Sayın yetkili AGV nin sharptan beş yıldız almış güneş vizörlü full face kaskı var mıdır ? Bu markada indiirm olacak mı ?
Diğer İndirimler cazip görünüyor.
Sayın yetkili AGV nin sharptan beş yıldız almış güneş vizörlü full face kaskı var mıdır ? Bu markada indiirm olacak mı ?
Diğer İndirimler cazip görünüyor.
Maalesef kampanya sadece fuara özeldir. Fuar süresince fuar standında geçerlidir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:10 ----------
Tüm ürünlerde fuar avantajları elbette olacaktır ama şu an için AGV için her hangi bir fiyat düzenlemesi yapılmadı. Bir gelişme olursa bilgisi geçilecektir. Takipte kalın...
Yahu yapacaksaniz internet sayfasinda yapin indirimi.Napalim fuari,kalkip vandan kask almaya istanbulami gelelim.
Yeni sezona soyle ucuz birseyler alsak kotumu arkadas.
Sirf kapitalist duzenin oyunlari bunlar.
N86 360 TL olacaksa 3 tane alırım ben, hemde perşembe sabahı fuar açılır açılmaz
Şimdi sitemizde gördüm ,n87 çıkıyormuş
http://goo.gl/2IA5iD
Geçen sene deri montları web sitelerindeki rakamdan 10 - 20TL daha pahalıya satıyorlardı, diğer ürünlerde de indirim falan yoktu. Hani sırf bunun için fuara gelmeyi düşünen varsa Hudson'u iyi araştırsın, boşuna o kadar yolu gitmeyin.
www.capitalcitychoppers.org
Arai'lerde bi güzellik yapsaydınız uçarak gelirdim.
Eldiven, deri cekette indirim olacakmı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:26 ----------
Bu arada dün adidas'ın online sitesindede tüm ürünlerde %50 indirim vardı. Fakat bazı ayakkabılara önceden zam yapılıp, indirim yapıyorlar önceki fiyata kakalamaya çalışıyolardı. Umarım bunda öyle durum olmaz fena forum tarafından linç edilir yoksa
Ben indirim olursa alabilicegim şeyleri fiyatları ve fotoları ile telefona kaydediyorum . Fuarda bakıcam ona göre kıyaslıcam
Dört tekerlek bedenini, iki tekerlek ruhunu hareketlendirir
Şimdi kaç adet kaskta o fiyat uygulanacak ben bunu merak ediyorum. "Elimizde 10 adet N86 kalmıştı, hepsi S beden, onları da kampanyalı verdik, geri kalan kusura bakmasın" denmesin sonra.
Bizim ülkede çok karşılaştığımız bir durum. Eğer gerçekten N86 kask modelleri (tüm ebatlar: S-M-L-XL-XXL) bu fiyat olacaksa bende bir nolan kullanıcısı olarak 1 adet N86 almak isterim doğrusu
Takip etmeye devam ediyoruz, inşallah bizleri şaşırtırsınız
Böyle bir durum söz konusu olamaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:13 ----------
Ayrıca, indirim tutarı net bellidir.
Nolan marka ürünlerde %50
Ixon Marka ürünlerde %40
Schuberth merka ürünlerde %30
Grex marka ürünlerde %20
Net indirimimiz vardır. Şu anda web sitesi üzerinde ki fiyatlar üzerinden uygulanır. Web sitesinde gördüğünüz fiyatlarında fuar sonrasına kadar değişmeyeceğini garanti ederiz.
Bu yaptığımız ciddi bir indirim elbette bir çok firmanın canını sıkacak. Ve bunların yansımaları bize dolaylı bir şekilde olacaktır. İndirimi tutarımız net bellidir. Aklınza takılan bir şey olursa sizlere seve seve yardımcı olacağımızdan şüpheniz olmasın.
Kampanyalı ürün kalmadı tükendi muhabbeti olmaz inşallah. Fuarda göreceğiz. Hudson büyük oynamış ya batacak ya çıkacak bunu kendileri belirleyecek...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)