Hudson'da yine dev kampanya! Sözde değil gerçek, net indirimler.
Not: Bu kampanya ile Nolan kaskları piyasa fiyatının yarısına satın alabileceğinizi unutmayın...
Şu anki ürün fiyatlarını görmek için tıklayın www.hudsonderi.com
Hudson'da yine dev kampanya! Sözde değil gerçek, net indirimler.
Not: Bu kampanya ile Nolan kaskları piyasa fiyatının yarısına satın alabileceğinizi unutmayın...
Şu anki ürün fiyatlarını görmek için tıklayın www.hudsonderi.com
Şu an 760 TL ye satılan N86 ELECTRO NOLAN KASK - Gloss black kaskı fuarda 360TL ye alabilecek miyim ?
O gün kü Euro'nun kuru neyi gösterir bilemeyiz ama sıradışı bir durum olmazsa eğer 330TL civarında olacaktır. Nolan'ın tüm ürünlerini etiketin yarı fiyatına satın alabilirsiniz.
Bütün ürünlerde mi var sadece kasklarda mı
Nolan marka ürünlerde %50
Ixon Marka ürünlerde %40
Schuberth merka ürünlerde %30
Grex marka ürünlerde %20
Net indirim vardır. Şu an için kampanyamız yukarıdaki markalarda geçerlidir. Elbette bununla sınırlı kalmayacaktır. Farklı markalara ait kampanyaların düzenlemesi de şu anda yapılmaktadır. Takipte kalın.
Umarım uygun fiyata mont bulabilirim takipteyiz
Hocam sadece fuarda mı olacak yoksa internet üzerinden de geçerli olacak mı?
Bende pantolon alicam bakalım indirim iyi olursa fuar da yazlık eldiveni belese getirmeyi düşünüyorum
Fuara gidip gitmeme konusunda kararsızdım ciddiyseniz gidelim. Daha motorum yok ama önemli olan teçhizat değil mi
ben de agv k5 almak için geleceğim... nolanı da düşünelim o zaman...
Agv k5 Kask ve bu mont ( http://www.hudsonderi.com/?urun-7917...---black-white )
Sizce seçimler iyimi
Dört tekerlek bedenini, iki tekerlek ruhunu hareketlendirir
Sadece fuardamı yoksa online olarakta alabilecekmiyiz ?
Fuar süresi boyunca standdımızda yazıyor yukarıda , yani sadece fuarda
Keşke Eldiven - ceket vb. ürünlerde de olsaydı.
Kask için Arai - Shoei bakıyordum halbuki.
Montlarda da kampanyalar olacaktır. Takipte kalın..
Selamlar sadece fuardamı indirimlerden yararlanabiliriz gidemeyen ben gibi arkadaşlar mağazadan indirimli alışveriş yapabilecekmi acaba teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)