Hudson City Antalya açılış partisine herkes davetlidir. 30 Nisan Cumartesi
Reklamlar
-
Türkiye'nin ilk motosiklet yaşam alanı Hudson City Antalya açılış partisine herkes davetlidir. Saat 16:00'da başalayacak olup sabaha kadar sürecek olan partide DJ performansı, barbekü partisi, canlı müzik, go go dans, sınırsız içki, bir birinden farklı süprizlerin yanı sıra motosikletlerin test sürüşleri de olacaktır.
İçerisinde motosiklet ve aksesuarları satışı, kafe, a'la carte restaurant, konser alanı ve motosiklet teknik servisi konseptleri bulunan Türkiye'de ki ilk motosiklet yaşam alanı Hudson City Antalya açılış partinde herkesin keyifli vakit geçireceğinden şüphemiz yok.
Faceboo ketkinlik sayfası: https://www.facebook.com/events/223422984694413/
Reklamlar
-
İstanbul'da da böyle bir parti verseniz tadından yenmez.Boşverin barbekü filan.O kadar insana yetişmez zaten. Parasıyla içki filan verin ben yine gelirim.)
-
Olum çok iyi ya sınırsız içki sabaha kadar eğlence falan keşke antalyada olabilsem..
-
Victory ve Indian test sürüşü yazısını gördükten sonra bi kalbim çarpmaya başladı. Sonra Antalya yazısını gördüm, gözyaşları şelale...
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
Amerikan pastası gözümde canlandı
Bunlar gerçekse eğer ücretsiz değildir heralde..
-
-
Motosiklet Eğitmeni
Türkiye'de en çok motosiklet Antalya'da var.
Doğal olarak bu tür olaylar da Antalya'da oluyor.
Şanslı şehir.
-
Üççüss beşşüss Üççüss beşşüsss
-
mekanı açılmadan görme imkanım oldu.çok güzel düşünülmüş.tekrar hayırlısı olsun diyorum
-
Aboooooww !
Bi an dedim Kabataşta türbanlı bacımın üstüne işeyen deri kıyafetli adamların dişi versiyonu olmalı bunlar...
Hem deri kıyafetli, hem üstleri çıplak tarife uyuyorlar
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)