Motosiklet Fuarı İndirimleri. Hudson'da yine dev kampanya! (ilandır)
Reklamlar
-
Arkadaşlar ben şimdi hudson derinin sitesine girip ürünlere baktım . Ciddi ciddi alıcı gözüyle ne beden var ne stok.Tahminimce şöyle bir durum söz konusu markaların çocuğunu yada Nolanı hudson birdaha satmayacak stok tüketmek için eski mala yapılan bir indirim olabilir . Lütfen fuardayken vakit ayırıp üretim tarihlerine bakın. Böyle bir durum söz konusu ise hudsonun bunu tüketiciye bildirmesi gerekiyor. Yoksa büyük ayıp olabilir .
Reklamlar
-
Ben size olacak seyleri yazim.
Beden olmayacak .
Xs yada xxxl bir kampanya olacak.Elde kalmis ne varsa onlar satilacak.
Aksi halde bu mallari bu kadar indirime sokup satabiliyorlarsa.Demek oluyorki turk insanini iyi opiyorlar.
İnt sitesinde indirim yapmazsaniz kotulemeye devam hagsghsshhss
-
Bayat kaskları itelemeye çalışıyo olmasınlar
-
Ulan halk olarak mutlu olmayı unuttuk. Rezillik...
Yapılan güzelliği bile hiç etmeye yer arıyoruz. Her şeyin altında i.nelik arar olduk...
Bizim insanımıza kesinlikle iyilik yaramıyor. Bence Hudson vazgeçsin bu indirimden.
-
Azda biz trolleyelim konulari daffsfsgsg
Gaza gelmeyin sizde hemen ahhaha
-
Neden bu kadar ön yargılı bakıyorsunuz ? adamlar gerçekten büyük bi kampanya yapıp sürümden kazanmyı planlıolardır bu kadar ön yargılı olmayalım. sonuçta bakarız beden varmı eski ürünlermi ona göre tepkimizi belli ederiz.
-
Önyargılı bakmamak için bir neden yok çünkü halk olarak kazıklamaya ve kazıklanmaya müsaitiz
-
-
Schuberth'te indirim yapılacak demişsiniz. Full face kaskları fuarda olacak mı? Yoksa sadece, şu anda sitenizde olan c3 modelleri mi olacak?
-
Bizim bi arkadaş geçen yıl hudson dan ceket Aldı deri harbiden 10 numara çok ucuz
Fuar da hudson indirim olan market gibi biraz Karışık fakat mantıklı ürünler uygun fiyat
Bende fuara gidecek olsam bi schubert alırdım ama Çene açık değil
-
Yav beyler, adamlar 750 liraya sattıkları kaskı fuarda 375'e satacaklar. Zarar edecek olsalar bu işe girmezler zaten. Öpülmeye devam
-
yıllanmış kask 350 lıra alkış (bide bizim mt sitesi nednese he der amn suna dıkkat buna dıkkat ucuz oldugunu duyunca herşeyi unuttulur sankı işlerine yarayacak seylermış gıbı )
-
Online olarak en azından fuar süresince bu indirim olmalı.
-
Fuarda kredi kartı geçerli olacak mı?
-
siteye baktım az önce. ilgilendiğim kaskların çoğunun L bedeni mevcut değil şimdiden. bencede elde kalan bedenleri satışa sunulacak fuarda. o kaskları satın alabilecek bedende olanlar ya çok sıska yada bayağı kalıplı insanlar olacak :D
-
Bir sitede bir kaskta %40 indirim vardı.Aradım sordum kask 2013 yılında üretilmiş bunlar da o hesaptır.Bu tür forumları takip etmeyen bir hevesle motor alan adam da o kaskı alıp sevinecek ucuza aldım diye.Ne bilsin kaskın raf ömrünü vs
-
Lan o kadar heveslendik... Hiçbirinde beden yok resmen... Ürün eritiyo adamlar... Doğru düzgün indirim yapacaklar sandık resmen...
-
Konuyu daha yeni gördüm heyecandan kalp atışlarım hızlandı tabi çok kısa sürdü
Tamda kask alma arefesindeydim
-
robocop mont 1023 tl olmuş bayaa bi inmiş
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:50 ----------
arkadaşlar motomaxta 600 tl ye var deri montlar
-
2 hafta önce ıxon mont 426,28 tl idi şimdi 510 tl
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)