Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Mondial’le Önce Güvenliğini Sağla, Sonra Harekete Geç. Hediye Kask Projesi

REKLAM ALANI
    karşıyaka57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha yzf r25
    Güzel bir kampanya olmuş Mondiali tebrik ederim.Her bütçeye hitap ediyorlar ne kadar ekmek o kadar köfte yani o kadar sağlamlık.Ben mondial kullanıcısıyım motosikletim ile ilgili en ufak sıkıntı dahi yaşamadım.Bakımını eksiltmem, zinciri temizler yağlarım ve sürekli gerginliğini kontrol ederim, motoru ısıtmadan gazlamam motoru zorlamam.Efendi gibi kullanırım yani motorun canını almam.Çok şükür motosikletim sorunsuz .

Adamlar Çin malı alıyorlar sonra ne yağını değiştiriyorlar ne bakıma götürüyorlar.Üstelik full ön kaldırmalar motoru, yere basmalar, 3 kişi bir motora binmeler, egzoz patlatmalar soğuk motoru bağarttıra bağarttıra bam güm sürmeler falan ondan sonra mondial kötü vs ağlamalar.Ha birde hiç mondial kullanmadıkları halde kötüleyenler var onlardan zaten bahsetmeye hiç gerek yok.Adamın bütçesi mondiale yeter onu alır kawasakiye yeter onu alır yani iş parada bitiyor.Ama mondial yerden yere vurulcak bir marka değil kendini kanıtlamış sağlam olan modelleri var şuan.Bizim arkadaş aldı da 6 ay sonra şöyle oldu böyle oldu kulaktan dolma şeyler fasa fiso yani, kimbilir o arkadaşın motosikleti nasıl kullanıyor he bir bak bakayım? Binmeden bilmeden yorum yapmak çok uygun değil.Japon kalitesinde olmayabilir doğrudur, ben aldım pişman olmadım kullandığım modeli de herkese tavsiye ediyorum parasının hakkını verdiğini düşünüyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Alıntı seta34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sahibindende 5800 honda ilani 2800 mondial ilanı var, anca 5 yaşındaki cocugu kandirirlar arkadas dogru diyor. Motor fiyatlarinin ustune 300-500 koyup satmak liderlik olmus
    2014 yılının markaya göre motosiklet satış rakamlarının olduğu bi tablo vardı, bulabilirsem yüklerim buraya.
    1. mondial 2. ise bajaj'dı yanlış hatırlamıyorsam.

Biri 1948'de diğeri 2004'te kurulan iki firmayı, sahibinden'deki ilan sayısına bakarak satış miktarı tahmini yapmak da çok saçma olmuş
    Motosikletli Kaplumbağa...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)