Fuar indirimleri devam ediyor
Reklamlar
-
Hudson mağazalarında fuar indirimi devam ediyor. Tüm mağazalarda geçerli olan kampanyada %50 ye varan indirimli ürünler mevcut. Ayrıca bu süre boyunca deri ceketler 750 TL, tüm deri yelekler 275TL'den satılacak.
Kampanya 15 Mart 2016'ya kadar sürecek.
Hudson mağazalarını görmek için tıklayın www.hudsonderi.com
Reklamlar
-
dainess 2400 tl gözüküyor sitede odamı 750 tl .. hemen cevap verin :D
-
Bende onu merak ediyorum şuan
-
internetten alsak olmuyomu :(
-
750 ise hemen alalım. Dainese revit fark yapmaz
-
Abicim indirim var ama sitedeki fiyatlar 1ay öncesi ile aynı ya hangi markalarda % kac indirim olduğu yazın yada sitenizi güncelleyin.İndirim var diye kadıköy şubeye gittim xxxxl harici uygun mont bulamadım ki siteden 4 adet mont gösterdim 2si zaten yok diğer 2 sinde beden yok o kalan xxxxxl montlari 100liraya versenizde almazlar çünkü alıp napacak millet..
-
yapacakları kampanyaya .... iyice sahteleşmeye başladılar .
-
Konu hikaye görünen;
İndirim bitmiş KALDIRIM dan buyurun diyorlar..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
İndirim falan yok fuarda ilk gün indirimli mallar zaten ilk günden bitmişti.. s beden veya xxxxxxxxxL falan kalmışsa bilemem
-
ixonda %40 indirim yazıyor. Sitesinde PISTON BLOUSON CUIR IXON LEATHER JACKET - Noir black modelinde %14 indirim var. Oda zaten fc motoda 256 euro olan bir mont. Yurt dışından alsan kdvyide koy üstüne gene indirim diye yazdığınız meblaya denk gelmiyor.
-
Ben bi Motomaxonline da indirim gördüm ordan da eldiven ve bot aldım , botuda hala daha göndermediler
-
hangi deri ceketler 750 TL ?
-
Maalesef bu olay ,indirimden çok tanıtıma dönmüş durumda. Cumartesi günü fuarda da birinci gün biten Nolan kaskları aradı gözümüz
-
Bugun kadikoydeki magzaya gittim kask almak icin mt revenge ellerinde yokmus bi kac farkli model vardi 225 tl. 3 tane nolan kalmis n64 fuarla ayni fiyattan veriyolardi. Bitanesi l digerleri xl sanirsam.
-
fuarın 2. günü n86 aldım %50 indirimle, beden renk çeşit az kalmıştı ama istediğim desende beden mevcuttu, ayrıca dışarda çadırda satış yapan bir firma da nolanı %50 olmasada nakitte %40 indirimle veriyordu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)