İstanbul Motosiklet Yamaha Otoport Avm’de Açıldı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Güzel ürünler,güzel bekleme alanları,güzel teknik servis ve güler yüzlü personeli ile hayırlısı olsun
-
bızlerede hayırlı olsun demek düşer, açılışa özel indirim varsa haber verın gelelım
-
2move adlı üyeden alıntı
bızlerede hayırlı olsun demek düşer, açılışa özel indirim varsa haber verın gelelım
Elbette bir takım indirimler ayrıcalıklar söz konusu olacaktır gidip de görmek bakmak gerek görüşmek gerek diye düşünüyorum...
-
Merhaba,
Dün kendilerine 2016 R25 sormak için şöyle bir uğradım, ve ilk kez bana onlara borcum varmış muamelesi yapmayan,güler yüzlü ilgili sorulan soruya cevap vermeye çalışan,servis çalışanından satıcı arkadaşa kadar memnun kaldığım bir yer oldu. Motosikletimi almaya karar verdiğim günden beri bir çok yamaha bayisini gezmiş olmama rağmen kendilerini 1. sıraya yerleştirip ön talep de bulunduğum aletin bir an evvel gelmesini ve bu mağazanın aynı ilgi ve alaka ve nezakette kalmasını temenni ediyorum.
-
Geçen pazar günü gitmiştim. Açılmadıklarını bilmiyordum. Yine de kapıyı açıp içeri aldılar ve tüm sorularımı cevaplamaya çalıştılar. Kendileri ile alakasız konularda bile samimi şekilde yardım etmeye çalıştılar. Tavsiye ederim.
-
Hayırlı olsun ALLAH utandırmasın İNŞAALLAH!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
İnşallah devamında da aynı ilgiyi sürdürürler de,biz de gönül rahatlığı ile alışverişimizi yapıp,muhabbet ederiz.
Hayırlı işler,bol kazançlar dilerim.
-
Daha henüz resmi açılışı yapılmadan istediğim egzozu buldular, getirdiler yarın da montajını yapacaklar. gerçekten ilgili, güleryüzlü bir firma. Özellikle firmada çalışan Kerem Bey çok ilgili, canayakın bir arkadaş. Kesinlikle tavsiye ederim.
-
İlgileri inşallah devam eder. 2013 de param cebimde mt-09 almaya bir yamaha bayisine gittiğimce " Motor yok, sipariş de almıyoruz, ne zaman geleceği de belli değil, zaten günde 50 kişi arıyor" gibilerden ukala bir tavırla karşılaşınca soluğu Honda bayisinde almıştım.
-
Tüm Yamaha bayi-servislerin ortak sorunu, müşteriye yaklaşımı.
Çünkü sattıkları ürüne, verdikleri hizmete talep çok. Durum böyle olunca ister al ister alma, ister getir bakıma ister getirme kafa yapısı maalesef ki hepsinde ortak.
Umarım arkadaşların bahsettiği ilgili müşteriye değer veren yaklaşımı kaybetmeden uzun yıllar çalışırsınız. Biz de müşteriniz olmaktan keyif alırız.
Hayırlı olsun!
-
yamaha derim başka da birşey demem. malum marka gibi kapıdan kovma edasıyla konuşmazlar. o markanında diğerleri gibi çoktan devri kapandı gerçi. yamaha sağ olsun
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
yamaha yıldız ve kardeşlerden sonra gideceğim diğer yer burası olacak
benim şamsım mıdır bilmem ama her gittiğim yamaha bayiisi çok ilgileniyor ikramlar filan
-
gorkemerden adlı üyeden alıntı
Daha henüz resmi açılışı yapılmadan istediğim egzozu buldular, getirdiler yarın da montajını yapacaklar. gerçekten ilgili, güleryüzlü bir firma. Özellikle firmada çalışan Kerem Bey çok ilgili, canayakın bir arkadaş. Kesinlikle tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim Görkem Bey size yardımcı olabildiysem ne mutlu bize.Sizin kadar biz de yeni egzoz sisteminizin sesini merak ile bekliyor ve iyi günler de kullanmanızı diliyoruz... Mağazamıza her gelen bizler için birer müşteriden ziyade;sektörden,motosiklet camiasından ablamız abimiz kardeşimiz bizden biri olduğu için ilgi alaka kesinlikle herkes için aynıdır ve aynı kalacağından da şüpheniz olmasın.
-
Çok iyi oldu, çokta güzel oldu
-
Tam da xmax'im için akrapovic bakıyordum var mıdır sizde?
-
Hayırlı olsun. Allah utandırmasın. 10000 bakımının yeri belli oldu o zaman
-
Mirable adlı üyeden alıntı
Tam da xmax'im için akrapovic bakıyordum var mıdır sizde?
Şuan stoklarımız da akrapovic egzozlarımız mevcut.Dilerseniz ziyaretimize gelin hem kahvemizi için hem tanışalım.
-
tamamdır uğramaya çalışacağım
-
Ben de dün mağazalarına gittim.İlgilenen arkadaş çok ilgili ve güler yüzlüydü her konuda yardımcı oldu.Çok yakın zamanda benim de bir MT25'im olacak kısmetse.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)