Ailece gelmiştiniz yanlış hatırlamıyorsam değil mi ? Sizin ile ben ilgilenmiştim Fikri Bey ve sizi de ailemizin bir parçası olarak görmekten mutluluk duyarız en kısa zaman da inşallah.
Ailece gelmiştiniz yanlış hatırlamıyorsam değil mi ? Sizin ile ben ilgilenmiştim Fikri Bey ve sizi de ailemizin bir parçası olarak görmekten mutluluk duyarız en kısa zaman da inşallah.
Ben de Cumartesi hayirli olsuna ugradim. Ilgi alaka guzel. Hayirli isleriniz olsun InsaAllah
İyi marka , iyi yer , iyi insanlar ... Mutlak uğranılası yer
Söz verdikleri gibi motorumu Cuma gününe yetiştirdiler.Bu kadar yoğun olmalarına rağmen sürekli güler yüzlü davranıp, yardımcı oldukları için Alaattin Bey ve Kerem Bey'e teşekkürler.Bu mağazayı herkese kesinlikle tavsiye ediyorum.Hayırlı işler.
Biz sizlere teşekkür ederiz.Periyodik bakımlarınız dahil olmak üzere en kısa zaman da görüşmek dileği ile bol torquelu günler
Bir ziyaret etmek gerek 😊
Görkem Bey in muhteşem egzozunun ilk ayarlarını ustalarımız yaptılar. İlk videosunu da sizler ile paylaşmak istedim.
https://www.facebook.com/Yamaha-%C4%...omepage_panel#
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:21 ----------
Buda montajın ardından son hali
Yamaha İstanbul ailesi olarak sizi mutlu edebildiysek ne mutlu bize
Yamaha İstanbul 19 Mart açılışı var. Yamaha severleri bekleriz
Yamaha NMax mı Xmax mı derken kafaya koydum, biraz fazla kredi çekip Xmax ABS almaya değer. Bu gün burayı telefonla aradım, şaşkınlıktan konuştuğum kişinin adını sormayı unuttum ama çok ilgiliydi. İlk fırsatta uğrayacağım. Zaten Beylikdüzü tarafına en yakın bayi onlarmış. Umarım ehliyet işlerini de bir an önce hallederim de yılbaşından önce xmax'ı alırım.
iyisiniz güzelsiniz sohbetinizde güzel
bakım yaparken şu işçilik fiyatından neden geçiriyorsunuz
vallahi her 3000 km de bir 220 lira para çok para be
Fuar fiyatlarinda avantaj olmazsa r6 yi bayiden alicam. Bana en yakin tuna var, yeni bir bayinin katilmasi iyi oldu. R25 imi yildizdan almistim rahstsiz oldugum hususlar vardi ve bir daha gitmedim. Hayirli olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)