Instagram'dan fotoğrafını gönder. Kask, eldiven, dizlik ve sürpriz hediyeler kazan!
Reklamlar
-
MotoAVM instagram hesabı üzerinden yapılan yarışmada fotoğrafınızı MotoAVM Instagram hesabına gönderin ve fotoğrafınız MotoAVM hesabından yayınlansın, en çok beğeniyi alanlar kask, eldiven, dizlik ve diğer süpriz hediyelerin sahibi olacaklar.
Instagram gönder kazan kampanyasına katılmak için hemen www.instagram.com/motoavm hesabına girerek aşağıda yayınlanan markalarla ilgili fotoğrafınızı yollamanız yeterli olacaktır.
Her ay 1 fotoğraf ile yarışmaya katılabilirsiniz. Sadece yayınlanan markalar ile yolladığınız fotoğraflarınız yayınlanacaktır.
İşte ödüller
1. LS2 FF320 Kask,
2. LS2 FF351 kask,
3. Prohel mafsallı dizlik,
4. Vexo WS-10 eldiven,
5. Bandana + .boyunluk + Anahtarlık
Reklamlar
-
en çok beğeniyi bayanlar alır
-
Fotoğrafa revit koyup kazanma şansı kazan yaz, hediye olarak prohel ver.
Hayaller revit gerçekler prohel olmuş tam.
-
-
1 tane gönderiyorum Kask çıkarsa forumdan ihtiyacı olana veririm
-
Kız kazanır herşekil, milletçe aç olduğumuz için. Böyle çekilişmi olur motoavm kafanız basmıyomu böyle şeylere
-
Olm taaamda sizin o verdikleriniz benim çekeceğim fotoğrafın maaliyetini kurtarmıyor o ne olacak?
-
instagram üzerindeki en keyifli ve ilgi çekici çalışma olmuş bence boş boş fotoğraf paylaşan bi çok motosiklet sayfasından anlamlı olmuş .
-
Bakıyorum da bayanların paylaştığı fotograflara yine rujlar büzük dudaklar saçlar başlar...Sen orada ürünü mü kendini mi sunuyorsun çünkü adam şu markalara ait ürünler ile çekilen fotograflar diyor.Orda kimse o ürüne değil sana odaklanıyor yapmayın şunu işte sonra bayan kazanır tabi :D
-
20 Aralık 2015, 14:15
3 5 liraya 1000 tane like satın alınabilen bir ortamda ne kadar gereksiz bir yarışma türü...
-
21 Aralık 2015, 12:22
anahtarlık nedir ya
-
22 Aralık 2015, 13:29
aynen oyle 3-5 tlye 1000 like satıyor millet bence adil bi yarişma olmamiş burada forum ortamında olsa daha iyi olurdu
-
22 Aralık 2015, 16:03
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
3 5 liraya 1000 tane like satın alınabilen bir ortamda ne kadar gereksiz bir yarışma türü...
gokberk6426 adlı üyeden alıntı
aynen oyle 3-5 tlye 1000 like satıyor millet bence adil bi yarişma olmamiş burada forum ortamında olsa daha iyi olurdu
Fake beğeni olduğunu anladıkları an fotoğraflar direk siliniyor. Hesabın biraz gerilerine gidersen 2 resmin bu şekilde kaldırıldığını söylediklerini görebilirsin. Ben de yarışmadayım ve 3 gündür akraba mı dersiniz eş dost mu dersiniz kim varsa haber verdim. Memleket meselesine çevirdim açıkçası olayı biraz Şu an çok şükür 1. gidiyorum bakalım bundan sonra ne olucak.
Her motorcu bir gün asfaltı tadacaktır
-
23 Aralık 2015, 10:41
Moderatör
Bende gönderdim, eğer birşey kazanırsam, forumdan ihtiyaç sahibi bir arkadaşa ulaştırmayı düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:11 ----------
Fotoğrafın linki bu, Instagramdan beğenin biz kazanırsak forumdan birisine yarasın.
Click here to like this image.
-
24 Aralık 2015, 01:39
BerkayGünönü adlı üyeden alıntı
Fake beğeni olduğunu anladıkları an fotoğraflar direk siliniyor. Hesabın biraz gerilerine gidersen 2 resmin bu şekilde kaldırıldığını söylediklerini görebilirsin. Ben de yarışmadayım ve 3 gündür akraba mı dersiniz eş dost mu dersiniz kim varsa haber verdim. Memleket meselesine çevirdim açıkçası olayı biraz Şu an çok şükür 1. gidiyorum bakalım bundan sonra ne olucak.
bu like ve takipçi işlerini gayet profesyonel olarak yapan insanlar biliyorum hiç bir şekilde anlayamacakları şekilde olan
bir anda 1000 tane like basmasına gerek yok zaman içinede yayabiliyorsun bunu sen nasıl talep ediyorsan ona göre gayet güzel yapıyorlar hem like yapan profiller ( üstelik bir çoğuda real hesap olarak ) hemde saatlik günlük haftalık veya aylık nasıl istiyorsan hangi fotoğraflara istiyorsan ona göre...
o yüzden pek adil bir durum değil ve emin ol like oranları yüksek olanların en az %80i bu yöntemi kullanıyor instagramda...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
24 Aralık 2015, 13:33
kask dizlik eldiven para etmezde anahtarlık önemli pahalı bişeye benziyor
-
24 Aralık 2015, 14:13
Komediye bak;
SHOEI kaskın var resmini gönder,
Hmm.. shoei sana yakışmamış evlat, sana LS2 gönderelim birde bununla çek gönder..
Al sana gerçek masamın üstü ve anahtarlık resmi..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
25 Aralık 2015, 11:11
Nolan kaskım var diye kabul etmedi yayınlamadı fotoyu banaymış bu kural
-
yarışma fotoğrafında ls 2 var zaten yarışma oradaki markalarla ilgili görseller arasında olduğunu söylemiş . büyük yalnış anlaşılma olmuş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)