Motosiklet Fuarı İndirimleri. Hudson'da yine dev kampanya! (ilandır)
Reklamlar
-
Siteden 4adet mont inceledim herhangi birini almak için kadıköy şubeye gittim,2 si yoktu diğer 2sinde de beden yoktu yapacağınız %25 indirime saygılarımı sunup çıktım.Şubede olmayan ürün fuardada emininin olmayacaktır.Elde kalanları iteleme indirimi değilse %50 indirim yapabildiginize göre iyi öpülüyoruz demektir.
Reklamlar
-
Arkadaşlar fuarda ele avuca sığacak türden indirimler varmı.Vrsa söyleyin, Yoksa boşuna cıkıp gelmeyelim okadar yolu.
-
Evet fuar indirimini mağazalarına yansıtmışlarmış... İzmir deki mağazayı aradım. Schubert sordum hepsini fuara göndermiş, Nolan sordum hepsini fuara göndermişler. Süper olmuş bu indirimi mağazalara yaymaları. Dalga geçiyorsunuz heralde....
-
Bu sabah gittim n44 neon yeşil L beden kaskı 490 liraya aldım Hudson Deri standından. 11.2014 tarihli kask. Yani 11.2019'a kadar kafam rahat. Bunun dışında fuarda gözle görülür büyük indirimler yok. Tavsiyem son gün gidip kalanları ölü fiyatına toplamak. İstediğini bulamayabilirsin ama. Bu arada Hudson'daki kasklar kapışıldı resmen benden sonra. Kaldığını sanmıyorum.
-
Öğlen N86 Aldım bir adet ancak farklı ve parçalanmış bir kaskın kutusu ile teslim aldım ve kask kılıfı küçük bir kaska ait kapanmıyor,ayrıca yırtık bir kask kılıfı sonradan fark ettim.Kask da bir sorun gözükmüyordu almadan inceledim umarım bir sorun olmaz ileri de çünkü kutusu yok
-
bende şirinevler mağazasından 370 TL'ye n86 stealth aldım.. indirimler sadece nakite yapılıyor bilginiz olsun. kredi kartına tek çekim bile olsa en fazla % 10 indirim var..
-
antilop_skul adlı üyeden alıntı
2 hafta önce ıxon mont 426,28 tl idi şimdi 510 tl
İndirim öncesi son yağlamayı yapıyorlar.
-
Arkadaşlar bende fosforlu turuncu N104 evo aldım M beden (ama ondan önce L denemiştim aynı gelmişti, içine baktım pedinde M-L yazıyor).
Neyse aklım fosforlu yeşil renginde kaldı. M veya L beden fosforlu yeşil alan varsa değişebiliriz
-
arkadaşlar yalovadan yaya olarak gitmekmi mantıklı yoksa motorlamı
veya yaya olarak gidrsek en kesitrme nasıl gidriz
HAYAT KIZGIN BOĞA BEN KIRMIZI PELERİN
: ::
-
nolan n64-86 ve agv k3 S beden yoktu... hep büyük bedenler vardı....
ben de moto capro dan k3 alıp çıktım... 620 tl...
hudsonda k3 657 tl idi...
-
ulen fero gene kaptın ucuz kask ı
-
F54 adlı üyeden alıntı
ulen fero gene kaptın ucuz kask ı
ama sen kapamadın...hatta ağzına balı sürdüler sonra yine vermediler
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
kuvvetmira adlı üyeden alıntı
arkadaşlar yalovadan yaya olarak gitmekmi mantıklı yoksa motorlamı
veya yaya olarak gidrsek en kesitrme nasıl gidriz
Yalovadan yaya olarak giderseniz, varana kadar fuar biter.
Kabataşa İDO ile gelebilirseniz( feribot var mi bilmiyorum.) , ordan tramvay ile fuara gidebilirsiniz.
-
mete_han adlı üyeden alıntı
ama sen kapamadın...hatta ağzına balı sürdüler sonra yine vermediler
mete paranın köpeği olan adamlar benden uzak olsun
o tip insanlar emin ol kendini bile satar parayı verene
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)