Hoover Modeli Motomax stokalrına girdi ve 299,90TL gibi oldukça iyi bir fiyatla mağazalarda ve internet sitesinde satışa sunuldu. Ürün 4 farklı renk ile bay ve bayan çeşitlerine sahip.
HELD Hoover Korumalı Kot Pantolon hakkında bilgi almak için tıklayın.
Reklamlar
-
Ben hala fiyatı yüksek buluyorum, maalesef bu ekipman meselesi bu işi, bir tutku ve hevesten çok pahalı bir hobi haline getiriyor. Hala sakladığım eşime göstermediğim ekipmanlarım var, çünki ona misal 150 tl lik ayakkabıyı pahalı bulduğumu söyleyip, kendim çok daha fazla paralara motosiklet botu alıyorum mesela.
-
Katılıyorum cidden fiyatlar çok abartılı.
-
Olur mu hiç öyle şey. Yuksek dayanımlı fiber malzemeyi birçok firma üretebilir. Hatta belki dupont dan daha iyisini yapabirir.
Gerçek selpagi da selpak markası üretiyor. O halde büfeden mendil alırken gerçek selpak mı diye soralım.
-
AEA kaza yaptığında iyi ki üzerinde t90 kevlar pantolon vardı.
Bu tutku var ise biz de ,gücümüz yettiğince iyi ürünler giymemiz gerekiyor
-
Burada bile gayet kaliteli ve korumalı daha ucuz kevlar kotlar mevcut.
-
Metehan07-70 adlı üyeden alıntı
Ben hala fiyatı yüksek buluyorum, maalesef bu ekipman meselesi bu işi, bir tutku ve hevesten çok pahalı bir hobi haline getiriyor. Hala sakladığım eşime göstermediğim ekipmanlarım var, çünki ona misal 150 tl lik ayakkabıyı pahalı bulduğumu söyleyip, kendim çok daha fazla paralara motosiklet botu alıyorum mesela.
Düşüncelerime tercüman olmuşsun
Yenge görürse sana h.işler
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
-
Moderatör
Mavi'de yarısı olmayan kot pantolonlar 179 TL ve yarısı yok. Bence abartılacak bir rakam değil. 1 hafta sigara icmeyin yine de 1 tane satın alın derim. Allah muhafaza kaza anında vücudunuza alacağınız hasarı 300 TL ye yaptıramazsınız.
-
Burjuva fakirin halinden anlamaz , mesuhur a..trol Nihat Hatipoğlu hazretleri, kendisi program başına 600 bin tl alıp 1300 tl ile mutlu ol nasihatler i veriyor.. yok bir hafta civara içme 300 tl ..armanide 2000$ doların altında doğru düzgün bir şey yok diye yakınıp nasihat verir , bu adam belki pazardan giyiniyor.
Bizim burjuvalarda uç beş gün sigara içme 300 tl kotu alırsın diyor tabi mileti kendisi gibi 300/4=75 tl Küba da kızların b...arasinda sardığı Küba prosundan içtiğini zannediyor..
Suda anlaşılmasın butceniz el verdiğince korumali pantolon mont alın ve bunların bir takım standart vardır . Kaskda sahrp gibi stadrti yüksek urun almaya gayret edin.
İş icabı dupont az çok bilirim bu tarz işleri aynı iPhone gibi iyi paraya donustruyor
mesela
Selpak= kağıt mendil
Lycra=elastan
Lycra da mesela dupont urunudur. Bir kumaşta lycra yazabilmek için dupont alman şarttır.
300 tl bizim ülke şartlarına göre fahistir . 20-30$ maliyeti olmayan şeye bu kadar kar koyup mileti duduklemek olmaz
-
Bence iyi fiyat...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------
Ancak diz koruma yok sanırım bu pantolonda? Ayrıca almak gerekiyor?
-
Fiyat uygun diğer muadillerine göre bence de. Fakat diz koruması olayı kafama takıldı.
-
Kevlar, ticari bir markadır. İyi de içi nedi derseniz aramid elyafıdır. Adminin dediği doğru, Kevlar ismini sadece Dupont izin verirse kullanabilirsiniz. Ama bu kendiniz aramid elyafından benzeri madde üretemezsiniz demek değil (Yeter ki tıpatıp aynısı olmasın). Ayrıca Cordura gibi yeni sentetik maddeler de var -ki sürtünmeye direncinin Kevlar'dan iyi olduğu belirtiliyor. Fiyatı da öyle pahalı.
Bir de Kevlar içeren kot pantolonlarda Kevlar sadece belli yerlerde mi kullanılmış, yoksa tüm iç yüzeyi kaplıyor mu ona bakmak lazım. Tüm iç yüzü kaplamadıkça çok da bir etkisi olmayacaktır.
-
ya hadi HELD marka bu ürün fiyatı 300 tl, ben geçen yıl İzmirden RİDERDENİM marka aramidli kot aldım yerli malı olsun dedim milli sermaye dedim ırmağının akışına ölürüm TÜRKİYEM dedim ama satıcı 330 liradan bir lira aşağı inmedi arkadaş ! fakat aldım,... hala kullanıyorum güzel ama rakibinde HELD be kardeşim marka fanatikliği yapmıyorum ama "o" bu fiyatlara satabiliyorsa,sen niye 330 lira istiyosun RİDERDENİM ?
-
Belki seninki tam kaplama Kevlar'dır da Held sadece belli bölgelerde kullanmıştır. Fiyat farkını o açıklayabilir belki.
Bu arad, Held Hoover'ın ABD fiyatı 220 dolar, Almanya fiyatı ise KDV hariç 75 avro (ama 150 avro'dan inmiş). Tahminim Hoover'ın Avrupa stoklarından çıkıyor olması ve Motomax'ın düşmüş fiyattan yurda getirmesi (Bazı modellerin ülkemize 2-3 yıl gecikmeli geldiği düşünülürse anormal bir şey değil).
-
sapla dupont herkes alabiliyor ya nasıl olsa. günde bi paket içmesem, 1 ekmek yemesem, su içmesem alırım sanırım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)