Hero Motosikletlerde İndirim Rüzgarı Başlıyor!
Reklamlar
-
5 yıl garantili Herolar, çok cazip indirim avantajlarıyla EKİM ayının sonuna kadar kampanyada. Nakit ödeme ödemelerde geçerli indirim fırsatında Karizma, Hunk, Glamour, Duet LX, Dash LX modellerini aşağıdaki fiyatlara almanız mümkün.
Kasmpanya detayları için tıklayın: http://heromotor.com.tr/
Reklamlar
-
herodan güzel bir sürpriz
-
-
Karizma 5900, Hunk 5200 olmuş.
-
yeni motor alacaklar için bence süper fırsat
-
Özellikle Karizma'ya sağlam indirim yapmışlar.Fiyatlar güzel gibi olmuş sanki.
-
fiyatlar ultra süper bence şu devirde.kesinlikle karizma alırdım bi güzel öğrenir satardım.yeni başlayanlar kuryeler hatta hatta ayağımı yerden kessin diyenler için bile süper fiyatlar.
-
Resmen kumar.ilk alanlar fena zarar yazdı..
-
fiyatlar harika ötesi, motor almak isteyenler kaçırmasın bu fırsatı. 10 gün kaldı kampanyanın bitmesine
-
Glamour hâla çok pahalı. Cub motoru var sonuçta üzerinde, 3000 lira olmalı fiyatı.
-
200+ cc'ye geçmek için iyi bir adım gibi ...
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Glamour hâla çok pahalı. Cub motoru var sonuçta üzerinde, 3000 lira olmalı fiyatı.
2500 olması gerekmez mi ?
-
kanoburda adlı üyeden alıntı
Resmen kumar.ilk alanlar fena zarar yazdı..
Hintlilerin huyu bu heralde 8900 aldık bizde sıfırını sonra 8300 yaptılar 8000 e veren bayiler türedi hatta birkaç ay önce 7300 7000 e satanlar vardı millet motor alır 2 sene biner aldığı fiyatın üstüne satar biz motor aldık günden güne daha beter giriyoruz içeri fiyat dahada düşer bence kimse acele etmesin buna etken 1 fiyattan dolayı beklenen rağbet gösterilmedi 2 fabrikada bir sürü motor üretiliyor ve sürümden kazanmak
hero türkiyede pazarlayanlar değil hintliler yapmıştır indirimi dahada düşecek sezon kapanıyor yeni modeller geliyor 4999 a kadar inerler 1 ay sonra
-
DKN adlı üyeden alıntı
2500 olması gerekmez mi ?
Çin malı değil diye fiyatı birazcık yüksek tuttum
-
Karizma'nın fiyatı çok güzel, Glamour hala çok pahalı ve kesinlikle o fiyatı haketmiyor. Diğerleri olması gereken yere inmişler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:03 ----------
Hızımı alamadım, devam edeyim. Aslında bu indirimler adamların motor satamadıklarının göstergesi oluyor. Özellikle Karizma modelinin titreşimi, zırıltısı ve biraz da tipi yüzünden pek tercih edilmediğini düşünüyorum. Geçen gün bayi bana Lifan KPR 200'ü denemem için verdi (bu arada motor harika), "Şu Karizma'yı bir teste açmadın" dedim. Sen pek titreşimden hoşlanmıyorsun beğenmezsin diye kendisi söyledi. Bir de motor giydirmelerinin kenarlarına ses için bir takım fitiller koymuşlar ki berbat duruyordu. Hep söylüyorum, o 223 cc bloğu Hunk veya T-Sports'a koyacaklar, zırıltı olmayacak, doğru fiyatlandrmayla peynir ekmek gibi satacak. Yine de bu fiyatıyla benim gibi kıl olmayanlar için iyi bir fırsat.
Diğer yandan bu indirim yeni gelecek modellerin de hazırlığı olabilir. Bence kesinlikle model yelpazelerini yenilemeleri gerekiyor. Aşırı pahalı Glamour ve o üç skuterden biri son derece gereksiz. Dash ve Duet güzel motorlar ama hem tabanda titreşim var (herkes bundan rahatsız olmayabilir), hem de benzin depoları arka koltuğun arkasında kalıyor. Çanta takıldığında çantanın perdelememesi için yüksek konumlandırılmış çanta demiri koyuyorlar ve çirkin duruyor. İnanılmaz rahat bir selesi olmasına ragmen T-Sports hiç satılmıyor ki bence Hunk'tan daha güzel bir motor. Keza Thriller de pahalı ve titreşimli bir model. Bana gore enduro modelleri olan Impulse'u da getirmeleri gerekirdi. Eskiden Karizma ZMR de gelsin diyordum ama Karizma R'yi gördükten sonra artık çok önemsemiyorum. İnşallah tamamen yeni tasarlanmış titreşimsiz modeler bir an once gelirler. Honda ile ortak oldukları zamandan kalma bu titreşimli modellerden pek bir iş çıkmayacağını görmüş olduk. Denediğim hiçbir Hint motorunun yağ gibi çalıştığını görmedim. Hepsinde devir yükseldikçe mutlaka artan ve rahatsız eden bir titreşim var. Hint markaları genel olarak titreşim işini çözmezlerse zamanla Çin markalarının gerisinde kalacaklardır. Hiçbir ülkede Hindistan'daki gibi az yaksın diye 40 km/saat hızda 200 cc motor sürülmüyor.
-
arkadaşlar dün istanbuldaki bir bayiyi aradım kampanya nakit alımlar içinmiş, nakit alımlarda %10 gibi bir indirim oluyor, hondanın benzeri bir kampanyasını yapmışlar.
-
beyler bugün üsküdardaki showrooma karizmayı teste gidicem, akşam görüşlerimi paylaşırım. beğenirsem almayı düşünüyorum fiyatlar çok makul
-
2.elini alacak adam bulunmuyo,motor iyide taninmiyo paraya sıkışsan rahat satamican diye dusundugum icin
-
haklısın bu modeller daha mart gibi geldi ve ikinci elin oturması biraz zaman alabilir.Heronun potansiyeli yüksek ama zamana ihiyaçları var.
-
merhaba mondial 150 mash mi? dash lx mi? kararsız kaldım yardımcı olacak arkadaşlar görüşlerinizi bekliyorum...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)