MotoAVM'de 100TL üzeri alışverişlerde fuar davetiyesi hediye
Reklamlar
-
Motoavm'den 100 tl ve üzeri alışverişlerinizde Fuar Bileti ve Boyun Anahtarlığı Hediye // Kargo Ücretsiz ... // Tek Çekim ve Havale alışverişlerinizde %5 İndirim...
https://www.motoavm.com/
Reklamlar
-
Fuar bileti ilk iki günü kapsayanlardanmi?
The Albatros pır pır High. TAaa Far Saw.
-
Mardin İl Temsilcisi
Bu siteye aylar önce bakmıştım, bütün "indirimli" yazanlar ya small ada xl ) yine aynı
-
emc2 adlı üyeden alıntı
Fuar bileti ilk iki günü kapsayanlardanmi?
fuarın tamamını kapsayanlardan ben pazar günü gitmeyi planlıyorum 1 adet gönderdiler saolsunlar. Fuara katılmayacaklarmış ama müşterilere böyle bir jest olayı güzel olmuş ..
-
Pek cezbedici değil yav. Hatunu mototala mont denemesi için gönderdim. Bi montun bedenine baktı. Çıkarken fuar bileti tutuşturmuşlar eline bikaç tane lazım da değildi de )
-
cihan54 adlı üyeden alıntı
Pek cezbedici değil yav. Hatunu mototala mont denemesi için gönderdim. Bi montun bedenine baktı. Çıkarken fuar bileti tutuşturmuşlar eline bikaç tane
lazım da değildi de
)
haftasonu için fazladan davetiye varsa gönderebilir misin hocam
-
-
cihan54 adlı üyeden alıntı
Dağıttım yav.
Gelirse gönderirim. Elimde çok sayıda var aslında da, kulüp üyelerimize dağıtılacak. Bunun dışında bir yerlerden elime geçerse aklımdasın.
eyvallah hocam. iki adet haftasonu davetiyesi lazım.
22 şubatta istanbulda olacağım, elden de teslim alabilirim.
-
Motorbike dergisi şubat sayısında 2 tane davetiye veriyor! Bu arada dergi 8 tl d&r mağazalarında var
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
Alin bir dergi arkadas sinegin yagini sikiyosunuz he
-
Macit250 adlı üyeden alıntı
Alin bir dergi arkadas sinegin yagini sikiyosunuz he
Aynen kardeşim !
-
arkadaşlar.. bileti olanlar için sadece perşembe ve cuma girişler ücretsiz diye bir duyum aldım. Doğru mudur bu?? ayrıca bir arkadaşımız biletin resmini paylaşabilir mi acaba??
-
mesmeyut adlı üyeden alıntı
arkadaşlar.. bileti olanlar için sadece perşembe ve cuma girişler ücretsiz diye bir duyum aldım. Doğru mudur bu?? ayrıca bir arkadaşımız biletin resmini paylaşabilir mi acaba??
Sayfanın başında biletin resmi var
-
A.Volkan adlı üyeden alıntı
Sayfanın başında biletin resmi var
Çok zekisin dostum ama ben biletin üzerindeki yazıları okuma maksadıyla istemiştim biletin resmini. O resimden okunmuyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)