Hero Motosikletlerde İndirim Rüzgarı Başlıyor!
Reklamlar
-
ARSLANA adlı üyeden alıntı
merhaba mondial 150 mash mi? dash lx mi? kararsız kaldım yardımcı olacak arkadaşlar görüşlerinizi bekliyorum...
hero daha mantıklı geliyor çin özellikle scooterda güven vermiyor
Reklamlar
-
merhaba mondial 150 mash mi? dash lx mi? kararsız kaldım yardımcı olacak arkadaşlar görüşlerinizi bekliyorum...
hero al 5 yıl garanti veriyorlardı en son unutmadan söylim bu modeldemi veya başkasındamı ne orjinal jantları dandik istersen ufak mevlaya kalite bir jantla alabilirsin sormanda fayda var
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
-
kanoburda adlı üyeden alıntı
Resmen kumar.ilk alanlar fena zarar yazdı..
Ben 6590tl ye aldım motosikletten memnunum bu fiyat indirimi için kullanıcılara da güzel bi jest yapabilirler diye düşünüyorum.
-
Karizmaya 10 sn dikkatlice bakınca kuşum aydın size öpücük atıyor.
-
Hunk modelinin arka fren disk olanda herhangi bir kampanya yok mu acaba anlamadım...
-
heronun ürün gamı çağın biraz gerisinde kaldı, cbr250 nin bile olmadığı 2011 öncesi dönemde gelseler biraz ilgi çekebilirlerdi.
-
oenaj adlı üyeden alıntı
Hunk modelinin arka fren disk olanda herhangi bir kampanya yok mu acaba anlamadım...
pleasure modeli hariç bütün versiyonlarda kampanya var diye biliyorum en iyisi bir bayiyi ara ordan öğrenirsin
-
Hero çok daha iyi marka heleki Scooterda
-
ben ocak ayına kadar bekleyin derim. Daha da düşecek merak etmeyin.
-
hondada yine kampanyaya başlamış.Heronun indirimi daha fazla gerçi
-
Bthndmrl adlı üyeden alıntı
Hero çok daha iyi marka heleki Scooterda
hero nasıl daha iyi oluyor ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:37 ----------
motoun ön arka herşeyi kampana hatta erinmeyim kombine yapmışaar
-
hunk güzelde 2 daha koyan yeni kasa pcx alır, 2. el pcx kaynıyo ortalık. fiyatlar çekici değil. bekleyelim iyice artsın rekabet
-
Fiyatlar guzel ama ben de biraz daha beklemekte fayda olacağini dusunenlerdenim.
-
bence fiyatlar şahane. beyler sizce tsportsmu yoksa hunkmu?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)