Yeni LS2 Modelleri Satışa Sunuldu
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Asgari ücrete ne çöpü, elmas bence ls2
-
AH MEN adlı üyeden alıntı
ls2 = çöp .
4 yildiz almis bi shoei ile farki yoktur guvenlik acisindan
-
İlk müşterisi olacağım, neon flu kaskı karbon modelinde görmüştüm, çok hoşuma kaçtı.
-
cabrio modeli güzelmiş
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
AH MEN adlı üyeden alıntı
ls2 = çöp .
TT yarışları için dimi.
-
Macit250 adlı üyeden alıntı
Asgari ücrete ne çöpü, elmas bence ls2
Haklı ....
Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın
-
gokberk6426 adlı üyeden alıntı
4 yildiz almis bi shoei ile farki yoktur guvenlik acisindan
Sesli güldüm
-
Fiyat performans kaskı olarak gördüğüm kasktır Ls2.
Ff350 modeli ile düşük hızda kaza yaptım gayet güzel korudu.Başka arkadaşımda Lsff351 ile kaza yaptı onu da korumuştu.
Yüksek hızda test etmedim ama kask kesinlikl çöp değil.Bir videoda keserle vurarak kıramıyorlardı ls2 yi.
Hızlı gidince rüzgar sesi geliyor biraz, çok fazla konforlu değil ama koruyuculuğuna çöp diyip hak yemeyin.Düşük bütçe için Ls2 kraldır.
-
karşıyaka57 adlı üyeden alıntı
Fiyat performans kaskı olarak gördüğüm kasktır Ls2.
Ff350 modeli ile düşük hızda kaza yaptım gayet güzel korudu.Başka arkadaşımda Lsff351 ile kaza yaptı onu da korumuştu.
Yüksek hızda test etmedim ama kask kesinlikl çöp değil.Bir videoda keserle vurarak kıramıyorlardı ls2 yi.
Hızlı gidince rüzgar sesi geliyor biraz, çok fazla konforlu değil ama koruyuculuğuna çöp diyip hak yemeyin.Düşük bütçe için Ls2 kraldır.
Video link atabilir misiniz lutfen tesekkur ederim
-
@Ahmeycan1903
İnternet paketim kısıtlı o yüzden izleyemiyorum yanlış link vermeyeyim.Google a yazınca direk çıkıyor sanırım, Motosiklet.net te izledim burda biri açmıştı konuyu.
-
AhmetCan1903 adlı üyeden alıntı
Video link atabilir misiniz lutfen
tesekkur ederim
Video linki :
https://www.youtube.com/watch?v=EXBaSVSulFQ
Her markanın iyi yada kötü modelleri vardır.
Ama şu çenesi olmayan kaska para verenleri anlamıyorum.
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
-
kask, kaza anında kafamız yerine kırılsın diye takılır. ucuz ise güvensiz demek değil, konforsuz demek. belli sertifikaları almış kasklar için tabiki. turkishrider diye motovlog yapan arkadaş, pahalı kaskı ile kaza yaptı, kaskı sağlam ama kafasından 85 kere ameliyat olmuş (geçmiş olsun) kırılıyor mu diye kask testi olmaz, enerjiyi sönümleme kabiliyeti önemli olan.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
Adamlar satılmayan ürünün yeni serilerine tasarımına, kalıbına, işçiliğine para harcayıp seri üretim yapmaz.
Sen istediğin kadar çöp, plastik, dandik diyebilirsin.
Adamlar satıyor demekki tutulan bir malzeme.
Buna diyebilirsin o kelimeleri ince bakalit..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
LS2 ye çöp diyorsan sen olayı çok yanlış anlamışsın hocam
-
Murat.K. adlı üyeden alıntı
Sesli güldüm
niye sesli güldünüzki sonucta bağımsız bir sharp testinden 4 yıldız aldıysa 4 yıldız alan 1 milyar fiyatlı bi kask ile aynı güvenligi sunuyor demektir bunu ben dehil sharp testi soyluyor gülcekseniz onlara gülün
-
gokberk6426 adlı üyeden alıntı
niye sesli güldünüzki sonucta bağımsız bir sharp testinden 4 yıldız aldıysa 4 yıldız alan 1 milyar fiyatlı bi kask ile aynı güvenligi sunuyor demektir bunu ben dehil sharp testi soyluyor gülcekseniz onlara gülün
Merak etmeyin ff351 modelide 4 yildizla cikti her yerde oo 4 yildiz efsane cok ucuz felan dediler sonra sharp 1 e dusurdu yildizi satilan kasklar hala 4 yildiz damgali...
-
AhmetCan1903 adlı üyeden alıntı
Merak etmeyin ff351 modelide 4 yildizla cikti her yerde oo 4 yildiz efsane cok ucuz felan dediler sonra sharp 1 e dusurdu yildizi satilan kasklar hala 4 yildiz damgali...
ogle bi sahtekarlik varsa markanin ayibidir . ama ne kadar kofte o kadar ekmek bazilarinda butcedi bu kasklara yetiyor ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)